Livas Δημοσιεύτηκε September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2008 Καλησπερα....! Εχω ενα προβληματακι εδω και λιγο καιρο που μου εχει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι μπορει να φταιει...!! Λοιπον....: Γραφω χρονια CD's (Διαφορα: μουσικα , προγραματα, ταινιεσ..........) δεν ειχα αντιμετοπιση ποτε μου προβλημα με κανενα Σιντι σε κανενα ατομο...!! Μεχρι που εμφανιστηκε μια φιλη που την γραφω μουσικα CD's(Audio Cd's)....για να ακουει μουσικη μεσα στο ΑΜΑΞΙ της...!!! Ελα ομως που το στερεο της...δεν λεει να παιξει τα δικα μου Σιντι που γραφω....!! Αν βαλει αλλα Σιντις τα παιζει....τα δικα μου ΟΧΙ....!! Εχω δοκιμασει τα παντα μεσο του NERO 8 (Greek..)!! αλλα τιποτα....! εκει επιμενει να βγαζει την λεξη ERROR.....!!! Υπαρχει τιποτα αλλο να δοκιμασω για να καταφερω να παιξει τα Σιντι μου στο αμαξι της...?! Σκεφτηκα να κατεβαζω προγραμμα.... που κλειδωνει το Μουσικο Σιντι (να το εχει με προστασια)...μπας και το παιξει ετσι...! (αλλα εχω χασει το προγραμμα που το εκανε αυτο..)οποιος ξερει κατι περι προγραμματος για να κλειδωσω μουσικα σιντι ας μας πει....!!! Και Τελος αν σας εχει τυχει και εσας τιποτα τετοιο παρομοιο....! Please Help me...!!! Καθε ιδεα/αποψη/γνωμη ....δεχτη...!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δοκίμασε άλλα δισκάκια/διαφορετικές ταχύτητες εγγραφής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Exω δοκιμασει αποιρα δισκακια....και ταχυτητες...! αλλα τιποτα..! δεν λεει να παιξει παλι...!!! Καμια αλλη λυση εχουμε...?!!! Thanks παντως...!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το cd-player που έχει παίζει γενικά CD-RW? Είπες: Αν βαλει αλλα Σιντις τα παιζει....τα δικα μου ΟΧΙ....!! Εννοείς άλλα cd που της έχει γράψει κάποιος άλλος ή "αυθεντικά" cd από δισκοπωλείο? Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Σιντι που εχει γραψεις αλλος (αντιγραφης)....! τα παιζει κανωνικα...! μονο τα δικα μου δεν παιζει...! :-( :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts