Jump to content

Bmw 1 vs VW Golf

vagd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

lucky boy μη ξεχασεις να ποσταρεις φωτος....

στο bmwforum...:happy:

οφ κορς !!!:D

offtopic: Θα βρεθουμε και ολοι μαζι τον Σεπτεμβριο ετσι κι αλλιως!

ξερεις ποσο εχει αυτο???:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol:

Όχι δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι έχει ένα όμορφο design. Το είδα τις προάλλες σε μάυρο κάπου στην ηλιούπολη.

Με το καλό κ η δική σου παραλαβή!!

:lol:

Όχι δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι έχει ένα όμορφο design. Το είδα τις προάλλες σε μάυρο κάπου στην ηλιούπολη.

Με το καλό κ η δική σου παραλαβή!!

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου. Ναι το design ειναι πολυ ομορφο!:D

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου. Ναι το design ειναι πολυ ομορφο!:D

Παρακαλώ http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/biggrin.gif

paidia eyxaristw gia tis apanthseis k sygnwmh pou argisa napantisw alladen exw diathesimo internet opote thelw.th bmw skeftomai mexri 26 xiliarika to idio k to golf.to mono pou me provlimatizei einai pws to golf thanai to kainourio modello opou de 3erw kata poso aksiopisto thanai!!!enw h bmw exei pleon perpathsei.twra gia katanalwseis 3erw pws kaiei parapanw apto golf.vevaia skeftomai gia golf 6 tsi 160 hp,opote mporei na katanalwnei sa th bmw.ena allo pou me provlimatise einai pws h vw sto ergostasio exei 3exwristh gramh paragwghs gia ellada pou shmainei oti mporei nanai ligotero a3iopista.

Και τα δυο ειναι πολυ καλα αυτοκινητα. με την 116 ομως μην περιμενεις να χαρεις την πολυτελεια και την χαρα της πισω κινησης. ομως θα εκτιμησεις σε βαθος χρονου την ποιοτητα της, το τιμονι και το κιβωτιο. Το golf θα ερθει σε λιγους μηνες. ομως ειχαν πει οτι για να μειωσουν το κοστος παραγωγης, σε σημεια που δεν ειναι εμφανη θα μειωσουν την ποιοτητα. Αρα μην περιμενεις πολλα περα απο αυτα που βλεπει το απλο ματι. ομως σιγουρα θα εχει κινητηρα tsi που σιγουρα θα εχει παραπανω δυναμη απο την βαυαρια, αρα σε βαθος χρονου ισως το χαρεις καλυτερα. και τα δυο πολυ καλα ειναι. κοστιζουν αρκετα οποτε δες τι πραγματικα χρειαζεσαι εσυ. θεωρω τα +25000 που θα σου παει η βαυαρια πολλα για αυτοκινητο αθηνας με λιγες εξορμησεις. Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα :-)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Η θα πάρεις το 116 η θα περιμένεις το νέο golf εάν θέλεις χώρους golf εάν θέλεις πιο αυτοκίνητο το bmw:) εγώ ήμουν ερωτευμένος με το 116 αλλά αύριο παραλαμβάνω το toyota auris 1.6 μην ψάχνεις πώς τα κατάφερα έτσι.
TOMMIS RODOS ;)