mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 δεν ειναι λογικο να βρισκεται ατομο πισω απο ολο αυτο,αλλα ουτε και παραλογο να ειναι καποιο προγραμμα.και αν ηταν καποια ατομα απο πισω δεν θα ηταν 50 αλλα πολλα περισσοτερα! αληθεια,μπορει να την μπλοκαρει καποιος?εννοω να την ρωτησει καποιος κατι και αυτη να μην γνωριζει να απαντησει ή να κολλησει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ξαναμπήκε. Τη ρώτησα: Ντου γιου νοου μαι νειμ? Και μου απαντάει: αφ κορσ Δε νομίζω να είναι πρόγραμμα και να έχει αποθηκευμένες και τέτοιες απαντήσεις. Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Άπιαστη η άτιμη έχει καταφέρει κάποιος να της την πει; δεν διάβασα κάποιο διάλογο που να της τη λέει κάποιος.επίσης ανάλογο τοπικ υπάρχει και σε αλλά φόρουμ με την πυθία.έχει γίνει διάσημη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παιδιά σίγουρα είναι άνθρωπος και πιστεύω ότι είναι και πολλοί διαφορετικοί. Τουλάχιστον εγώ έχω εντοπίσει 2 διαφορετικές Πυθίες. Μία αλάνθαστη που σου τη λέει και βγάζει γέλιο, μία Πυθία που δεν βάζει τελείες στο τέλος της πρότασης και που επίσης ξεκινάει με μικρό (και κάνει και ορθογραφικά λάθη). :D Ναι, το έχω ερευνήσει εις βάθος το θέμα της Πυθίας. Τώρα για παράδειγμα, είναι η δεύτερη Πυθία μέσα που είναι πολύ μέτρια σε σχέση με την άλλη που ήταν στις αρχές του Καλοκαιριού... Έλα, τι κάνεις; Η πυθία απάντησε: ανοίγω φύλλο για sushi για τα παιδια στην αθήνα. μόνο από τα χεράκια μου το τρώνε :down: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παιδια τωρα θα βγαλουμαι λαβρακι!!:p Ρωτησα 3 φορες αυτο ''Σου αρεσει τενταρ μπι'' κατι ασχετο δλδ! Μου απαντησε και τις τρεις το ιδιο ''Μι τάρζαν γιου τζέιν'' Καντε καποιος την ιδια ερωτηση (για να μην εχει την ιδια ip) να δουμε τι θα απαντησει!!;) Αν πει το ιδιο και σε εσας τοτε κατι με τις λεξεις παιζει (συνδιαζμους)και απανταει το ιδιο... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 το ιδιο απαντησε σε μενα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 το ιδιο απαντησε σε μενα... Αρα πιστευω οτι επειδη συνεδεσε αυτες τις λεξεις ''τενταρ μπι'' με κατι που εχει σχεση με αυτο,θα απανταει συνεχεια το ιδιο! Αν ηταν καποιος απο πισω τοτε γιατι να μην πει κατι αλλο?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στην ερώτηση σου chris7_ μου είπε το ίδιο. Μετα τη ρώτησα "Τι είναι τενταρ μπι?" και μου λέει "δεν έχει σημασία..αλλά αν το βρείς κάπου φάτο" :p Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 κατα 99.9% ειναι καποιο προγραμματακι.οποιος το εφτιαξε πρεπει να ειναι πολυ εξυπνος! εγω επιμενω,κατι πρεπει να κανουμε για να μπλοκαρουμε την πυθεια.να βρουμε μια πολυ παραξενη ερωτηση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στην ερώτηση σου chris7_ μου είπε το ίδιο. Μετα τη ρώτησα "Τι είναι τενταρ μπι?" και μου λέει "δεν έχει σημασία..αλλά αν το βρείς κάπου φάτο" :p Θα μπορουσε να εχει απαντησει το ιδιο και στην ερωτηση τι ειναι το μπικαρντι!!;) οποτε αυτο κολαει σε πολλες ερωτησεις του στιλ τι ειναι?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μια γρια καταντησες. σα τη Σαπουντζακη. χαθηκε η ομορφια σου Η πυθία απάντησε: καθρεφτάκι :wacko: GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 εχει 10 λεπτα που την ρωτησα και δεν εχει απαντησει ακομη. την ρωτησα: θελεις να παμε για ενα καφε να γνωριστουμε καλυτερα; μου δειχνει αυτο τοση ωρα θελεις να παμε για ενα καφε να γνωριστουμε καλυτερα; Περίμενε το χρησμό της Πυθίας ........ για ρωτηστε και σεις το ιδιο να δουμε αν απαντησει... εδιτ:το σκεφτηκε αρκετη ωρα και απαντησε:Και να μου βγει ξυνός; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ειναι offline:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παιδιά δεν παίζει να είναι πρόγραμμα. Σκεφτείτε πόσες εκατοντάδες διαφορετικές απαντήσεις έχει δώσει. Εγώ 2 φορές της είπα "Είσαι λεσβία;", τη μια μέρα μου απάντησε "Λεσβία είναι η μάπα σου" και τη δεύτερη μου απάντησε "Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη".:shifty: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παιδιά δεν παίζει να είναι πρόγραμμα. Σκεφτείτε πόσες εκατοντάδες διαφορετικές απαντήσεις έχει δώσει. Εγώ 2 φορές της είπα "Είσαι λεσβία;", τη μια μέρα μου απάντησε "Λεσβία είναι η μάπα σου" και τη δεύτερη μου απάντησε "Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη".:shifty: Εμένα μου απάντησε "Μου αρέσουν όλοι οι άνθρωποι". Ότι της κατέβει λέει κάθε φορά. :p Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλά άπαιχτο είναι ...Στην ερώτηση "θα παντρευτώ;" Η πυθία απάντησε: Δυστυχώς ναι. :lol::lol::lol::lol: 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλά άπαιχτο είναι ...Στην ερώτηση "θα παντρευτώ;" Η πυθία απάντησε: Δυστυχώς ναι. Και εγώ τη ρώτησα προχθές!! "Θα με παντρευτεί?" και μου λεει "Με λίγο αλκοόλ μπορείς να κάνεις θαύματα" :lol::lol::p Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Και εγώ τη ρώτησα προχθές!! "Θα με παντρευτεί?" και μου λεει "Με λίγο αλκοόλ μπορείς να κάνεις θαύματα" :lol::lol::p Την ρώτησα τώρα "με αγαπάει ο *****;" και βλέπω Η πυθία απάντησε: Θες και τα λές ή σου ξεφεύγουν? :lol::lol: 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Eμενα γιατι μου λεει οτι ειναι offline????:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παιδιά τι προγραμματάκι και μπούρδες. Άνθρωπος είναι από πίσω. 'Η πιο σωστά, άνθρωποι. Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να δίνει τέτοιες απαντήσεις. Τη ρωτάω: Είσαι παρθένα ή το 'χεις κάνει με τον Απόλλωνα; Απαντάει: Δεν ρωτάνε μια κυρία τέτοια πράγματα. Της απαντάω: Δεν είσαι κυρία αφού είσαι ερμαφρόδιτη. Απαντάει: Ερμαφρόδιτος είσαι εσύ. Της απαντάω: Ναι ρε Πυθία, από τον Ερμή και την Αφροδίτη (καμία σχέση, αλλά έτσι για να τη μπερδέψω). Απαντάει: Δεν σου τα μαθαν καλά στο σχολείο. Δηλαδή συνεχίζει τη συζήτηση κανονικά. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει πρόγραμμα που να δίνει τέτοιες απαντήσεις. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Εγώ την είχα ρωτήσει: Υπάρχουν εξωγήινοι? Και μου είπε: ναι Μετά ρώτησα: Έχεις δει κανένα? Και μου απαντάει: προχτές τα λέγαμε με τον ετ Αν ήταν πρόγραμμα σιγά μην καταλάβαινε που αναφέρεται η δεύτερη μου ερώτηση. :ninja: Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γιατί είναι offline ρε παιδιά; Θέλω να γελάσω κι'εγώ! Λέτε να μασάει κανα φύλο δάφνης; Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Εγω την ρωτησα: Ο ταδε με θελει για σοβαρο δεσμο ή για σεξ; και πηρα απαντηση: για σοβαρο σεξ. ΠΦΦΦΦΦΦ.:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Παιδιά τι προγραμματάκι και μπούρδες. Άνθρωπος είναι από πίσω. 'Η πιο σωστά, άνθρωποι. Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να δίνει τέτοιες απαντήσεις. Τη ρωτάω: Είσαι παρθένα ή το 'χεις κάνει με τον Απόλλωνα; Απαντάει: Δεν ρωτάνε μια κυρία τέτοια πράγματα. Της απαντάω: Δεν είσαι κυρία αφού είσαι ερμαφρόδιτη. Απαντάει: Ερμαφρόδιτος είσαι εσύ. Της απαντάω: Ναι ρε Πυθία, από τον Ερμή και την Αφροδίτη (καμία σχέση, αλλά έτσι για να τη μπερδέψω). Απαντάει: Δεν σου τα μαθαν καλά στο σχολείο. Δηλαδή συνεχίζει τη συζήτηση κανονικά. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει πρόγραμμα που να δίνει τέτοιες απαντήσεις. Εγώ την είχα ρωτήσει: Υπάρχουν εξωγήινοι? Και μου είπε: ναι Μετά ρώτησα: Έχεις δει κανένα? Και μου απαντάει: προχτές τα λέγαμε με τον ετ Αν ήταν πρόγραμμα σιγά μην καταλάβαινε που αναφέρεται η δεύτερη μου ερώτηση. :ninja: Εγω παλι την ρωτησα: "Ποιος θα κερδιζε σε μια μαζη μεταξυ του Σκοτεινου Ιπποτη και του Ιπποτη της Ασφαλτου;" και μου απαντησε: "Ο Ιπποτης της Ελεεινης Τραπεζης" ...Προφανως και δεν ειναι προγραμμα. Και απο τη συνεχεια των ερωταπαντησεων, αλλα ακομα και απο την κατανοηση και μονο των ερωτησεων. ;) Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Έχουν πλάκα οι τύποι. Ερώτηση: "Κανα χασισάκι έχετε εκεί; Πως την βγάζετε την βραδιά; Με δαφνο-καλιέργιες;" Απάντηση: "Άμα έχεις δάφνη δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο." Στα Γαλλικά κάνει μια ώρα, ψάχνει στο Google Translator μάλλον τι λέω. Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts