alfa 156 Δημοσιεύτηκε January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2004 Για να ελέγχεις το upload/download και να το περιορίζεις? Το Netlimiter μου κάνει προβλήματα στο Kademlia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Pou sou kanei provlimata???? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 μου βγάζει έναν error το emule (10035) όταν συνδέομαι στο kademlia και τρέχει παράλληλα το netlimiter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 κανένας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 DU Super Controller...alla akoma psaxnw tropo na to "agorasw"... Poly kalo prog kai elafry...kai epiloges gia olo to diktyo sou kai ola ta programmata poy trexoun... Proswpika to NetLimiter pote de mou arese... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 DU Super Controller...alla akoma psaxnw tropo na to "agorasw"... Poly kalo prog kai elafry...kai epiloges gia olo to diktyo sou kai ola ta programmata poy trexoun... Proswpika to NetLimiter pote de mou arese... Μπορείς να το "αγοράσεις" απο το DC++. By the way, το NetLimiter κι'εμένα ποτέ δε μου άρεσε. Χρησιμοποιώ απο τοτε που εχω DSL το DU Super Controller και είναι άψογο. Είναι επίσης και φθηνό, μόλις 800KB :p Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Το δοκιμασα σημερα και μου φανηκε πολυ καλο και απλο (το ιδανικα στοιχεια για ενα προγραμμα) και επισης ελαφρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Παίδες παρατήρησε κανείς οτί η ταχύτητα που δείχνει το DU Super Controler πέφτει κατά πολύ έξω από την πραγματική ταχύτητα του download & upload ; Το Netlimiter λειτουργεί με μεγαλύτερη ακρίβεια. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts