Jump to content

Πρόσβαση στο Internet μέσω «άλλου» κινητού

easytarget
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ποστάρει ξανά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω περάσει ώρες και ώρες ψάχνοντας αλλά χωρίς τύχη. Επειδή είναι λόγος για να κρατήσω η να πουλήσω το αγαπημένο μου χ50 αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει.

Θέλω να συνδέσω με bluetooth το Dell Axim x50v wm 6 με sony ericsson w610 έτσι ώστε να έχω internet μέσω του gprs του κινητού στο ppc. Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στο ppc και στο κινητό ώστε να γίνει σύνδεση με cosmote?

Ευχαριστώ

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

• 2 weeks later...
Έχω ποστάρει ξανά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω περάσει ώρες και ώρες ψάχνοντας αλλά χωρίς τύχη. Επειδή είναι λόγος για να κρατήσω η να πουλήσω το αγαπημένο μου χ50 αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει.

Θέλω να συνδέσω με bluetooth το Dell Axim x50v wm 6 με sony ericsson w610 έτσι ώστε να έχω internet μέσω του gprs του κινητού στο ppc. Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στο ppc και στο κινητό ώστε να γίνει σύνδεση με cosmote?

Ευχαριστώ

φίλε μου μην αγχώνεσαι όλα γίνονται με λίγο ψάξιμο. Κι εγώ έχω το ίδιο pocket pc αλλά με την vga ανάλυση και του έχω περάσει τα τελευταία wm6.1.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι: α) το όνομα του ap της cosmote, το οποίο θα το βρεις μέσα στο κινητό σου, στο profile που χρησιμοποιείς για να συνδεθεί στο ίντερνετ. και β) αυτήν εδώ την εφαρμογή που σου επιτρέπει να καταχωρήσεις τα INIT Strings στο εικονικό bluetooth modem του dell σου. http://4pda.ru/forum/uploads/img-48118-ModemIS.zip

Αν είχες wm2003 δεν θα χρειαζόταν αυτό το προγραμματάκι διότι υπάρχει επιλογή για INIT Strings στην καρτέλα του modem, αλλά στα wm5 και wm6 για κάποιον λόγο δεν υπάρχει:mad:

μετά από αυτά είσαι έτοιμος να σετάρεις το bluetooth του dell με το κινητό σου. Ανοίγεις και τα δύο bluetooth και και αφού κάνεις pair και επιλέξεις το dial up networking ως service που θα συνδέεται στο κινητό, ύστερα πηγαίνεις start-->settings--->connections--->add a new modem connection.... βάζεις ένα όνομα σύνδεσης και επιλέγεις bluetooth από κάτω, μετά πατάς next και για αριθμό κλήσης θα βάλεις το *99#, κωδικό και username όλα κενά, κάνεις save και είσαι έτοιμος να σερφάρεις από το pocket pc σου.

p.s.

εαν δεν καλέσει με το *99# δοκίμασε τα: *99**1# , *99**2# , *99**3# κλπ. οι αριθμοί αντιστοιχούν στα προφίλ σύνδεσης του κινητού σου. κανονικά με το *99# καλεί το default προφίλ, αλλά δεν συμβαίνει πάντα.

επίσης να επισκέπτεσαι και αυτό το site: http://forum.xda-developers.com , εκει θα βρεις πάρα πολλές απαντήσεις σε πολλά προβλήματα.

Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να βοήθησα.

και μη το πουλήσεις το pocket pc σου, εγώ προσωπικα δεν το αλλάζω με τίποτα !!!!!!:D