Cavaradossi Δημοσιεύτηκε June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2008 ρε παιδια βοηθηστε γιατι εγω πελαγωσει μου ρχεται να το πεταξω απο το μπαλκονι! αγορασα ενα laptop acer ουτε μηνα εχει και ενω ολα κυλουσαν τελεια εχει περιπου 2 εβδομαδες που κολαει ολη την ωρα! περιμενω να ανοιξει μια σελιδα 1 ωρα! περιμενω να παιξει ενα τραγουδι 1 ωρα! κολαει αργει παρα πολυ να αντιδρασει στις εντολες μου!! ειχα περασμενο μεσα το παιχνιδι the sims και το εσβησα χθες μπας και το φορτωνε αυτο αλλα συνεχιζει να κανει τα ιδια !!:( δεν εχω περασει κατι μεσα που να το μπουκωσε βασικα οτι ειχε μεσα οταν το αγορασα δεν το εχω πειραξει..και antivirus που εχω το τρεχω μπας και εχει κολησει καναν ιο αλλα τιποτα !!!:blink: σας παρακαλω αν εχει κανεις καποια ιδεα στο τι μπορει να φταιει ας μου το πει γιατι θα τρελαθω !! το προιγουμενο λαπτοπ που ειχα 4 χρονων και ηταν πολυ πιο γρηγορο αγορασα νεο για καλυτερες ταχυτητες και σερνεται!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Mηπως ανεβαζει θερμοκρασιες?????Ισως να χαλασε καποιο ανεμιστηρακι.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Εγγύηση δεν έχει? Πήγαινέ το για service. Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Τσέκαρες τον task manager να δεις μήπως σου τρώει κάτι την CPU ή την RAM; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Mηπως ανεβαζει θερμοκρασιες?????Ισως να χαλασε καποιο ανεμιστηρακι.:worry: γι αυτο που λες κανει υπερβολικο θορυβο καμια φορα απο κατω δεν το εχω ξανακουσει σε αλλο λαπτοπ τοσο. στο παλιο μου δεν εκανε ετσι, αυτο κανει σαν να παει να σκασει απο τον αερα που βγαζει. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μπορει να φταιει το ανεμιστηρακι.Και μενα στον παλιο μου Desktop υπολογιστη το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη καμια φορα κανει λες και μαρσαρει λογω του οτι δεν μπορει να προσαρμοσσει τις στροφες του με την θερμοκρασια και ενω καποιες φορες κατεβαζει τις στροφες ξαφνικα τις ανεβαζει με αποτελεσμα να κανει περιεργους ηχους.Αν δεν σου αποροφαει επεξεργαστη/RAM καποιο προγραμμα τοτε μαλλον το προβλημα θα βρισκεται στο hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δηλαδη πρεπει να το παω πισω για σερβις? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δηλαδη πρεπει να το παω πισω για σερβις? Φίλε μου αφού είναι καινούργιο. Να κάτσεις να πειραματίζεσαι σε κάτι που μπορεί να είναι και ελαττωματικό? Έχεις εγγύηση! Μετά θα σου πουν ότι εσύ φέρεις ευθύνη. Πήγαινέ το όσο είναι καιρός λοιπόν γιατί μέχρι και να στο αντικαταστήσουν μπορούν με κάποιο καινούργιο εννοείται. Αυτή είναι η γνώμη η δική μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Και γω αυτο νομιζω.Πηγενε το και ανεφερε το προβλημα,απο τη στιγμη που εχεις εγγυηση δεν θα σου στοιχησει τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts