sculper Δημοσιεύτηκε July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2008 Γεια σας, Σήμερα γύρισα από Άνδρο. Θέλω απλά να αναφέρω ότι ελάχιστες φορές έπιανα Ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό καλά. Γενικώς οι τουρκικοί υπερίσχυαν. Μου φαίνεται απίστευτο τόσα χρόνια να μην κάνουμε τίποτα. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Υπάρχει και η περίπτωση (δεν το γνωρίζω σίγουρα) οι «απέναντι» να μην έχουν κανένα έλεγχο (π.χ. κοινοτικό όπως εμείς) και τα επίπεδα εκπομπής τους να είναι υπερβολικά, με ό,τι προβλήματα συνεπάγεται αυτό (π.χ. στην αεροπορία). Μια υπόθεση κάνω, φαντάζομαι κάποιος γνώστης του θέματος θα απαντήσει καλύτερα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 αυτο το ειχα προσεξει κι εγω,οι απεναντι εχουν πολυ δυνατο σημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Στην Άνδρο τουρικό; Η Άνδρος είναι μόνο 2 ώρες από την Αθήνα. Μήπως ήταν αναμετάδοση; Πάντως έχει να κάνει και σε ποια μεριά κάθε νησιού είσαι. Αν ήσουν στην Ανατολική και δεν έχει εμπόδια... Αυτό είναι το πλεονέκτημα αυτών των σημάτων. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 αυτο ισχυει και εδω στην Χιο που ειμαι τωρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts