teitzis Δημοσιεύτηκε September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2008 Μετά από φορμάτ που έκανα στον η/υ μου πριν λίγες μέρες, παρατήρησα πως το πρώτο από τα 3 πλήκτρα (Αναμονή, Απενεργοποίηση, Επανεκκίνηση) είναι απενεργοποιημένο. Πώς γίνεται να το ενεργοποιήσω ξανά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Αυτο λογικα ειναι προβλημα του bios, μπες και δες αν το standby mode (η κατι παρομοιο) ειναι ενεργοποιημενο All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 εννοείς επιλογές πλήκτρων? αν είναι έτσι κάτι δεν περάστηκε σωστά. ή δεν έβαλες τους οδηγούς της Mobo. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 snik said: Αυτο λογικα ειναι προβλημα του bios, μπες και δες αν το standby mode (η κατι παρομοιο) ειναι ενεργοποιημενο Αυτό πώς γίνεται ακριβώς; Ευχαριστώ για τη βοήθεια. [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 πατωντας del (συνηθως) στην εκκινηση του υπολογιστη,θα δεις και καποιο μυνημα που θα σου δινει οδηγειες σαν αυτο "press del to enter setup".Μολις μπεις εκει δες αν εχει καποια επιλογη για sandby mode,θα σε βοηθουσα παραπανω αλλα δεν ειμαι στον δικο μου υπολογιστη για να σου πω ακριβως τι λεει. All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 teitzis said: Μετά από φορμάτ που έκανα στον η/υ μου πριν λίγες μέρες, παρατήρησα πως το πρώτο από τα 3 πλήκτρα (Αναμονή, Απενεργοποίηση, Επανεκκίνηση) είναι απενεργοποιημένο. Πώς γίνεται να το ενεργοποιήσω ξανά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έκανες εγκατάσταση τους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου? Αν όχι, κάν'τους. [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Mεατα απο φορματ(τουλαχιστων σε οσα PC εχω κανει) στις 2-3 πρωτες επανεκκινησεις δεν εμφανιζεται η αναμονη ως επιλογη οποτε μαλλον και στο πληκτρολογιο θα ειναι ανενεργη.Καντο 2-3 φορες επανεκκινηση η κλειστο και ξαναανοιξτο και θα δουλεψει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 μα είναι ποτέ δυνατόν να κάνετε φορμάτ (πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω το λόγω, στο 99% των περιπτώσεων είναι άρχηστο) και να μην περνάτε τους οδηγούς. θα γεννηθούν από μόνοι τους? βάλε τους οδηγούς για μητρική πρώτα και μετά για κάρτα γραφικών και ήχου, δικτύου και Ο,ΤΙ άλλο έχεις. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Η συγκεκριμένη επιλογή συνήθως είναι απενεργοποιημένη όταν δεν έχουν μπει οι drivers για την κάρτα γραφικών. Βάλε όλους τους drivers που χρειάζεται το μηχάνημα αμέσως μετά το format. Είναι βασικό. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας. :happy: Πραγματικά, παράλειψα να εγκαταστήσω κάποιους drivers. :O Τώρα η Αναμονή λειτουργεί κανονικά! [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts