kiko73 Δημοσιεύτηκε August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2008 θελω να ρωτησω κατι κι εγω μπορω το memory stick pro duo που εχω να το χρησιμοποιοω και σαν flash disc και να περασω μεσα ταινιες και μουσικη και να το χρησιμοποιοω με card reader και να τα εχω παντα μαζι μου? ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 ναι γινεται.γιατι να μην γινεται.και με ενα card reader οπως ειπες τα περνας στο pc ή οπου αλλου θελεις. παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiko73 Δημ. August 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αντεγραψα διαφορα τραγουδια mp3 και ταινιες με καταληξη avi απο το pc στην καρτα και μετα δοκιμασα να τα παιξω απευθειας απο την καρτα με το card reader συνδεδεμενο στο pc τα τραγουδια τα επαιζε μπερδεμενα μεταξυ τους χωρις καμια σειρα και τις ταινιες δεν τις επαιζε καθολου φταιει η καρτα? φταινε τα vista? η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 τα τραγουδια με ποιον player τα παιζεις; τις ταινιες ειναι περιεργο που δεν τις παιζει.μηπως δεν εχεις την καταλληλη κωδικοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts