Jump to content

Software κατασκευής website

superman1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Ρε παιδιά θέλω να φτιάξω ένα site με πτυσσόμενα μενού κ.τ.λ. ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε?

Ακόμα για κάτι ακόμα πιο προχωρημένο. Υπάρχουν σίτε που κάποιος μπορεί να κάνει login και να ενημερώνει ένα συγκεκριμένο χώρο του σίτε χωρίς ftp. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει αυτό?

Ευχαριστώ

Για σχεδιασμο του σιτε μπορεις να χρησιμοποιησεις το dreamweaver της adobe,τα μενου θα τα κανεις με javascript η εκτος αν ξερεις flash.

Αν παλι θες κατι ποιο ευκολο στην χρηση μπορεις να πας σε καποιο cms (content manager system) πχ joomla η drupal οπου αν καταλαβα καλα ετσι καλυπτεις και την 2η ερωτηση σου.

Ψάχνεις για τα CoolMenu, DHTMLMenu, Glanda κι αν θες κάτι σε flash (όχι απαραίτητα για μενου) AnimeFX και Swish.

Αν δεν μπορείς να τα βρεις, πες μου.

Για την άλλη ερώτησή σου δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Ακόμα για κάτι ακόμα πιο προχωρημένο. Υπάρχουν σίτε που κάποιος μπορεί να κάνει login και να ενημερώνει ένα συγκεκριμένο χώρο του σίτε χωρίς ftp. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει αυτό?

Ευχαριστώ

Δεν ξέρω εαν κατάλαβα σωστά αλλά κοίταξε το Adobe Contribute CS3.