sofos7 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 40 ευρώ δν είπατε ότι είναι η επισκευή? http://cgi.ebay.com/New-1-Touch-Screen-LCD-JC777S-JC678S-TV-Cell-phone-/250632804796?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3a5ae119bc ουτε 20 ευρω δεν εχει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 μια οθονη εχει περιπου 20-25 δολαρια να την φερεις να την δωσεις καπου να στην κολησουν(ψυχρη κοληση πολυ λεπτοδουλεια)ο τεχνικος δεν θα πληρωθει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 είχα βρει από ελλαδα 20 ευρώ!ο τεχνικός δν θα πάρει κ 20 ευρωπαϊκά??όποτε πάλι στο 40αρι πάμε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 μια οθονη εχει περιπου 20-25 δολαρια να την φερεις να την δωσεις καπου να στην κολησουν(ψυχρη κοληση πολυ λεπτοδουλεια)ο τεχνικος δεν θα πληρωθει??? αν ασχολισαι λιγο με ηλεκτρονικα δεν ειναι τιποτα να βαλεις μια οθονη σε ενα κινητο, βεβαια αν δεν μπωρεις για καπιον λογο,μπορεις να πεις στον πωλητη να στηλεις το κινητο με την οθονη πισω (μεταφορικα ειναι περιπου 4 ευρω) να σου την βαλει αυτος χωρις καποιο επιπλεων κωστος.ετσι εκανα εγω με τον συγκεκριμενο πωλιτη για παρομοιο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) να το στείλω δύσκολο μιας και πρέπει ο πατέρας μου το έχει πάρει από μαγαζί!!εγώ που το έλυσα δεν είναι και κάτι δύσκολο! αν βρω οθόνη θα ασχοληθώ αλλιώς 40 ευρώ νομίζω είναι πάρα πολλά για αυτό το κινητό!τόσο παίζει να έχουν μεταχειρισμένα. -Από την Ομάδα διαχείρισης - Απαγορεύονται μηνύματα τύπου sms. Edited June 18, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 αν εχεις κολησει αρκετα και εχεις χειρουργικο χερι ,τοτε σιγουρα θα μπορεις να το κανεις ,αν οχι μην προσπαθησεις θα λιωσεις αρκετα,προτιμοτερο να δωσεις ενα 20αρικο σε καποιον που γνωριζει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) όχι δεν το έχω ξανά κάνει!αλλά απ'οσο είδα δεν είναι και δύσκολο!και πιάνουν τα χέρια μου!αν βρω οθόνη από Ελλάδα θα την αλλάξω μόνος μου -Από την Ομάδα διαχείρισης - Απαγορεύονται μηνύματα τύπου sms. Edited June 18, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts