ZIZ Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 EXEI WI-FI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 EXEI WI-FI? to allo me ton toto to ksereis????;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 EXEI WI-FI? Καλησπέρα , Αν σε ενδιαφέρει το wi-fi νομίζω ότι πρεπει να κοιτάξεις προς άλλη κατηγορία μοντέλου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Φαινεται πως το κινητο τα φτυσε μου αποφορτισε και τις 2 μπαταριες και καμια απο τις 2 δε φορτιζει Το χω στο φορτιστή και ποτε ποτε ανάβει η ένδειξη πως φορτίζει ομως για να δουλέψει το κινητο τιποτα... Υπάρχει κάποιο μαγαζι στην Ελλάδα που να τα επισκευάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 καλησπερα! μια ερωτηση... βλεπω ενα πολητη στο ebay και δινει το jc777s σε δημοπρασια και γραφει: QuadBand Dual Sim Unlocked JC777S TV Cell phone Mp3 Mp4 οταν λεει unlocked τι εννωει?? μηπως οτι ειναι ανοιγμενο?μεταχειρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 οτι μπορει να δεχθει οποιαδηποτε sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Φαινεται πως το κινητο τα φτυσε μου αποφορτισε και τις 2 μπαταριες και καμια απο τις 2 δε φορτιζει Το χω στο φορτιστή και ποτε ποτε ανάβει η ένδειξη πως φορτίζει ομως για να δουλέψει το κινητο τιποτα... Υπάρχει κάποιο μαγαζι στην Ελλάδα που να τα επισκευάζει; Tελικά επικοινώνησα με τον κινέζο που το πήρα και μου απάντησε αμέσως και το έστειλα Κίνα για service για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 molis parelava to jc777s trello kinito me thn proth matia.tha katso tora na to doulepso na to matho.den exei omos fortisth aytokinitou k ayto kapos me provlhmatizei Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 http://www.classi-fieds.com/mt6227/mt6227-usb-sync.php Με αυτό συνδέθηκα,ρίχνεις πρώτα τους drivers και μετά συνδέση με "Θύρα COM" σαν επιλογή για το κινητό. Αν δεν συγχρονίζει πας settings του προγράμματος και βάζεις στο COM port: COM3. Μπορείς να κατεβάσεις το phonebook,μηνύματα,εικόνες,ήχους,mms απο το κινητό. Η λαλακία είναι ότι πάλι δεν μπορείς να βάλεις μεγάλου μήκους ονόματα στα Ελληνικά μέσω του προγράμματος.. edaskei ta katevasa ta programmata.ti kanoume tora?patao sto set up k den kanei tpt.exo vista,ayto les na fteei? Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kzk842 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 edaskei ta katevasa ta programmata.ti kanoume tora?patao sto set up k den kanei tpt.exo vista,ayto les na fteei? Δεν ξέρω φίλε μου,εγώ πάντως το δοκίμασα στα xp και δούλεψε ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 re gmt pathsa sthn karta mnhmhs diataksh k mou svistikan ola tra arxeia.k den diavazei thn karta thn dikia tou.giati ayto? Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 k pos tha kanoume na uparxei anamonh kliseon sthn mia karta otan milame sthn allh Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mookieit Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 ζηταει το jc777s phone lock code, γνωριζει καποιος ποιος ειναι ο κωδικος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 ζηταει το jc777s phone lock code, γνωριζει καποιος ποιος ειναι ο κωδικος?df7 dokimases na valeis to pin sou? h to 12345 Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 CODE 1122 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mookieit Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 den exo pin sta sim mou. evala kai to 0000-1111-2222....9999 evala kai 1122,1234,12345,3456,5678 kai leei synexeia "wrong password"...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 DOKIMASE KAI 3210 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mookieit Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 DOKIMASE KAI 3210 den doulepse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mookieit Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 ενταξι ο κωδικος; ειναι 8765.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 8765??????? periergo auta exoun 1122 to 90%.... tixerouli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 8765??????? periergo auta exoun 1122 to 90%.... tixerouli re filos tha vroume kana themes gia to kinito mas k kana software?a k fortisth aytokinitou pou tha vroume? :pppp exoun pathei plaka oloi me to kinhto.extes to edosa se enan astheni sto nosokomeio k evlepe thelorash :))) Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivann78 Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 re gmt afou exei mesa sto kinito e-books k pernao kapia arxeia se morfh pdf k den ta diavazei.ti e-book tote dexete?mipos tipota kinezika mono? :p Παράθεση θεε μου για σενα τον τρελλογιατρο τον επισκεφτομαι συχνα,δεν εχω σπιτι δεν εχω δουλεια δεν εχω γκομενα δεν εχω λεφτα---ΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mookieit Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 φορτιστη αυτοκινιτου πηρα απο ebay με 1 Ευρω. Οσο για ebooks.....δεν διαβαζει pdf αλλα txt......:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 ean den mporeite na parete apo site h ton biazeste nomizo exei kai o germanos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mookieit Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 λοιπον, καλο χρυσο το jc777s, ομως απο τοτε που το πηρα δειχνει διαρκως πανω το εικονιδιο με το φακελακι με το νουμερο 1, που προφανως σημαινει οτι εχω ενα αδιαβαστο SMS, ομως σας διαβεβεω οτι δεν εχω ουτε ενα sms αποθηκευμενο, κι ομως συνεχιζει να το δειχνει, τι μπορω να κανω για να φυγει το εικονιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts