jimwest78 Δημοσιεύτηκε August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 9, 2008 Καλησπέρα και απο μένα ..Μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα - φαινόμενο.. 'Εχω ένα εξωτερικό σκληρό ,(WD My book 500Gb) στον οποίο αποθηκεύω κυρίως ταινίες και τραγούδια..Χτες όταν άνοιξα τον φακελο Movies που έχω δημιουργήσει στο σκληρό ,εκπληκτος διαπίστωσα ότι ολοι οι υποφακελοι που είχα με τις ταινίες είχαν μετατραπεί απο folders (στους οποίους εβαζα ένα αρχείο Xvid και ενα αρχειο .srt) σε αρχεία μεγέθους 32 kb με περιγραφή τύπου αρχείου:ΑΡΧΕΙΟ. Το πιο παράξενο ειναι οτι ενώ τα folders τα οποία ειχαν μεγεθος περιπου 700mb το καθένα μετατράπηκαν σε μη προσβασιμα αρχεία των 32 kb ,στις ιδιοτητες του σκληρου φαινεται ο ιδιος ελευθερος χώρος ,οπως και πριν..(144gb απτα 500gb).Εκανα scan με το AVG ,με το Scandisk και με το WD diagnostics..άλλα δεν φανηκε πουθενά προβλημα.. Κάμια ιδεα που οφειλεται αυτο?και πως μπορώ να ξαναβρω τις ταινίες μου? Υ.Γ Ξεχασα να ανφέρω οτι στον υποφάκελο Movies είχα και κάποια αρχεια Xvid,χωρις να ειναι μέσα σε φάκελο ..Αυτα δεν 'επαθαν τίποτα.. Παράθεση SE P1i RULLS!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts