SNikolaidis Δημοσιεύτηκε January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2004 Λοιπόν... ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. PC configuration: AMD Athlon 2000+ 512MB Ram Windows XP Pro + SP1 DirectX 9.0b NVidia GeForce 5200 με εγκατεστημένους τους τελευταίους drivers από το site της NVidia. Προβλήματα: 1. Το Civilization III δεν τρέχει. Το expansion (Play the world) όμως παίζει κανονικά. :confused: 2. Το RunAway, μια φορτώνει, μια δεν φορτώνει. :blink: 3. Το Black and White, αρνείται πεισματικά να τρέξει. :( Κανένα hint/tip; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Το προβλημα το εχει σιγουρα η καρτα?Εμενα η ΜΧ440 που εχω δεν δεχεται κανενα οδηγο της Νvidia μονο microsoft, φαντασου τι γινεται!!Λυση δεν εχω αλλα εχε Dual Boot με Millennium + WinXP Pro οπως εχω και εγω.Οποιαδηποτε εργασια στα XP λογω σταθεροτητας και ολα τα αλλα(παιχνιδια) στα Me λογω συμβατοτητας.Ελπιζω να βρεις λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts