Svvtiris Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Λοιπόν.είναι στην κεντρική σελίδα εκεί που λέει τα νέα μας πήγαινε πιο κάτω που λέει καλό καλοκαίρι..είναι η 3η είδηση-θέμα!!Επίσης πήρα και έμαθα και κατά την γνώμη μου δεν συμφέρει.Βάζουν ελληνικα σε ΟΛΑ τα κινέζικα με 50€ και θα χρειαστούν 10εργάσιμες ημέρες.εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Το παρείγγηλα και εγώ απο ebay σήμερα.Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typaki1 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 καλημερα τι γνωμη εχετε για το CECT TV88; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_teo Δημ. August 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Svvtirs TA FIRMWARE UPDATE ΣΕ ΟΛΑ ΚΙΝΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ( ΓΙΑ SONY ERICSON ΜΟΥ ΠΗΡΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΘΑΛΕΓΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΑ 50 EURO ( ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ( ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΙΟ ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΜΣ ΣΤΕΛΝΕ GREEKLISH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μπορώ να φλασάρω απο άλλο κινέζικο τηλέφωνο το firmware? Αν ναι πως θα ξέρω συμβατότητα? Επίσης σίγουρα δεν υπάρχει καποιος τρόπος να βάζεις τα κανάλια με την σειρά που θές? Μηπως απλά δεν το έχουμε βρεί πως γίνετε? Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR-CAVEMAN Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Καλησπέρα σε όλους έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα και σήμερα πήρα απόφαση να παίξω και εγώ , το βραδάκι θα έχω στα χέρια μου το v22 Το έχω χειριστή λίγο μια και το έχει ο αδελφός μου , μου άρεσε αρκετά αν αφαίρεση το μειονέκτημα του μεγέθους , να είχε και wifi αλλα πως θα μας αναγκάσουν στο μέλλον για αλλαγή. Τεσπα ερώτηση : γνωρίζει κανένας φίλος με τι είναι γραμμένες οι εφαρμογές του μπας και φτιάξουμε καλύτερα προγραματακια πχ για το tuner , μάλλον java δεν έχει (αν και θα το δω το βράδυ ) έχει παίξει κανείς με δημιουργία application για αυτά (sis η κάτι άλλο) να ανταλλάξουμε απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bks1924 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 καλησπέρα και απο μένα,πήρα και εγώ το ίδιο τηλέφωνο απο to ebw. Μπορώ να πω οτι δεν ενθουσιάστηκα από τα πλαστικά του,τριξίματα άκουγα ειδικά όταν πατούσα το επάνω πλήκτρο του μένου.Και κάτι ακόμα,το calibrate πόση ώρα το κάνατε?εμένα μου πήρε 10 λεπτά και οταν το έστειλα στο πατέρα μου έκανε 45 ' λεπτά και το τηλέφωνο δεν άνοιξε! Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? κάθε φορα που βγάζεις τη μπαταρία πρέπει να κάνεις calibrate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ουτε τριξιματα ουτε τιποτα, τα πλαστικα του ειναι καλυτερα απο αυτα των ακριβων τηλεφωνων και πιστεψε με εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου. Και καμμια καθυστερηση δεν ειδα πουθενα... Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bks1924 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εντάξει για το τρίξιμο πες πως έτυχε σε μένα,πόση ώρα έκανες calibrate την οθόνη σου? όποιος έχει απάντηση να με βοηθήσει μήπως και εγώ δε κάνω κάτι σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγω calibrate σε 1'' εκανα πατησα σε 3 σημία που ζήτησε και τέλος... Οσο για το τρίξημο οντος πίσω εκει που είναι τα ηχεία αν το ζουπάς κανει κριτσι κριτσι... Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos130 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το JC777. Όντως το πίσω κάλυμμα της μπαταρίας κάνει τριξίματα την ώρα που πατιούνται τα πλήκτρα, αλλά με πέντε κομματάκια κολλητικής ταινίας το ένα πάνω στο άλλο στο εσωτερικό του καπακιού στο κέντρο της μπαταρίας περιορίστηκε σημαντικά. Τώρα όσον αφορά την βαθμονόμηση πένας γίνεται πάρα πολύ γρήγορα πατώντας στα σημεία που σου ζητείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bks1924 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 ναι εντάξει το έκανα στα σημεία που μου ζητείται αλλά συνέχεια με πήγαινε ξανά απο την αρχή. Απίστευτοοοο!!!!! 10 λεπτά έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ναι εντάξει το έκανα στα σημεία που μου ζητείται αλλά συνέχεια με πήγαινε ξανά απο την αρχή. Απίστευτοοοο!!!!! 10 λεπτά έκανα elpizo na eixes bgalei to prostateutiko kalima tis othonis giati mporei na itan patimeno se mia pleura kai na se girnage piso pali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Όσον αφορά για τον ένα χρόνο εγγύση που δίνουν οι πωλητές απο το ebay, τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας χαλάσει το κινέζικο?Μπορούμε να το στείλουμε πίσω και να μας το φτιάξουνε η να το αντικαταστήσουνε?Και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τι κρατάμε σαν απόδειξη αγοράς? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bks1924 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 elpizo na eixes bgalei to prostateutiko kalima tis othonis giati mporei na itan patimeno se mia pleura kai na se girnage piso pali Φίλε droulis βγαλμένο ήτανε αλλά και πάλι κουλό δεν είναι? περιμένω να μου το στείλει ο πατέρας μου πίσω να το ξαναδοκιμάσω αλλιώς επιστροφή πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typaki1 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 pou mporo na vro pio ftina to jc777s aspro me kokkino, peripou sta 150 to poli; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 pou mporo na vro pio ftina to jc777s aspro me kokkino, peripou sta 150 to poli;Αν σε ενδιαφέρει το δικό μου είναι το JC777 μαύρο και το δίνω 150... Είναι ολοκαίνουριο, σκεφτόμουν να βγάλω το προστατευτικό οθόνης τώρα αλλά αν θες δεν το βγάζω. Ο λόγος που το πουλάω είναι γιατί θέλω να πάρω ένα άλλο μοντέλο που μου άρεσε. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεσαι πες μου. Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_teo Δημ. September 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Φιλε bks1924 νομίζω ότι το κινιτό που πήρες είναι ελατωματικό, (δέν έπρεπε να έχει ούτε τριζίματα ούτε προβλήματα με την οθόνη), στείλτους το πίσω και απέτησε να στο αλάξουνε !!!! μην το κρατάς ουτε μια μέρα βάλε πίσω τα προστατευτικά αυτοκόλητα και συσκεύασε το οπως οταν το παράλαβες ----> Μην ξεχάσεις να μας πέις αν σου το αλλάξανε καί σε πόσες μέρες...!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bks1924 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Λογικά αύριο θα το έχω στα χέρια μου και θα το πάω αμέσως,όπως και να έχει θέλω να πιστεύω ότι θα μου το αλλάξουνε. Το θέμα είναι ότι σκοπεύω να πάρω 3-4 κινητά τέτοια για συναδέλφους στη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskam Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 γεια σας παιδια!:Dειδα ολα τα ποστ και μου ανοιξαν την ορεξη :pνα το παρω,απλα θελω να ρωτησω δυο πραγματακια.:O1ον αξιζει τελικα η αγορα του;:Xκαι 2ον απο εκπομπη ακτινοβολιας(sar):!: τι γινεται ;μην το παρουμε και ειναι τελικα φουρνος μικροκυματων.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leopard75 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Χαιρετε. Σε περιπου μια εβδομαδα θα εχω το συγκεκριμενο κινητο σε κοκκινο χρωμα! Θα ειναι καινουριο και η τιμη πωλησης ειναι 150 ευρω. Αν ενδιαφερεσε επικοινωνισε μαζι μου! Ευχαριστω! Υ.Γ Προς καθε ενδιαφερομενο, το συγκεκριμενο κινητο θα υπαρχει διαθεσιμο και σε μαυρο χρωμα επισης με 150 ευρω σε μια εβδομαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasvas100 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 και εγω ηθελα να δωσω το μτχ κινητο μου κ τα παιδια του φορουμ δικαιως μου την ειπαν αλλα εσυ ρε φιλε γραφτηικες μονο κ μονο για να κανεις εμποριο?ημαρτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszak74 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ,ΜΠΗΚΑ ΕΔΟ ΣΕ AYTO TO FORUM NA ΡΩΤΙΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ GAME ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ?ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ,ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Παιδιά μου ήρθε και εμένα σήμερα.Το κινητό είναι φοβερό.Έχω τρελάνει τον κόσμο.Μου ζητάνε όλοι να τους παραγγείλω.Αφού λέω να το κάνω και επάγγελμα να βγάζω και κέρδος.Η τηλεόραση δουλεύει πολύ καλά,ποιότητα αξιοπρεπέστατη και για τα λεφτά του είναι σούπερ.Θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι. 1.Τα ονόματα είναι γραμμένα στα κεφαλαία και μου τα βγάζει ανακατεμένα.Τα γράμματα αναζήτησης είναι μικρά γραμμένα και μόλις κάνω αναζήτηση με κάποιο γράμμα μου βγάζει τα ονοματα και σε μερικά γράμματα δε μου βγάζει καθόλου ονόματα.Πρέπει να τα γράψω όλα μικρά?Ξέρετε καμία καλύτερη λύση? 2.Για την TV έχω βάλει Europe area.Μήπως υπάρχει καλύτερη χώρα για να έχει καλύτερη λήψη? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Το JINCEN JC777s έχει και ασύρματο ιντερνετ ; Δηλαδη οπου εχει wifi spot μπορείς να μπεις κανονικά ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts