Jump to content

ACER FERRARI?

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (31 Ιαν. 2004 , 21:16)

Eμενα το ανοιξε μπροστα μου και το τσεκαραμε μαζι...

Στην δικη μου TFT εχω 1 καμμενο pixel.

Απο πού το αγόρασες και σε άφησαν να το checkαρεις πρώτα?

http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png

Και εγω τον δευτερο Ferrari ζητησα και μου τον ανοιξαν μπροστα μου. Ευτυχως δεν ειχε κανενα καμμενο Pixelaki.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Σε οποιαδήποτε περίπτωση σου φέρνουν καινούργιο λάπτοπ για καμμένα pixel ή εμφανή σημάδια κακομεταχείρησης που δεν οφείλονται σε εμας;Κι εγώ θα τους ζητησω να το ανοίξουν.. :worry:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee ( 2 Φεβ. 2004 , 16:38)

Σε οποιαδήποτε περίπτωση σου φέρνουν καινούργιο λάπτοπ για καμμένα pixel ή εμφανή σημάδια κακομεταχείρησης που δεν οφείλονται σε εμας;Κι εγώ θα τους ζητησω να το ανοίξουν.. :worry:

Οπωσδηποτε να ζητησεις να στο ανοιξουν, γιατι μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν ευθυνεσαι εσυ για οτι εχει το μηχανημα. Υποψην οτι επειδη το εψαξα τα καμμενα pixel ειναι 4 που δικαιολογουν αλλα εαν ειναι στην μεση της οθονης και κοντα στη περιφερεια αυτης (δηλαση μεση και μια νοητη γραμμη που βλεπουν τα ματια σου) μπορεις να ζητησεις αλλαγη

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm ( 2 Φεβ. 2004 , 18:20)

Οπωσδηποτε να ζητησεις να στο ανοιξουν, γιατι μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν ευθυνεσαι εσυ για οτι εχει το μηχανημα. Υποψην οτι επειδη το εψαξα τα καμμενα pixel ειναι 4 που δικαιολογουν αλλα εαν ειναι στην μεση της οθονης και κοντα στη περιφερεια αυτης (δηλαση μεση και μια νοητη γραμμη που βλεπουν τα ματια σου) μπορεις να ζητησεις αλλαγη

spin cool!

Αν εχει καποια ζημια το πας και στο αλλαζουν...δεν ειναι οπως στα desktop!

Eδω ειναι πιο καλα τα πραγματα σε αυτο το τομεα! :happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 2 Φεβ. 2004 , 19:40)

spin cool!

Αν εχει καποια ζημια το πας και στο αλλαζουν...δεν ειναι οπως στα desktop!

Eδω ειναι πιο καλα τα πραγματα σε αυτο το τομεα! :happy:

makari na itan etsi file elteo..

ayta einai kaninismoi pou diepoun thn ekastote etairia.

Σήμερα λοιπόν πήγα στα BigCity όπου και είδα τον φορητό μου.Τους ρώτησα αν μπορούν να το ανοίξουν για να το δω σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόμπλεμ και ο τύπος, τον οποίο και ξέρω, μου είπε οτι τον άνοιξε μόλις ήρθε και είδε οτι η οθώνη δεν είχε πρόβλημα..

να το αφήσω εκεί; :o

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στην Τρίπολη. Μπα όχι όποτε είχα πρόβλημα και γενικά γνωστοί μου που πάνε συχνά είναι πολύ εξυπηρετικοί.. anyway, για να δούμε θα το πάρουμε σήμερα; :confused:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ax paidia irthe epitelous! Eimai absolutely in love :D me afto to mixanima tou diavolou..

Erwtisi prwti:

Pws grafw ellinika?

Erwtisi defteri:

Prepei na valw monos mou Office?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σήμερα λοιπόν πήρα και εγώ το εν λόγω λάπτοπ..

Εμφάνιση :

Πραγματικά ενθουσιάζεσαι όταν ανοίγεις το κουτί και βλέπεις το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί και να γυαλίζει στο μεγαλύτερο μέρος του υπολογιστή.Μόλις το ανοίγεις δε, η αντίθεση με το ασημί είναι ακόμα πιο όμορφη.Για τους φίλους της φερράρι ειδικά είναι περιασμός καθώς φέρει δύο σήματα το ένα εσωτερικά και το άλλο εξωτερικά..

Ποιότητα Κατασκευής :

Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με λάπτοπ, φοβάμαι πως η ποιότητα κατασκευής είναι απλά ικανοποιητική.Αν και για λόγους εμφανισης το κόκκινο εξωτερικό χρώμα φαινεται να είναι φτιαγμένο απο φθηνό πλαστικό, το ίδιο έχουν υλοποιήσει και στο εσωτερικό του με το ασημί.Φυσικά αυτό δεν χαλάει την συνολική εικόνα του λάπτοπ, σίγουρα όμως θα μπορούσε να δείχνει πιο ποιοτικό(Όχι οτι δεν είναι..)

Δυνατότητες :

Μετά απο αρκετές ώρες συνεχούς λειτουργίας το λάπτοπ δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, δεν κόλλησε, όταν φορτώθηκε αρκετά με 'βαρια΄ προγράμματα απλά κάπου κάπου ο επεξεργαστής του λειτουργούσε λίγο πιο γρήγορα, με θόρυβο δηλαδή, πάντως όχι τόσο ενοχλητικό οσο ενος υπολογιστή βάσεως

Ήχος :

Αν και το λάπτοπ φέρει απο μόνο του κάποια προγράμματα για sound effect δυστυχώς τα ηχεία δεν έχουν το γνώριμο ήχο της Qompaq(JBL Powered), παρ'όλα αυτά, απο όλα τα λάπτοπ που έχω δουλέψει πιστεύω πως ο ήχος είναι σχετικά ικανοποιητικός

Εξοπλισμός :

Ο φορητός υπολογιστής έρχεται μαζί με δώρα.Το κουτί περιελάμβανε ένα ποντικι το οποίο φέρει την υπογραφή της ACER και το logo της ferrari το οποίο δεν το κρίνω αρκετα εργονομικό καθώς έχει σκληρά κουμπιά και καθιστά δύσκολο το χειρισμό του.Επίσης μέσα στο κουτι είχε πληθωρα απο CD. Norton Antivirus και ACER recovery cds(Norton Antivirus 2003,Power DVD XP,NTI CD,DVD Maker και διάφορα προγραμματάκια της ACER για τον φορητό)

Γενικά :

Η θερμότητα που προκαλεί ο σκληρός δεν είναι και τόσο σπουδαίο.Αυτο που με ενόχλησε είναι πως τα USB θα ήταν προτιμότερο να ήταν πίσω ή δεξιά και αντιθέτως το DVD-R να είναι στα αριστερά καθώς το Power Jack εμποδίζει στο να ανοίξεις το DVD-R.Πιστέυω οτι με άριστα το 10 αξίζει ένα 8 και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του..

Θα ποστάρω και καμια φωτο σύντομα.. :cool:

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαι.. :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλοριζικο φιλε μου, γ@μω τα μηχανηματα ετσι? λοιπον για να ξερεις το DVD-R δεν ειναι μονο -R ειναι + & - R/RW, Office οντως χρειαζεται να το περασεις εσυ αφου δεν το εχει, για ελληνικα πηγαινε και ορισε στο Regional and language options Greek στην πρωτη καρτελα που ανοιγει και στην καρτελα advance Greek, για οποπιαδηποτε αλλη απορια σου ρωτα ελευθερα. :D

Αν και αρχικά δεν μου άρεσε αρχίζω να το σκέφτομαι σοβάρα... έχω όμως 2 ερωτήσεις:

1. Ο AMD από θερμοκρασίες πως πηγαίνει?

2. Από αυτονομία πώς παέι? Συγκρίνεται με τους centrino?

Οπως και να το κανεις ζεσταινεται laptop ειναι αλλωστε με οτι συνεπαγεται αυτο π.χ. στενοτητα χωρου, παρολα αυτα δεν ζεσταινεται οσο ενας desktop AMD, αυτονομια = 2 ωρες + κατι, τωρα οσον αφορα τους centrino σε ενα site του εξωτερικου ειχα διαβασει οτι σε θεματα αυτονομιας ειναι πανω κατω τα ιδια οπως και σε ταχυτητα με τον Mobile AMD να υπερεχει ελαχιστα λογω της κινητης υποδιαστολης.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm ( 9 Φεβ. 2004 , 14:20)

Οπως και να το κανεις ζεσταινεται laptop ειναι αλλωστε με οτι συνεπαγεται αυτο π.χ. στενοτητα χωρου, παρολα αυτα δεν ζεσταινεται οσο ενας desktop AMD, αυτονομια = 2 ωρες + κατι, τωρα οσον αφορα τους centrino σε ενα site του εξωτερικου ειχα διαβασει οτι σε θεματα αυτονομιας ειναι πανω κατω τα ιδια οπως και σε ταχυτητα με τον Mobile AMD να υπερεχει ελαχιστα λογω της κινητης υποδιαστολης.

Συμφωνώ απόλυτα.. ;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ναι φυσικό είναι τα ζεσταίνεται... εννούσα αν ζεσταίνεται τόσο που να δημιοργούνται προβλήματα...

Οσο για αυτο μην σε απσχολει καθολου. Ουτε προβληματακι ;) δεν υπαρχει οχι προβλημα :D , χωρις αστεια τωρα οχι δεν δημιουργουνται καθολου προβληματα ακομα και υστερα απο 8 ωρες συνεχομενης λειτουργιας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm ( 9 Φεβ. 2004 , 16:12)

Οσο για αυτο μην σε απσχολει καθολου. Ουτε προβληματακι ;) δεν υπαρχει οχι προβλημα :D , χωρις αστεια τωρα οχι δεν δημιουργουνται καθολου προβληματα ακομα και υστερα απο 8 ωρες συνεχομενης λειτουργιας.

Και βάλε.. :p

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το ferrari wallpaper εννοεις? απλως δεξι κλικ στο desktop πας στην καρτελα desktop και απο εκει επιλεγεις τι θα ηθελες σαν wallpaper, σε διαφορετικη περιπτωση control panel -->add or remove programs-->βρες το ferrariwallpaper (remove only) και απλα uninstall και you are free :) :)

• 3 months later...

Ερώτηση:

Έβαλα windows xp pro greek και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το bluetooth.Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? :blink:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.