DarthStergius Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 Παιδια εχω ενα Omnibook HP XE3 χιλιαρη και πριν λιγες μερες μου καηκε (για δευτερη φορα) ο δισκος...:mad: (Ειχα πανω εναν 40gb) Βρηκα εναν καινουριο 160ρη γυρω στα 60 ευρω και η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μπορει να "σηκωσει " τετοιον δισκο αυτο το laptop ή ειμαι για καινουριο??Γιατι κατα τα αλλα,αν και παλιο,το μηχανημα ειναι μια χαρα και κανω την δουλεια μου χωρις προβλημα...(την εγκατασταση θα την κανω ο ιδιος οποτε δεν θα πληρωσω εργασια...) thanx Παιδες.... Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τα νέα laptops έχουν SATA δίσκους. Το δικό σου μάλλον θα έχει IDE, οπότε αν βρεις τέτοιον δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. September 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ναι IDE ειναι αυτος που βρηκα απλα επειδη ειναι 4πλασιος φοβαμαι μην δεν μπορει να τον σηκωσει..... thanx παντως φιλε ;) Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Από πλευράς hardware, λογικά θα είσαι οκ. Τώρα για το software, BIOS και λειτουργικά προ-XP ίσως να έχουν πρόβλημα, αν και δεν το νομίζω αφού δούλεψε με επιτυχία ο 40άρης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph64 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Έλεξε, καλού - κακού, στο site του κατασκευαστή αν υπάρχει bios update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DODOS49 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδια εχω ενα Omnibook HP XE3 χιλιαρη και πριν λιγες μερες μου καηκε (για δευτερη φορα) ο δισκος...:mad: (Ειχα πανω εναν 40gb) Βρηκα εναν καινουριο 160ρη γυρω στα 60 ευρω και η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μπορει να "σηκωσει " τετοιον δισκο αυτο το laptop ή ειμαι για καινουριο??Γιατι κατα τα αλλα,αν και παλιο,το μηχανημα ειναι μια χαρα και κανω την δουλεια μου χωρις προβλημα...(την εγκατασταση θα την κανω ο ιδιος οποτε δεν θα πληρωσω εργασια...) thanx Παιδες.... τελικα τι εβαλες φιλε γιατι εχω και εγω ενα ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts