costastsak Δημοσιεύτηκε June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2008 Παιδιά μετά από format που έκανα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά σε κάποια προγράμματα που χρησιμοποιώ όπως για παράδειγμα ο Avid. Έχω την εντύπωση οτι κάτι δεν έχω κάνει καλά κατά το πέρασμα των windows. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το notepad αλλά κάτι έκανα στα regional and language settings και έφτιαξε. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι να κάνω; Και αν είναι δυνατόν να γλυτώσω το format; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Τι windows πέρασες? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Control Panel->Regional and Language Options->Καρτέλα Advanced->Language for non-Unicode Programs=Greek και στην καρτέλα Languages κλίκ εκεί που λεει Details και κάνε Add τα Ελληνικά. Αν δεν δουλέψουν αυτά εδώ είμαστε πάλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts