Jump to content

Samsung SGH-D980 Dual SIM

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 294
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ. Να είχε και λίγα περισσότερα καλλούδια...

Νέα εμφάνιση σε dual sim, Gigabyte GSmart S1205 Cougar

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθειά σας. Πριν από 7 ημέρες αγόρασα το B5722 (την αναβάθμιση εννοείται του D980). Ωραίο κινητό αλλά δεν ήταν όπως το φανταζόμουνα.

Η ερώτησή μου είναι:

Αξίζει να πάρω το D980 ή όχι?

Σας ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθειά σας. Πριν από 7 ημέρες αγόρασα το B5722 (την αναβάθμιση εννοείται του D980). Ωραίο κινητό αλλά δεν ήταν όπως το φανταζόμουνα.

Η ερώτησή μου είναι:

Αξίζει να πάρω το D980 ή όχι?

Σας ευχαριστώ!

Το καλύτερο...για εμένα.

Για εσένα δεν ξέρω. Εξαρτάτε για το τι ψάχνεις.

Πάντως το επόμενο διάστημα πιστεύω ότι θα έχουμε νεότερα μοντέλα, για παράδειγμα το lg με wifi κτλ.

• 2 weeks later...
Έχει βγει νέο firmware;

Ρωτάω μπας και έχει πάει κανείς στο σέρβις της εταιρίας...

Το ειχα καποια στιγμη....

Βασικα δεν αναγνωριζε ολα τα μουσικα αρχεια της καρτας μνημης και τα ειχα παρει.....ενω ενα

κινεζικο dual sim που εχω τα παιζει ολα!!!Αλλα δεν το ειχα ψαξει και παρα πολυ...

Απο ηχο βεβαια στα mp3...ηταν γαματο!!!!

Εχω φαει κολλημα τις τελευταιες μερες να το ξαναπαρω!!!!!

• 4 weeks later...
Με το προηγούμενο D980 που είχα η μπαταρία κρατούσε 3 ημέρες. Τώρα κρατάει 1 με το ζόρι...

Πόσο διαρκεί η δική σας μπαταρία;

Πόσο διαρκεί η δική σας μπαταρία;

Με μία με δύο ώρες ομιλία την ημέρα, κρατάει δύο ημέρες.

Καλός χρόνος για κινητό με δύο sim θα έλεγα. Βέβαια, στην αρχή κρατούσε τρεις+ ημέρες...

Εχω παρατηρήσει ότι τα Ασιάτικα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Εσένα πόσο σε κρατάει η μπαταρία;

Μήπως ξέρεις να μου πεις τι είναι το FND που εμφανίζεται σε κάποιο σημείο των πρόσφατων κλήσεων;

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα dual sim κινητό, και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο 5722 (γιατί 2 κίνεζικα που πήρα τα πέταξα στο συρτάρι με τη μία και πήγαν χαμένα).

Μερικές ερωτήσεις:

1. Πόσα πεδία έχει για κάθε επαφή? Γιατί θέλω να μεταφέρω κάπου 800 επαφές από το ΝΟΚΙΑ, ελπίζω να έχει σταθερό, κινητό, δουλειάς, email, fax, διεύθυνση κτλ... ?

2. Η κάμερα τι λέει? Επειδή του 5722 που είδα κάτι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο αντίστοιχο νήμα, είναι χάλια. (Βέβαια εκείνο είναι μόνο 3,2mp και δεν έχει autofocus).

3. Το ραδιόφωνο για να παίξει απαιτεί συνδεδεμένα ακουστικά?

4. Κάθε κάρτα έχει το δικό της Inbox ή είναι κοινό? Είναι εύκολο να επιλέξεις από ποιά θα στείλεις ένα SMS?

5. Υπάρχει το ONLINE μενού της SIM ? Γιατί στη μια SIM θα μπεί η κλωνοποιημένη, και θέλω να μπορώ να αλλάζω που και που τα νούμερα που περιέχει . . .

6. Το φλάς τι λέει? Κάνει και για φακός?

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα dual sim κινητό, και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο 5722 (γιατί 2 κίνεζικα που πήρα τα πέταξα στο συρτάρι με τη μία και πήγαν χαμένα).

Μερικές ερωτήσεις:

1. Πόσα πεδία έχει για κάθε επαφή? Γιατί θέλω να μεταφέρω κάπου 800 επαφές από το ΝΟΚΙΑ, ελπίζω να έχει σταθερό, κινητό, δουλειάς, email, fax, διεύθυνση κτλ... ?

2. Η κάμερα τι λέει? Επειδή του 5722 που είδα κάτι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο αντίστοιχο νήμα, είναι χάλια. (Βέβαια εκείνο είναι μόνο 3,2mp και δεν έχει autofocus).

3. Το ραδιόφωνο για να παίξει απαιτεί συνδεδεμένα ακουστικά?

4. Κάθε κάρτα έχει το δικό της Inbox ή είναι κοινό? Είναι εύκολο να επιλέξεις από ποιά θα στείλεις ένα SMS?

5. Υπάρχει το ONLINE μενού της SIM ? Γιατί στη μια SIM θα μπεί η κλωνοποιημένη, και θέλω να μπορώ να αλλάζω που και που τα νούμερα που περιέχει . . .

6. Το φλάς τι λέει? Κάνει και για φακός?

Θα απαντήσω σε μερικά:

1. Για 800 επαφές δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι αυτά τα πεδία που ζητάς τα έχει.

2. Η κάμερα είναι καλή. Μπορούσε να είναι καλύτερη.

3. Το ραδιόφωνο θέλει ακουστικά συνδεδεμένα

4. Είναι εύκολο να στείλεις sms από οποιαδήποτε κάρτα. Τα εισερχόμενα είναι κοινά και για τις δύο κάρτες. Μπορείς όμως εύκολα να δεις που έχει σταλθεί.

6. Δεν κάνει για φακός.

• The title was changed to Samsung SGH-D980 Dual SIM