Jump to content

PES (Pro Evolution Soccer) 2009

caveman21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ θα γράφουμε για το Pro Evolution Soccer PES 2009

23rd June 2007

Konami Digital Entertainment GmbH has announced that it will release PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation®2, and PSP® (PlayStation®Portable) this Autumn in Europe.

PES 2009 is the latest installment of the award-winning Pro Evolution Soccer Series, which is known by millions of fans for its superior gameplay and incredible realism. For PES 2009, Konami is already planning a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game.

“The announcement of a new PES game is always a highlight for Konami, but PES 2009 looks set to reaffirm the seriesʼ utter superiority,” commented Jon Murphy, PES Project Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We are committed to extending the realism of the new game with a wealth of key gameplay additions, and will produce a football title that truly embodies all the skill and pace that is good about the modern game.”

PES 2009 will be released for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation 2, and PSP® (PlayStation®Portable) in Autumn

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pro Evolution Soccer 2009

15 Οκτωβρίου

• Απαντήσεις 124
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως και πως το περιμενω.

θα υπαρχει πληρης η manchester και η liverpool.

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

15/10;; Και δεν έχουν βγάλει ακόμη το Demo; Απ' ότι έχω διαβάσει πάντως σε ξένα forum το FIFA 2009 αναμένεται καλύτερο αλλά αν δεν βγει και το demo του Pro δεν μπορούμε να συγκρίνουμε.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Απο ελληνικές ομάδες, εχει ακουστεί ποιες θα περιέχει?

Θα έχεις ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, νομίζω, επίσημα και τις 3!

Το φοβερό είναι ότι θα έχει Champions League με τα όλα του (σήματα, μουσικές, TV overlays κλπ.)! :D Αν, βέβαια, δε φτιάξουν το (άθλιο) gameplay του PES 2008... :worry:

το θέμα είναι ότι άμα συνηθίσεις ένα παιχνίδι δεν μπορείς να παίξεις το άλλο.

Εγώ που παίζω pes,πήγα να παίξω το φίφα,δεν μπορούσα να αλλάξω πάσα,εκνευρίστηκα και το διέγραψα.

το θέμα είναι ότι άμα συνηθίσεις ένα παιχνίδι δεν μπορείς να παίξεις το άλλο.

Εγώ που παίζω pes,πήγα να παίξω το φίφα,δεν μπορούσα να αλλάξω πάσα,εκνευρίστηκα και το διέγραψα.

Σίγουρα η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη! Εγώ αυτό το ανέφερα γιατί βλέπω ότι η ΕΑ μετά από χρόνια που έβγαζε το FIFA και πουλούσε μόνο με το όνομα και τα δικαιώματα των ομάδων-παικτών που είχε άρχισε πλέον να "ακούει" τους gamers και να διορθώνει τα αρνητικά του παιχνιδιού. Π.χ το FIFA 2008 σε σύγκριση με το 07 ήταν τεράστιο βήμα. Μετά στο Euro υπήρχαν βελτιώσεις σε σχέση με το 08. Και τώρα περιμένουμε το 09.

Το σίγουρο είναι πως όποιο απ' τα δύο κι αν παίζει ο καθένας μας (ή και τα 2), ο ανταγωνισμός που γίνεται πιο αισθητός μόνο καλό μπορεί να κάνει. Εγώ προσωπικά δεν έχω επιλέξει ακόμη πιο θα παίζω φέτος. Δεν έπαιζα ποτέ κάποιο από τα δύο φανατικά ώστε να μου γίνει "συνήθεια" οπότε διαλέγω πιο εύκολα ;).

Υ.Γ Ελπίζω στο Pro 09 να υπάρχει πραγματικά on-line και όχι κανένα ανέκδοτο όπως πέρσυ. :mad:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

General Features

-Exclusive UEFA Champions League Mode utilizing all the elements and attributes of the competition

-Improved graphics for an ultra-real experience

-With smarter AI system your team mates will be constantly seeking out open space, taking intelligent lines toward the goal and on defense and also actively calling for the ball

-New, more realistic camera angles for your preferred perspective of gameplay

-New teams, players and stadiums

-Updated rosters from your favorite club and national teams

-Great improvements in ball control, passing and your teammates reactions are more in tune with how teammates react in real life

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Χθες βγήκε το demo. Το έπαιξε κανένας; Εντυπώσεις; Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια... Εγώ ακόμη κατεβάζω. :)

Χθες βγήκε το demo. Το έπαιξε κανένας; Εντυπώσεις; Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια... Εγώ ακόμη κατεβάζω. :)

Χθες που κοίταξα δεν υπήρχε... πάω μέσα να το κατεβάσω...:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το κατέβασε κανείς να μας πει εντυπώσεις?? Λένε ότι θα είναι βελτιωμένο αρκετα..άντε να δούμε!
..κάτι μαγικό!

Μόλις έπαιξα ένα παιχνίδι.Δε βλέπω πολλές διαφορές στο gameplay 9,από ότι πρόλαβα να δω είναι διαφορετικός ο τρόπος που κουνιούνται τα δίχτυα όταν μπαίνει γκολ,είναι πιο γρήγορο και με πιο ωραία γραφικά.

Nα και ο Ετό,μόλις σκόραρε ! :p

http://img111.imageshack.us/img111/6442/clipboard01ez8.th.jpghttp://img111.imageshack.us/images/thpix.gif

Μόλις έπαιξα ένα παιχνίδι.Δε βλέπω πολλές διαφορές στο gameplay 9,από ότι πρόλαβα να δω είναι διαφορετικός ο τρόπος που κουνιούνται τα δίχτυα όταν μπαίνει γκολ,είναι πιο γρήγορο και με πιο ωραία γραφικά.

Ακόμα πιο γρήγορο ε? Πιο δύσκολο, πιο εύκολο? Γενικά το λες βελτιωμένο ή μια απο τα ίδια?? Έτσι πληροφοριακά δλδ αφού όπως κ να είναι πάλι θα το πάρουμε κ θα καούμε...:lol:

..κάτι μαγικό!

Ακόμα πιο γρήγορο ε? Πιο δύσκολο, πιο εύκολο? Γενικά το λες βελτιωμένο ή μια απο τα ίδια?? Έτσι πληροφοριακά δλδ αφού όπως κ να είναι πάλι θα το πάρουμε κ θα καούμε...:lol:

Εγώ πάντως το λέω μια από τα ίδια. Από ουσία τουλάχιστον. Τα γραφικά μπορεί να τα βελτίωσαν λίγο αλλά τίποτα το συνταρακτικο. Δεν έχω και την καλύτερη κάρτα γραφικών βέβαια οπότε δεν μπορώ να έχω και την πιο αντικειμενική άποψη πάνω στα γραφικά.

Επίσης κυκλοφόρησε κι ένα tweak που σου επιτρέπει να βάζεις το χρόνο παιχνιδιού όσο θέλεις καθώς και να επιλέγεις κάμερα.

Μια χαρά είναι, βελτιωμένο και στο gameplay και στα γραφικά.

Το online να φτιάξουνε μόνο...:O

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Κατεβασα και γω το πολυποθετο demo σημερα και το επαιξα...πολυ καλο..πολυ καλα γραφικα..καλο καψιμο σε ολους:D

Επίσης κυκλοφόρησε κι ένα tweak που σου επιτρέπει να βάζεις το χρόνο παιχνιδιού όσο θέλεις καθώς και να επιλέγεις κάμερα.

Link? :):)

Link? :):)

Download Pro Evolution Soccer 2009 - Demo Expander

Run demoTweak2009.exe, select your game executable, then you will be able to alter two settings: camera angle and match time.

Ευχαριστώ.

Μετά από μερικά παιχνίδια,διαπίστωσα ότι δεν μπορώ πλέον να παίξω στον κενό χώρο.Δηλαδή,προωθημένες δεν μπορώ να βγάλω επιτυχώς,σαν η αντίπαλη αμυντική γραμμή να είναι πιο συμπαγής.

στο ps3 και στο 360 που το κατεβασα ειναι πολυ καλητερο απο το 2008 .και ειναι πιο αργο απο περισυ και πιο ρεαλιστηκο:)
Γιαννης

εγω παλι εχοντας παιξει και το νεο φιφα 09 μπρορω να πω με βεβαιοτητα οτι το προ ειναι και παλι πολυ καλλιτερο !!!!!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

εγω παλι εχοντας παιξει και το νεο φιφα 09 μπρορω να πω με βεβαιοτητα οτι το προ ειναι και παλι πολυ καλλιτερο !!!!!!!!

Σε PC ή σε κάποια κονσόλα;