koinos123 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Και εμένα την ίδια έχει. Μετά από αρκετό καιρό με το κινητό, σαν να νομίζω ότι καθυστερεί. Δεν ξέρω αν είναι τις ιδέας μου ή το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Και εμένα την ίδια έχει. Μετά από αρκετό καιρό με το κινητό, σαν να νομίζω ότι καθυστερεί. Δεν ξέρω αν είναι τις ιδέας μου ή το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος. Μην μου λες τέτοια, το είχανε πει κι άλλοι αυτό αλλά μετά από κανένα χρόνο που το είχανε.... Εσύ πόσο καιρό το έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μην μου λες τέτοια, το είχανε πει κι άλλοι αυτό αλλά μετά από κανένα χρόνο που το είχανε.... Εσύ πόσο καιρό το έχεις? Πάνω από ενάμιση χρόνο. Κοιτούσα σήμερα, 170 ώρες ομιλία και από τις δύο κάρτες... Μην τρελαίνεσαι, το κινητό είναι άψογο για αυτά που προσφέρει. Απλά εγώ θέλω κανένα καινούργιο γιατί το βαρέθηκα. Κανένα με wifi....κτλ. Το έχουν πάρει δύο ακόμα φίλοι μου πωλητές και με ευγνωμονούν για την επιλογή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Σήμερα, μου έκανε το εξής κουλό. Βλέπω κλήση από τον αριθμό του πατέρα μου και ήταν η μητέρα μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Σήμερα, μου έκανε το εξής κουλό. Βλέπω κλήση από τον αριθμό του πατέρα μου και ήταν η μητέρα μου!! Σε έπαιρνε από του πατέρα σου το κινητό. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ρε μερικές ώρες από τότε που είδα το μήνυμα και σου απάντησα, και σήμερα βλέπω οτι με καλούσε ένας φίλος μου και τελικά ήταν η μάνα μου!!! Και έβγαζε και το νούμερο και το όνομά του στην οθόνη!!! Τι διάολο, ιός κυκλοφορεί, ή κάνουν συνομοσία όλες οι μανάδες του κόσμου με την Samsung, να βγάζει άλλο νούμερο όταν καλούν για να το σηκώνεις??? ;) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Τι να πω...Ιός δεν πρόκυται να είναι πάντως, δεν χρησιμοποιώ internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το Πλαίσιο πουλάει D980 σε stock, μόνο 149,25€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το Πλαίσιο πουλάει D980 σε stock, μόνο 149,25€ Πλάκα κάνεις, κι εγώ το πήρα 249 και ακόμα το πληρώνωωωωωωωωωω :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Πλάκα κάνεις, κι εγώ το πήρα 249 και ακόμα το πληρώνωωωωωωωωωω :X Η πλάκα είναι ότι χθες το πούλησα 160€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Η πλάκα είναι ότι χθες το πούλησα 160€ Καλά εσύ δεν βαρέθηκες να το πουλάς και να το ξανααγοράζεις?? Τώρα θα το πάρεις με 149 και θα πας και για ένα ποτάκι δώρο και θα έχεις και καινούριο!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δε γίνεται, μόλις αγόρασα το B5722. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 παιδια καλησπέρα. να σας ρωτήσω είναι κ σε εσάς ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΓΟ το ιντερνετ μέσω κάρτας πάντα..στο d 980? ενώ πχ βάζω την ίδια καρτούλα στο htc diamond 2 μου κ είναι μιά χαρά η ταχύτητα που πχ ανοίγει μια σελίδα.. κάποια ιδέα??:rolleyes: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Πόσο σας διαρκεί η μπαταρία στο D980; Εγώ όταν το είχα μου κρατούσε λιγότερο από μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Πόσο το μιλάς; Με 1+ ώρα ομιλίας στην αρχή κρατούσε τρεις μέρες, και μετά το εξάμηνο (ίσως και ποιο σύντομα) είχε πέσει στις δύο ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 (edited) μπαταρια?1.5 μερα με 45-50 λεπτα ομιλια.. στην αρχη μου εβγαζε ευκολα 2.5-3 μερες με πολυυυυυυ ομιλια.. η εξηγηση απλή τώρα το έκανα ελληνικό... παλια το ειχα με αγγλικα... μια ζωη ριγμενοι στο ελλαντα.. α κ παλια το ειχα στο gsm kai umts ή οπως το λένε.. τώρα το έκανα gsm μόνο για να κρατα η μπαταρια και παλι τπτ,.. δεν τα ριχνω στις 2 μπαταρίες μου..ε 2 είναι όχι μια.. για το ιντερνετ βρε παιδια ?? τι να κάνω?? τόσο αργό κινητό στο ιντερνετ είχα το 2004... κάποια ρύθμιση?? Edited December 1, 2011 by sakiss Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Μπορώ να κάνω ανάκτηση διεγραμμένων επαφών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Εδώ βλέπω οτι υπάρχει firmware D980CBIB1 http://www.filecrop.com/samsung-d980-firmware.html ξέρει κανείς τίποτα σχετικά ? Μήπως είναι η επόμενη από τη δικιά μας (D980BDIB1) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Βλέπω στο ebay πωλείται γύρω στα 100€, το θεωρώ ευκαιρία δεδομένου της καλής φωτογραφικής σε σχέση με το ανταγωνιστικό Β5722. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αρνητικο δυστυχως το οτι δεν θα ειναι 3G!! Eλεος..εν ετη 2008... Και χωρίς Wifi.. Κατα τ'άλλα όμορφο πολύ. Αργησε 2 χρόνια η Samsung για να σας κάνει το χατήρι (βλ. Samsung B7722) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts