kongogospr Δημοσιεύτηκε June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2008 γνωριζει κανεις πως μπορω να ελεγξω το pc μου απο το pda μεσω internet;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 γνωριζει κανεις πως μπορω να ελεγξω το pc μου απο το pda μεσω internet;;;;; Δοκίμασε το logmein.com Κάνεις δωρεάν εγγραφή, εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και μετά μπορείς να χειρίζεσαι μέσω του pda, το pc. Πιθανά να υπάρχει κι άλλος τρόπος, αλλά αυτός είναι δοκιμασμένος από pc σε pc εδώ και πολύ καιρό και τώρα που πήρα ppc, το χρησιμοποιώ και με αυτό τον τρόπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 kai g@mo ta programata:) exo kologoustarei.aplo kai efxristo. ama litourgouse kai me tim non stop 8a itan apla mageutiko:cool: na rotiso iparxei tropos kata tin anaparagogi ixou na akougete kai sto ppc??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 vnc viewer ....πολυ καλύτερο:) Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Δοκίμασε το logmein.com Κάνεις δωρεάν εγγραφή, εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και μετά μπορείς να χειρίζεσαι μέσω του pda, το pc. Πιθανά να υπάρχει κι άλλος τρόπος, αλλά αυτός είναι δοκιμασμένος από pc σε pc εδώ και πολύ καιρό και τώρα που πήρα ppc, το χρησιμοποιώ και με αυτό τον τρόπο :) Πώς ακριβώς χρησιμοποιείται το εν λόγω πρόγραμμα;ποιά είναι τα βήματα δηλαδή; Thanx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αυτό το έχετε δει? δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαίνεται πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
midizou Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 vnc viewer ....πολυ καλύτερο:) Γεια χαρα παιδια εγκατεστησα το vnc viewer στο pc βρηκα και το vncview για το ppc το εβαλα και αυτο αλλα παπαλα δεν γινετε τπτ .Αν μπορει καποιος να βοηθησει? Το ppc ειναι htcp3600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Γεια χαρα παιδια εγκατεστησα το vnc viewer στο pc βρηκα και το vncview για το ppc το εβαλα και αυτο αλλα παπαλα δεν γινετε τπτ .Αν μπορει καποιος να βοηθησει? Το ppc ειναι htcp3600 στο pc θα εγκαταστησεις το vnc server και στο ppc το vnc:) Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το WM Remote Desktop Client για το οποίο δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα στον υπολογιστή Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Δεν είναι επικίνδυνο το longnein.com ??? Κάποιος φίλος το δουλεύει μεταξύ pc και είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά ρε παιδί μου κάπως το φοβάμαι....:cry: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_Thomos Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δοκίμασε το logmein.com Κάνεις δωρεάν εγγραφή, εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και μετά μπορείς να χειρίζεσαι μέσω του pda, το pc. Πιθανά να υπάρχει κι άλλος τρόπος, αλλά αυτός είναι δοκιμασμένος από pc σε pc εδώ και πολύ καιρό και τώρα που πήρα ppc, το χρησιμοποιώ και με αυτό τον τρόπο :) ti remote control xrisimopoiis se win mobile 6.1 giati den mou to anoigi?? Παράθεση Iphone 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 ti remote control xrisimopoiis se win mobile 6.1 giati den mou to anoigi?? Δεν χρησιμοποιώ κάποιο remote control πρόγραμμα. Μπαίνω στην σελίδα του logmein και απο εκει βλέπω τους υπολογιστές μου και τους διαχειρίζομαι. Τουλάχιστον αυτό είχα δοκιμάσει παλιότερα. Τώρα δεν χρειάζεται να μπαίνω απο το κινητο στον υπολογιστή, οπότε δεν ξέρω αν θα παίζει ακόμα. Αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts