Jump to content

Shuting Down

PNeuMA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! εχω ενα προβλημα με τον τερματισμο λειτουργιας του pc. Ενω κανω shut down εμφανιζεται η μπλε οθονη που λεει "windows is shuting down" κ μενει εκει αντι να κλεισει ο υπολογιστης. Δοκιμασα format αλλα παλι τα ιδια. Τι αλλο να κανω?
Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

Γεια σας! εχω ενα προβλημα με τον τερματισμο λειτουργιας του pc. Ενω κανω shut down εμφανιζεται η μπλε οθονη που λεει "windows is shuting down" κ μενει εκει αντι να κλεισει ο υπολογιστης. Δοκιμασα format αλλα παλι τα ιδια. Τι αλλο να κανω?

Μοιάζει με hardware πρόβλημα. Μήπως άλλαξες καμιά μνήμη? κάρτα γραφικών ίσως?

Πιθανότατα να είναι μνήμη. Εκτός αν "κόλλησες" κάτι... Αν και συνήθως με το format φεύγουν αυτά. Τσέκαρε τις μνήμες σου.

Μοιάζει με hardware πρόβλημα. Μήπως άλλαξες καμιά μνήμη? κάρτα γραφικών ίσως?

Πιθανότατα να είναι μνήμη. Εκτός αν "κόλλησες" κάτι... Αν και συνήθως με το format φεύγουν αυτά. Τσέκαρε τις μνήμες σου.

Εμένα το έκανε με μια καρτα γραφικών που είχα αλλά οι drivers δεν υποστήριζαν τη λειτουργία ACPI δηλαδή τον αυτόματο τερματισμό. Απλά κολλούσε στη μπλε οθόνη του shutdown. Δοκίμασε να κάνεις ένα driver update.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

στο έκανε πάντα? λογικά δεν πέρασες σωστά (ή τους σωστούς) οδηγούς της μητρικής ή δεν κάθησε καλά η εγκατάσταση των windows. λογικά το πρώτο δίνει προβλήματα στα ACPI.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

format εκανα κ δυο μαλιστα. εβαλα του drivers Που ειχα παντα διχως κανενα προβλημα στο παρελθον. Θα δοκιμασω να ξαναστησω ολο το κουτι... ευχαριστω παντως για της απαντησεις σας
Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.