hackfree Δημοσιεύτηκε May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 24, 2008 καλησπερα.εχω ενα server ανεβασει με κωδικο αλλα για να μπει ο αλλος,πρεπει να εχει την ip address mou η οποια ομως αλλαζει καθε φορα που μπαινω στο ιντερνετ.πως γινετε λοιπον να εχω μια σταθερη ip για να μπαινουν οι φιλοι μου οποτε θελουν στο server mou? μπαινω καποιες φορες με απλο μοντεμ στην dsl συνδεση μου,η καποιες φορες με το wifi router μου.δουλεβει κανονικα με το μοντεμ αν στηλω ομως την σωστη διευθυνση ip που εχω εκεινη την ωρα.αλλα δεν μπορω καθε φορα να στελνω την εκαστοτε διευθυνση! με το router δεν νομιζω να συνδεετε καν νομιζω καποιο προβλημα με την port.καμια βοηθεια? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 kane eggrafi sto no-ip.com Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 kane eggrafi sto no-ip.com nai ekana ola ta sxetika sto no-ip kathws kai to client katebasa ola douleboun ok me to modem.alla me to router ti ginete? den mou anagnwrizei thn port mallon giati den mpainei.iparxei kapoio programa h kapoios tropos na anoikseis mia port? thx Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Για δοκίμασε κι αυτό http://www.dyndns.com/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Τα έχεις μπλέξει. Δες αν ο router σου έχει στις ρυθμίσεις του υποστήριξη για dyndns, οι περισσότεροι έχουν. Αν έχει, τότε δεν χρειάζεται να τρέχεις πρόγραμμα σε κάποιο μηχάνημα, ο router επικοινωνεί αυτόματα με την υπηρεσία dyndns. Αυτό που γράφεις για τα ports, τι σχέση έχει με το dyndns; Αν θέλεις κάποιος εκτός του τοπικού δικτύου σου να έχει πρόσβαση σε κάποια υπηρεσία που έχεις στήσει σε ένα μηχάνημα μέσα στο τοπικό σου δίκτυο, θα πρέπει να ρυθμίσεις κατάλληλα το port forward. Μην το μπλέκεις με το dyndns, είναι άλλο πράγμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 εχω ανοιξει ενα πορτ οταν ειμαι με το modem το 50,και σινδεεται κανονικα.οταν ομως μπαινω στο ιντερνετ με το ρουτερ,παρολο που μεσω το client απο το no-ip ενημερωνετε η νεα ip δεν μπορω να μπω στο ρουτερ γιατι η πορτ δεν αναγνωριζετε μαλλον.τωρα στις ρυθμισεις ενεργοποιησα την πορτ 50 στην επιλογη dynamic ip αλλα παλι δεν μπαινει...ακομα και με το προγραμμα το pfconfig που εχει στην λιστα του το ρουτερ μου,και ενεργοποιω την πορτ εκει παλι δεν μπαινει! μηπως ειναι θεμα firewall? η κατι κανω λαθος εγω. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts