PNeuMA Δημοσιεύτηκε July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2008 Γεια σας! εχω ενα προβλημα με τον τερματισμο λειτουργιας του pc. Ενω κανω shut down εμφανιζεται η μπλε οθονη που λεει "windows is shuting down" κ μενει εκει αντι να κλεισει ο υπολογιστης. Δοκιμασα format αλλα παλι τα ιδια. Τι αλλο να κανω? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Γεια σας! εχω ενα προβλημα με τον τερματισμο λειτουργιας του pc. Ενω κανω shut down εμφανιζεται η μπλε οθονη που λεει "windows is shuting down" κ μενει εκει αντι να κλεισει ο υπολογιστης. Δοκιμασα format αλλα παλι τα ιδια. Τι αλλο να κανω? Μοιάζει με hardware πρόβλημα. Μήπως άλλαξες καμιά μνήμη? κάρτα γραφικών ίσως? Πιθανότατα να είναι μνήμη. Εκτός αν "κόλλησες" κάτι... Αν και συνήθως με το format φεύγουν αυτά. Τσέκαρε τις μνήμες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Μοιάζει με hardware πρόβλημα. Μήπως άλλαξες καμιά μνήμη? κάρτα γραφικών ίσως? Πιθανότατα να είναι μνήμη. Εκτός αν "κόλλησες" κάτι... Αν και συνήθως με το format φεύγουν αυτά. Τσέκαρε τις μνήμες σου. Εμένα το έκανε με μια καρτα γραφικών που είχα αλλά οι drivers δεν υποστήριζαν τη λειτουργία ACPI δηλαδή τον αυτόματο τερματισμό. Απλά κολλούσε στη μπλε οθόνη του shutdown. Δοκίμασε να κάνεις ένα driver update. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 στο έκανε πάντα? λογικά δεν πέρασες σωστά (ή τους σωστούς) οδηγούς της μητρικής ή δεν κάθησε καλά η εγκατάσταση των windows. λογικά το πρώτο δίνει προβλήματα στα ACPI. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. July 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 format εκανα κ δυο μαλιστα. εβαλα του drivers Που ειχα παντα διχως κανενα προβλημα στο παρελθον. Θα δοκιμασω να ξαναστησω ολο το κουτι... ευχαριστω παντως για της απαντησεις σας Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts