Scottas Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ρισπεκτ, προσκυναμε.;) Some say when you're about to die, your life flashes before your eyes. Make it worth watching. ka8e fora pou to diavazw klew:(:( To afierwsa stin prwin otan xwrisame:(:cry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Σημασία δεν έχει να ξέρεις να δίνεις αλλά να ξέρεις και σε ποιούς αξίζει να δίνεις ™ (δικό μου ειναι) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 και το θεμα απο "λογια που μας εκφραζουν " να γινει "η καλυτερη ατακα που εχετε ακουσει" Όχι,αυτό είναι λαθος, γιατί αυτό που σε εκφράζει den είναι απαραίτητο να είναι και ατάκα από ταινία ή κάποια σοφά λόγια, θα μπορούσε να είναι και 1 απλή πρόταση αρκεί να σε εκφράζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 "Μην κανεις στους αλλους αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν" Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 " Οι άνθρωποι που γελούν πολύ είναι εκείνοι που οι καρδιές τους πονούν περισσότερο..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 "Μην κανεις στους αλλους αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν" apo to stoma mou to phres!an kai sunh8ws o ka8enas koitaei mono thn parth tou...so...anagkazesai kai esu na kaneis to idio xwris na skeftesai ton allous!too bad! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 καθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κοιτάει τον άλλον από ψηλά μόνο όταν θέλει να τον βοηθήσει να σηκωθεί... δεν ειναι δικό μου άλλα είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει! κ μια διευκρίνηση: επειδή είμαι άνθρωπος δεν με εκφράζει πάντα αυτό αλλα το προσπαθώ!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ο χρόνος κλείνει τις πληγές, αλλά νεκρώνει τα αισθήματα... Ποτέ μην λυπηθείς για κάτι που έφυγε. Πες μόνο ευχαριστώ που το έζησες! Αν θες να ευτυχήσεις για μια στιγμή, εκδικήσου. Αν θες να ευτυχήσεις για μια ζωή, συγχώρα! Όταν παρατραβήξει η στέρηση, πεθαίνει η επιθυμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts