mouridis Δημοσιεύτηκε May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2008 Παιδιά, να ενημερώσω απλά ότι αν και κάποιος άλλος έχει πρόβλημα θερμοκρασίας στο Vaio του, μπορεί να ακολουθήσει τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρει εδώ για να το λύσει... Ο οδηγός δείχνει αναλυτικά πως θα ανοίξετε το laptop σας με ασφάλεια για να καθαρίσετε την ψύκτρα από σκόνη. Στην περίπτωσή μου, όπου το VGN-FZ21M μου είναι μόνο μερικών μηνών, η ψύκτρα γέμισε σκόνη τόσο πολύ που όταν την καθάρισα η θερμοκρασία της CPU έπεσε περίπου 20 βαθμούς κελσίου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 το link δν δουλευει μηπως μπορεις ν τ ξανα ανεβασεις ? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouridis Δημ. June 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Το link πλέον λειτουργεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Καλό το link, ενδιαφέρον. Έχω και εγώ το Sony FZ31Z , οπότε θα τον έχω υπόψιν μου αυτόν τον οδηγό ! Τηχ !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 φιλε με τοσες βιδες που εβγαλες ομως, δεν χαλας την εγγυηση σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts