bluethings Δημοσιεύτηκε July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2008 Βοηθηστε με....Εχω διαγραψει ποσα αρχεια απο τον τοπικο δισκο και ακομη δεν εχω χωρο.Τι να κανω???????Δεν αντεχω αλλο!Τα χω παιξει........:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Τον καδο ανακυκλωσης τον αδειασες? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluethings Δημ. July 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ναι ολη την ωρα αυτη τη δουλεια κανω..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Τί δισκος ειναι?εχεις κανει καμια ανασυγκροτηση?Το ιδιο ισχυει ,αφου τα διαγραψεις ολα και απο τον καδο,ακομα και μετα απο επανεκκίνηση? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluethings Δημ. July 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ουτε που ξερω τι δισκος ειναι.Και ανασυγκροτηση εχω κανει και τον υπολογιστη τον εχω κανει επανεκκινηση.ενα παιχνιδι θελω να εγκαταστησω και γω και δεν μπορω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Σε περιπτωση που εχεις 2 partition(ο δισκος ειναι χωρισμενος σε 2 μερη) στον σκληρο ,Αν θελεις να εγκαταστησεις παιχνιδι πολυ πιθανο το παιχνιδι που θελεις να βαλεις να θελει περισσοτερο χωρο απο αυτον που εχει ο δισκος εκει που θελει να κανει την εγκατασταση.Σε αυτη την περιπτωση διαλεξε το αλλο μισο του δισκου (ορισε εσυ ενα φακελο) και κανε την εγκατασταση. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluethings Δημ. July 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 οκ ευχαριστω!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 γίνετε να μεγαλώσεις το partition του local c για να προκύψει χώρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Μεσω Partition manager γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts