Jump to content

Jincen JC777s

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 481
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

EXEI WI-FI?

Καλησπέρα ,

Αν σε ενδιαφέρει το wi-fi νομίζω ότι πρεπει να κοιτάξεις προς άλλη κατηγορία μοντέλου κινητής τηλεφωνίας.

G_KOR

Φαινεται πως το κινητο τα φτυσε μου αποφορτισε και τις 2 μπαταριες και καμια απο τις 2 δε φορτιζει

Το χω στο φορτιστή και ποτε ποτε ανάβει η ένδειξη πως φορτίζει ομως για να δουλέψει το κινητο τιποτα...

Υπάρχει κάποιο μαγαζι στην Ελλάδα που να τα επισκευάζει;

καλησπερα! μια ερωτηση... βλεπω ενα πολητη στο ebay και δινει το jc777s σε δημοπρασια

και γραφει: QuadBand Dual Sim Unlocked JC777S TV Cell phone Mp3 Mp4

οταν λεει unlocked τι εννωει??

μηπως οτι ειναι ανοιγμενο?μεταχειρισμενο?

Φαινεται πως το κινητο τα φτυσε μου αποφορτισε και τις 2 μπαταριες και καμια απο τις 2 δε φορτιζει

Το χω στο φορτιστή και ποτε ποτε ανάβει η ένδειξη πως φορτίζει ομως για να δουλέψει το κινητο τιποτα...

Υπάρχει κάποιο μαγαζι στην Ελλάδα που να τα επισκευάζει;

Tελικά επικοινώνησα με τον κινέζο που το πήρα και μου απάντησε αμέσως και το έστειλα Κίνα για service για να δούμε!

molis parelava to jc777s

trello kinito me thn proth matia.tha katso tora na to doulepso na to matho.den exei omos fortisth aytokinitou k ayto kapos me provlhmatizei

θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

http://www.classi-fieds.com/mt6227/mt6227-usb-sync.php

Με αυτό συνδέθηκα,ρίχνεις πρώτα τους drivers και μετά συνδέση με "Θύρα COM" σαν επιλογή για το κινητό.

Αν δεν συγχρονίζει πας settings του προγράμματος και βάζεις στο COM port: COM3.

Μπορείς να κατεβάσεις το phonebook,μηνύματα,εικόνες,ήχους,mms απο το κινητό.

Η λαλακία είναι ότι πάλι δεν μπορείς να βάλεις μεγάλου μήκους ονόματα στα Ελληνικά μέσω του προγράμματος..

edaskei ta katevasa ta programmata.ti kanoume tora?patao sto set up k den kanei tpt.exo vista,ayto les na fteei?

θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

edaskei ta katevasa ta programmata.ti kanoume tora?patao sto set up k den kanei tpt.exo vista,ayto les na fteei?

Δεν ξέρω φίλε μου,εγώ πάντως το δοκίμασα στα xp και δούλεψε ρολόι.

re gmt pathsa sthn karta mnhmhs diataksh k mou svistikan ola tra arxeia.k den diavazei thn karta thn dikia tou.giati ayto?

k pos tha kanoume na uparxei anamonh kliseon sthn mia karta otan milame sthn allh

ζηταει το jc777s phone lock code, γνωριζει καποιος ποιος ειναι ο κωδικος?
df7

dokimases na valeis to pin sou? h to 12345

8765??????? periergo auta exoun 1122 to 90%.... tixerouli

re filos tha vroume kana themes gia to kinito mas k kana software?a k fortisth aytokinitou pou tha vroume? :pppp

exoun pathei plaka oloi me to kinhto.extes to edosa se enan astheni sto nosokomeio k evlepe thelorash :)))

re gmt afou exei mesa sto kinito e-books k pernao kapia arxeia se morfh pdf k den ta diavazei.ti e-book tote dexete?mipos tipota kinezika mono? :p

λοιπον, καλο χρυσο το jc777s, ομως απο τοτε που το πηρα δειχνει διαρκως πανω το εικονιδιο με το φακελακι με το νουμερο 1, που προφανως σημαινει οτι εχω ενα αδιαβαστο SMS, ομως σας διαβεβεω οτι δεν εχω ουτε ενα sms αποθηκευμενο, κι ομως συνεχιζει να το δειχνει, τι μπορω να κανω για να φυγει το εικονιδιο?

• The title was changed to Jincen JC777s