sek850i Δημοσιεύτηκε June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2008 Εχω το εξης προβλημα: Προμηθευτικα το photoshop cs3 ,και την ωρα που παω με χαρα να κανω την εγκατασταση μου βγαζει ενα μυνημα που λεει οτι για να γινει σωστα η εγκατασταση πρεπει να κλεισω τον mozilla firefox και τον internet explorer!Με τον mozilla ολα καλα, τον κλεινω και μενει ο ie που ομως ποτε δεν τον ανοιξα! Απο οτι καταλαβα πρεπει να τρεχει στο background !:cry: Οποτε η ερωτηση μου ειναι: Ξερει κανεις πως θα απενεργοποιησω εντελος τον ie? Η μηπως καποιος ειχε το ιδιο προβλημμα και ξερει την επιληση του? Σας παρακαλω δωστε μια απαντιση το εχω αναγκη αυτο το προγραμμα:!: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 mHPVS ΑΝ ΤΟΝ απεγκαταστησεις μεσα απο την προσθαφαιρεση στοιχειων των γουινντογς:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Δεν χρειαζεται απεγκατασταση. Πατα Ctrl+Alt+Delete.Στο παραθυρο Διαχειριση Εργασιων πατα στο tab διεργασιες.Θα σου βγαλει μια λιστα με προγραμματα που τρεχουν,ψαξε το iexplore.exe,επελεξε το και πατα Τελος Διεργασιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 mHPVS ΑΝ ΤΟΝ απεγκαταστησεις μεσα απο την προσθαφαιρεση στοιχειων των γουινντογς Nα τον απεγκαταστησω δεν γινετε γιατι τον χρειαζονται τα windows! Εγω λεω να τον απενεργοποιησω προσορινα! Δεν χρειαζεται απεγκατασταση. Πατα Ctrl+Alt+Delete.Στο παραθυρο Διαχειριση Εργασιων πατα στο tab διεργασιες.Θα σου βγαλει μια λιστα με προγραμματα που τρεχουν,ψαξε το iexplore.exe,επελεξε το και πατα Τελος Διεργασιας. Αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξα,πραγματι υπαρχουν καποιες διεργασιες που λενε :iexplorer !Aλλα ενω προσπαθω να τις κλεισω ανοιγουν μονες τους την ιδια στιγμη! Αν μπορειτε δοκιμαστε στο δικο σας Pc να κλεισετε τισ διεργασιες του ie και πειτε μου αν κλεινουν επιτυχως! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Nα τον απεγκαταστησω δεν γινετε γιατι τον χρειαζονται τα windows! Εγω λεω να τον απενεργοποιησω προσορινα! αΝ πας πινακα ελεγχου, μετα προσθαφαιρεση προγραμματων τοτε επελεξε προσθαφαιρεση στοιχειων των windows,,εκει ΞΕ-κλικαρε το προγραμμα ie και θα εισαι οκ.. Μολις τελειωσεις με την εγκατασταση τοτε ξαναβαλτο με τον ιδιο τροπο... μπορεις να τον απεγκαταστησεις, δεν σε εμποδιζουν τα windows:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 αΝ πας πινακα ελεγχου, μετα προσθαφαιρεση προγραμματων τοτε επελεξε προσθαφαιρεση στοιχειων των windows,,εκει ΞΕ-κλικαρε το προγραμμα ie και θα εισαι οκ.. Μολις τελειωσεις με την εγκατασταση τοτε ξαναβαλτο με τον ιδιο τροπο... μπορεις να τον απεγκαταστησεις, δεν σε εμποδιζουν τα windows:) Oμολογω πως αυτο δεν το ηξερα!Το δοκιμασα,το προγραμμα δεν υπηρχε (μεχρι και απο το μενου ''εναρξη'' εξαφανιστηκε) αλλα και παλυ δεν μπορουσα να κανω την εγκατασταση!Οι δυο διεργασιες παραμενουν,δεν μπορω να τις διοξω με τιποτα(δεν ειμε σιγουρος αν φταινε αυτες αλλα κατι μου λεει πως αυτες την κανουν την δουλεια!) Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Βασικα δες προσεκτικα τις διεργασιες και πες μου αν αυτες που τρεχουν λενε iexplorer.exe η απλα explorer.exe Y.Γ Επανεκκινηση δοκιμασες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Βασικα δες προσεκτικα τις διεργασιες και πες μου αν αυτες που τρεχουν λενε iexplorer.exe η απλα explorer.exe Y.Γ Επανεκκινηση δοκιμασες??? Eνοειται πως δοκιμασα επανακινηση! Οι διεργασιες λενε ακριβος αυτο: iexplorer.exe-----------user------------00------------10.108K και: iexplorer.exe-----------user------------00------------7.072K βεβαια υπαρχει και μια που λεει explorer.exe αλλα δεν το πειραξα καθολου! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Eνοειται πως δοκιμασα επανακινηση! Οι διεργασιες λενε ακριβος αυτο: iexplorer.exe-----------user------------00------------10.108K και: iexplorer.exe-----------user------------00------------7.072K βεβαια υπαρχει και μια που λεει explorer.exe αλλα δεν το πειραξα καθολου! Εμενα δεν τις εχει αυτες τις διεργασιες,,,:confused: Βασικα εγω εχω ορισει ως βασικη εφαρμογη για το νετ τον firefοχ... Δεν χρησιμοποιω καθολου τον ie(αν και τον εχω εγκατεστημενο) ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ μπορει να ειναι καποιος ιος.. μπορει να επροκειτο ενα αλλο IEXPLORE.EXE το οποιο βρισκεται κρυμμενο στο C:\WINDOWS\Config\;) Η διεργασία είναι iexplore.exe( ο γνωστός μας inernet explorer) ή iexplorer.exe που είναι spyware? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ακριβως.Αν δεν εχει το r στο τελος ειναι ο ie αν το εχει παιζει να ειναι spyware,ιος κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 OK!Κανω ενα scan και επανερχομαι με νεοτερα! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ρε παιδια οτι βρισκω το διαγραφω ,η μαλλον το fixαρω?Γιατι εχω ακουσει πως αυτα τα προγραματα κανουν πολλες φορες λαθη!!! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 sory παιδια μαλλον το ενα ηταν iexplorer.exe ,το αλλο ηταν iexplore.exe!(με μπερδεψαν!:O)Το ενα εφυγε αλλα το αλλο δεν λεει να φυγει με τιποτα! Καμια αλλη πιθανη λυση? Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 sory παιδια μαλλον το ενα ηταν iexplorer.exe ,το αλλο ηταν iexplore.exe!(με μπερδεψαν!:O)Το ενα εφυγε αλλα το αλλο δεν λεει να φυγει με τιποτα! Καμια αλλη πιθανη λυση? Αν εμεινε το iexplorer.exe τοτε ειναι ιος,,, αντε C:\WINDOWS\Config\ να δεις αν υπαρχει το αρχειο,,αν υπαρχει μετονομασε το.. με καποιο σκαν που εκανες δεν το βρηκε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Αν εμεινε το iexplorer.exe τοτε ειναι ιος,,, αντε C:\WINDOWS\Config\ να δεις αν υπαρχει το αρχειο,,αν υπαρχει μετονομασε το.. με καποιο σκαν που εκανες δεν το βρηκε; Aυτο που εμεινε ειναι το iexplore.exe . Στο σημειο που μου λες (C:\WINDOWS\Config\)δεν υπαρχει τιποτα:blink: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Aυτο που εμεινε ειναι το iexplore.exe . Στο σημειο που μου λες (C:\WINDOWS\Config\)δεν υπαρχει τιποτα:blink: ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΓΟΥΓΛ iexplore.exe και ψαξε να βρεις τροπους να το αφαιρεσεις,,κατι θα βρεις;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδια το προβλημμα λυθηκε τελικα το φοντο εφτεγε(active desktop)! Παρολο που την εικονα την ειχα κατεβασει και την ειχα στον υπολογιστη μου ανοιγε απο μονη της τις διεργασιες του ie και για αυτο δεν μπορουσα να τις κλεισω με τιποτα! Α ναι πρεπει να πω πως στο google δεν βρηκα τιποτα (οι τυποι δεν εχουν ιδεα απο υπολογιστες!).:lol: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts