Jump to content

Jincen JC777s

Κοινοποίηση

Recommended Posts

40 ευρώ δν είπατε ότι είναι η επισκευή?

http://cgi.ebay.com/New-1-Touch-Screen-LCD-JC777S-JC678S-TV-Cell-phone-/250632804796?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3a5ae119bc

ουτε 20 ευρω δεν εχει!!!!!!

• Απαντήσεις 481
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια οθονη εχει περιπου 20-25 δολαρια να την φερεις να την δωσεις καπου να στην κολησουν(ψυχρη κοληση πολυ λεπτοδουλεια)ο τεχνικος δεν θα πληρωθει???

είχα βρει από ελλαδα 20 ευρώ!ο τεχνικός δν θα πάρει κ 20 ευρωπαϊκά??όποτε πάλι στο 40αρι πάμε!:lol:

μια οθονη εχει περιπου 20-25 δολαρια να την φερεις να την δωσεις καπου να στην κολησουν(ψυχρη κοληση πολυ λεπτοδουλεια)ο τεχνικος δεν θα πληρωθει???

αν ασχολισαι λιγο με ηλεκτρονικα δεν ειναι τιποτα να βαλεις μια οθονη σε ενα κινητο, βεβαια αν δεν μπωρεις για καπιον λογο,μπορεις να πεις στον πωλητη να στηλεις το κινητο με την οθονη πισω (μεταφορικα ειναι περιπου 4 ευρω) να σου την βαλει αυτος χωρις καποιο επιπλεων κωστος.ετσι εκανα εγω με τον συγκεκριμενο πωλιτη για παρομοιο κινητο.

να το στείλω δύσκολο μιας και πρέπει ο πατέρας μου το έχει πάρει από μαγαζί!!εγώ που το έλυσα δεν είναι και κάτι δύσκολο! αν βρω οθόνη θα ασχοληθώ αλλιώς 40 ευρώ νομίζω είναι πάρα πολλά για αυτό το κινητό!τόσο παίζει να έχουν μεταχειρισμένα.

-Από την Ομάδα διαχείρισης - Απαγορεύονται μηνύματα τύπου sms.

Edited by navi55

αν εχεις κολησει αρκετα και εχεις χειρουργικο χερι ,τοτε σιγουρα θα μπορεις να το κανεις ,αν οχι μην προσπαθησεις θα λιωσεις αρκετα,προτιμοτερο να δωσεις ενα 20αρικο σε καποιον που γνωριζει :D

όχι δεν το έχω ξανά κάνει!αλλά απ'οσο είδα δεν είναι και δύσκολο!και πιάνουν τα χέρια μου!αν βρω οθόνη από Ελλάδα θα την αλλάξω μόνος μου

-Από την Ομάδα διαχείρισης - Απαγορεύονται μηνύματα τύπου sms.

Edited by navi55

• The title was changed to Jincen JC777s