chrismar76 Δημοσιεύτηκε July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Έκανα την βλακώση κίνηση και εγκατέστησα στο pc μου το Netpumper και από τότε.... Αρχικά διαπίστωσα αν και το απεγκατέστησα, ότι γέμισα με adware (popups διαφημιστικά) τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί πετάγονται διαρκώς. Το χειρότερο όμως είναι ότι κάτι κόλλησα. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι το pc μου σερνόταν. Κοιτάω στο task manager και διαπιστώνω ότι εκεί υπάρχει 2-3 φορές το IEXPLORE.EXE, το οποίο σημειωτέον δεν είναι ο Internet Explorer. Μόλις πάω να το σταματήσω ναι μεν φεύγει αλλά αυτόματα επανέρχεται. Το συγκεκριμένο αυτό αρχείο μου χρησιμοποιεί το 80-90% της CPU. Έχω το ESET NOD 32 antivirus και το Ashampoo Firewall, τα οποία δεν πήραν χαμπάρι. Δοκίμασα να τα: Spyware Doctor, Adware 2007 και το Nod32 αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να αποφύγω το format... Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Έκανα την βλακώση κίνηση και εγκατέστησα στο pc μου το Netpumper και από τότε.... Αρχικά διαπίστωσα αν και το απεγκατέστησα, ότι γέμισα με adware (popups διαφημιστικά) τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί πετάγονται διαρκώς. Το χειρότερο όμως είναι ότι κάτι κόλλησα. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι το pc μου σερνόταν. Κοιτάω στο task manager και διαπιστώνω ότι εκεί υπάρχει 2-3 φορές το IEXPLORE.EXE, το οποίο σημειωτέον δεν είναι ο Internet Explorer. Μόλις πάω να το σταματήσω ναι μεν φεύγει αλλά αυτόματα επανέρχεται. Το συγκεκριμένο αυτό αρχείο μου χρησιμοποιεί το 80-90% της CPU. Έχω το ESET NOD 32 antivirus και το Ashampoo Firewall, τα οποία δεν πήραν χαμπάρι. Δοκίμασα να τα: Spyware Doctor, Adware 2007 και το Nod32 αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να αποφύγω το format... Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! αυτο και καθαρισες! http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismar76 Δημ. July 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 αυτο και καθαρισες! http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!! τι ακριβώς γίνεται με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 τι ακριβώς γίνεται με αυτό; καθαριζει ολες τις ρυθμισεις που εχουν γινει απο προγραμματα και επηρεαζουν registry , internet explorer Και γενικοτερα το PC> επειδη ομως δεν κανει διακριση αν δεχτεις τις αλλαγες , ολα θα επανελθουν στην αρχικη τους κατασταση οπως οταν ξεκινησες τα xp την πρωτη φορα. ομως θα εχουν εξαφανιστει ολες οι κακες ρυθμισεις και εγγραφες! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts