Jump to content

Μείωση της θητείας : Και άλλη;

mplip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατα τη γνώμη μου, πρέπει οι στρατιωτικές δαπάνες επιτέλους να μειωθούν και ο στρατός να γίνει μόνο μισθοφορικός. Και λειτουργικός θα είναι και αποτελεσματικός...

Με ποιον τρόπο θα μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες και ταυτόχρονα θα γίνει επαγγελματικός ο στρατός; Σκέψου ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να προσλαμβάνονται καμιά 10 χιλιάδες νέοι στρατιώτες και να απολύονται άλλοι τόστοι, γιατί δεν πιστεύω να νομίζεις ότι θα παίρνουν όλοι βαθμούς για να γίνουν στρατηγοί ή ότι θα τους έχουμε φαντάρους στα 50 τους.

Κοίταξε, επειδή βλέπω ότι είσαι μόνο 16 ετών και βλέπεις τα πράγματα μονάχα από την σκοπιά του "δεν γουστάω να πάω στρατό", θα πρέπει να σου επισημάνω ότι ήσουν πολύ μικρός το 1996 με τα Ίμια για να δεις τι έγινε και πόσο κοντά φτάσαμε στον πόλεμο, όπως και εγώ ήμουν πολύ μικρός το 1987 με το "βυθίσατε το Χόρα" (αν και θυμάμαι κάποια ανησυχητικά πράγματα).

Είτε είμαστε στον 20 είτε στον 21 είτε στον 24 αιώνα, πόλεμοι δυστυχώς γίνονται και μάλιστα είναι πολύ συχνοί. Το ερώτημα είναι πόσο διατεθιμένοι είναι οι πολίτες μίας χώρας να θυσιάσουν οικονομικούς πόρους και προσωπικό χρόνο για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, σε σχέση πάντα με τις υφιστάμενες απειλές.

Εάν ενδιαφέρεσαι για το μέλλον της χώρας σου (γιατί μπορεί και να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο - δεν το λέω ως μομφή, μπορεί να μην θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο), τότε να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί αντικειμένικοί λόγοι για να πας στρατό. Εάν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η εδαφική ακεραιότητα του κράτους που ζεις, τότε είναι πολύ λογικό να μην σε ενδιαφέρει καθόλου να πας στρατό.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

• Απαντήσεις 101
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέχρι η θητεία να γίνει ουσιαστική είτε 18 μήνες είναι (όπως έκανα εγώ) είτε 3 μήνες, το ίδιο είναι... :whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μέχρι η θητεία να γίνει ουσιαστική είτε 18 μήνες είναι (όπως έκανα εγώ) είτε 3 μήνες, το ίδιο είναι... :whistle:

Θα συμφωνήσω απόλυτα και θα προσθέσω ότι αυτό από το οποίο πάσχει η στρατιωτική θητεία είναι από έλλειψη ποιότητας εκπαίδευσης, όχι ποσότητας...

Τέλος να επισημάνω πως καλές οι υπερσύγχρονες μονάδες αλλά χωρίς πεζικό, πως θα υπερασπιστείς ή κατακτίσεις/πατήσεις μια περιοχή; Νομίζω πως πολλοί μπερδεύετε τα παιχνίδια strategy με τον αληθινό πόλεμο.

Μπααααα, δεν το νομίζεις. :D ----->

Κατα τη γνώμη μου μλκια είναι ο στρατος. Ευτυχώς που όταν πάω εγώ αν υπάρχει θα είναι μόνο κανα 6μηνο max. Κατ'αρχάς και που πας δν μαθαίνεις τπτ το ιδιαίτερο. Σιγά μην καταφέρεις με τη θητεία όπως έχει καταντήσει να βοηθήσεις την πατρίδα σου στον πόλεμο... λέμε τώρα. Κατα δεύτερον ρε παίδες όσοι πόλεμοι γίνονται πλέον γίνονται μόνο από τους Αμερικάνους οι οποίοι αφενός τα έχουν μια χαρά με εμάς και αφετέρου γίνονται για το πετρέλαιο που εμείς δν έχουμε στάλα. Τρίτον ας καταλάβουν ότι οι πόλεμοι πλέον γίνονται μόνο από πυραύλους, πυρηνικές και έχουν τελειώσει πολύ πριν αναγκααστούν οι χώρες να στείλουν στρατεύματα στη μάχη. Τεταρτον ρε guys ΗΜΑΡΤΟΝ είμαστε στον 21ο αιώνα και είμαστε στην ΕΕ! Ποιος στο καλό θα μπορούσε να μας επιτεθεί? Έτσι και κάνει ο οποιοσδήποτε τπτ σε εμάς όπως και σε κάθε χώρα της ΕΕ θα είναι πολύ μλκας! Έχουμε όλη την Ευρώπη στην πλάτη μας αν τπτ συμβεί.

Αν η μπότα του φαντάρου δεν πατήσει στο χώμα της ξένης χώρας η χώρα δεν έχει κατακτηθεί. Τέλος.

ρε ειστε καλα τι πυραυλοι λετε αμα γινει πολεμος οι μονοι που θα πανε να βγαλουν τα καστανα ειναι ολοι εμεις που πηγαμε ε.δ (και ειδικα ο.υ.κ) μετα θα ερθουν οι ιπταμενοι χεσουλες(αεροπορια) και μετα τα πιλαφια(ναυτικο)το πεζικο θα τα #@$#$!@ μεχρι να τειλειωσουν ολα και να που ναι εμεις πηραμε πισω την περιοχη μην λετε πραγματα για τα οποια δεν προκειται να κανετε και ολοι εσεις οι wanabe αστερατοι τι λογο θα βαρατε?θα δινετε εντολες για τις οποιες δεν ξερετε αμα ειναι σωστες (που δεν θα ειναι διοτι δεν ξερετε απο πολεμο) :whistle: :whistle: :whistle:

υ.γ βρε revan πες στους αμερικανους να κατεβουν εδω στην μικρη ελλαδα χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα που κουβαλανε (abs ebd esp και ενας διαολος ξερει τι αλλο)και πες τους να κανουν πολεμο σωμα με σωμα η αν.πολεμο θα φανε μια $%#@%@#% ναααααααααα :lol: :lol: :lol:

ξεφευγει το ποστ απο το θέμα...

που είναι "ΜΕΙΩΣΗ ΤΗς ΘΗΤΕΙΑΣ"

Και για να επανέλθω.... Τον Οκτώβριο γίνεται 11 μήνες απο όσο γνωρίζω

Οσοι είναι ήδη μέσα, θα τους πιάσει αυτό το 11μηνο η θα πιάσει μόνο όσους μπούνε απο Οτώβριο και μετά?

:X

Αν η μπότα του φαντάρου δεν πατήσει στο χώμα της ξένης χώρας η χώρα δεν έχει κατακτηθεί. Τέλος.

Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι ο φαντάρος να πατήσει το πόδι του στη χώρα, αυτή θα έχει γίνει πρώτα λιάδα από την αεροπορία. Στο Ιράκ δλδ ρε παιδιά τι έγινε? Τους κάνανε για 2 βδομάδες λιάδα με τους βομβαρδισμούς και μετά κατέβηκαν τα φανταράκια με τα high-tech οπλάκια και κάνανε τους Ιρακινούς σακάτηδες. Στις 2-3 βδομάδες που διάρκησε η εκστρατεία οι Αμερικάνοι χάσανε υπερβολικά λίγους στρατιώτες για πόλεμο. Οι βασικές του απώλειες έχουν συμβεί από τους αντάρτες μετά την τυπική κατάκτηση της χώρας.

Μην εισαι και τοσο σιγουρος πως ΟΛΕΣ οι χωρες θα ειναι στο πλαι μας. Αν οι μισες μπορουσαν να μας βγαλουν εξω απο την ΕΕ, με μεγαλη τους χαρα θα το εκαναν. Δεν λεω ειναι μια δικλειδα ασφαλειας η ΕΕ αλλα οχι και να κρυβομαστε πισω απο αυτη εθελοτυφλωντας και να μην βλεπουμε τους κινδυνους που πιθανως να ελλοχευουν. Με αυτο τον τροπο, ουτε καλυτεροι γινομαστε αλλα ουτε αναπτυσσομαστε, απλα βαλτωνουμε, μενουμε στασιμοι και αν καποια στιγμη γινει κατι, θα τρεχουμε ομαδικως και δεν θα φτανουμε. ( Εμεις γιατι οι μεγαλοι θα εχουν ΗΔΗ...φτασει)

και μου λες ότι η χώρα πηγαίνει μπροστά δίνοντας υπέρογκα ποσά σε στρατιωτικές δαπάνες ενώ θα μπορούσε να επενδύσει στην υγεία, παιδεία κλπ.? :confused:

Όσο για την ΕΕ, αν δεχθούμε ποτέ επίθεση, θα κάτσει μπάστακας δίπλα μας όχι επειδή μας γουστάρει, αλλά για πολιτικούς λόγους...

βρε revan πες στους αμερικανους να κατεβουν εδω στην μικρη ελλαδα χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα που κουβαλανε (abs ebd esp και ενας διαολος ξερει τι αλλο)και πες τους να κανουν πολεμο σωμα με σωμα η αν.πολεμο θα φανε μια $%#@%@#% ναααααααααα :lol: :lol: :lol:
στο ελάχιστο δεν αμφιβάλλω, αλλά όπως είπα όσοι πόλεμοι γίνονται σήμερα γίνονται με την τεχνολογία και όχι με τα χέρια.

Βασικά αυτό που προσπάθησα να πω με το ποστ μου και προφανώς δν το κατάφερα, είναι ότι πλέον παιδιά είναι απίθανο να επιτεθεί μια οποιαδήποτε ανατολική χώρα σε καποια Δυτική. Αν γίνει αυτό θα γίνει αμέσως της π@#@#$ας και ποιος ξέρει τι μας περιμένει... Το ιδιο ισχύει και στην περίπτωση Τουρκίας-Ελλάδας. ΔΕΝ κινδυνεύουμε από τους Τούρκους! Αν η Τουρκία ήθελε να κάνει κάτι θα μπορούσε να το κάνει και τώρα. Τι, νομίζετε ότι μας φοβάται? Μπορούν για την π*&^%τσα τους να μας κάνουν λίμπα όποτε γουστάρουν. Ο στρατός μας ή η αεροπορία μας δν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με των Τούρκων. Το μόνο που τους κόβει είναι ότι είμαστε δυτική χώρα και είμαστε στην ΕΕ.

Εγώ απλώς ελπίζω να μπει σχετικά σύντομα η Τουρκία στην ΕΕ, ή τουλάχιστον να νομίζει ότι θα υπάρξει περίπτωση να μπει, ώστε να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τις στρατιωτικές δαπάνες σε πιο σημαντικούς τομείς.

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

οσοι εχουν παει ομως στρατο και ειδικα οπως ειπα ε.δ ξερουν οτι η ελλαδα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα απεναντι σε ολες τις χωρες(οτι εχει πολλα εως αηδιας νησια και εχει μεγαλα βουνα αυτα τα δυο κανουν μεγαλη διαφορα σε καθε πολεμο που κανεις να δω φρεγατα αμερικανικη να κανει μανουβρες αναμεσα στα βραχακια οπως κανουν οι δικοι μας τοτε θα πω ναι οι αμερικανοι εχουν @@)

υ.γ ενα ασχετο (εχετε ενα υποβρυχιο και 9 τορπιλες στην επιφανεια εχετε 10 φρεγατες τι θα κανατε ωστε να τις βουλιαζατε ολες? ερωτηση λοχαγου στο σχολειο μου...)

παντως μην βγεις και πεις οτι η αεροπορια και των ναυτικω των τουρκων ειναι καλυτερο απο το δικο μας για μπες σε σελιδες των αντιστοιχων ευλεπιδων στην τουρκια και δες μυωπια για πιλοτους(απο 0 μεχρι 2 )τωρα αμα νομιζεις οτι γινεσαι πιλοτος ετσι τοτε τι να πω... :rolleyes:η τουλαχιστον κανεστρατο πρωτα και μετα πες κατι...

και κατι αλλο πολεμος δεν θα γινει ποτε ετσι οπως το θετεις διοτι και το 1996 με εκεινο το περιστατικο οι αμερικανοι εκλεισαν το gps(ξερουν αυτοι που ξερουν)με συνεπεια οχι μονο να μην μπορεις να πεταξεις πυραυλο αλλα ουτε να ξερεις τι γινεται διπλα σου

ενα ασχετο (εχετε ενα υποβρυχιο και 9 τορπιλες στην επιφανεια εχετε 10 φρεγατες τι θα κανατε ωστε να τις βουλιαζατε ολες? ερωτηση λοχαγου στο σχολειο μου...)

Να υποθέσω ότι θυσιάζεστε και ρίχνετε το υποβρύχιό σας πάνω στη 10η φρεγάτα; :D

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Τον Οκτώβριο γίνεται 11 μήνες απο όσο γνωρίζω

Τον Οκτωβριο ή τον Ιανουαριο του 2006? :confused:

Επισης κατι αλλο,η μειωση θα ισχυσει & για οσους θα κανουν ηδη μειωμενη θητεια(πχ.εννιαμηνο-θα κανουν οχταμηνο?)

Τον Οκτωβριο ή τον Ιανουαριο του 2006? :confused:

Επισης κατι αλλο,η μειωση θα ισχυσει & για οσους θα κανουν ηδη μειωμενη θητεια(πχ.εννιαμηνο-θα κανουν οχταμηνο?)

Πιστεύω ότι σε αυτούς (στους οποίους περιλαμβάνομαι κι εγώ :D ) η μείωση δε θα είναι αναλογική. Πχ. 1 μήνας μείωση για τους "πλήρους θητείας" θα αντιστοιχεί σε λιγότερο από 1 μήνα για τους "μειωμένης θητείας"

Βέβαια αυτό είναι υπόθεση. Όποιος γνωρίζει καλύτερα, ας ενημερώσει!

Επίσης με τη μείωση της θητείας μειώνονται και οι ημέρες άδειας, έτσι; Επομένως οι 20 ημέρες από την ολυμπιάδα (οι οποίες δε μειώνονται με τίποτα) τελικά είναι καλό δώρο!

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που θα κάνει μειωμένη θητεία (9 μήνες), μπορεί να γίνει λοχίας.

Τον Οκτώβριο γίνεται 11 μήνες απο όσο γνωρίζω

Οσοι είναι ήδη μέσα, θα τους πιάσει αυτό το 11μηνο η θα πιάσει μόνο όσους μπούνε απο Οτώβριο και μετά?

Αυτό που το έμαθες, γιατί εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο. Αν έχεις κάποιο links θα ήμουν ευγνώμων.

Όσο για την ΕΕ, αν δεχθούμε ποτέ επίθεση, θα κάτσει μπάστακας δίπλα μας όχι επειδή μας γουστάρει, αλλά για πολιτικούς λόγους...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εκφράζονται τέτοιες απόψεις. Αυτό το 'επιχείρημα' είναι πέρα από κάθε λογική και συνδυάζεται πολύ ωραία και με το επόμενο.

Το ιδιο ισχύει και στην περίπτωση Τουρκίας-Ελλάδας. ΔΕΝ κινδυνεύουμε από τους Τούρκους! Αν η Τουρκία ήθελε να κάνει κάτι θα μπορούσε να το κάνει και τώρα. Τι, νομίζετε ότι μας φοβάται? Μπορούν για την π*&^%τσα τους να μας κάνουν λίμπα όποτε γουστάρουν.

Όλα εύκολα τα έχεις εσύ. Όντως, η Τουρκία υπερταιρεί αριθμητικά σε διάφορα σημεία (κυρίως στον στρατό ξηράς), ενώ σε άλλα υπάρχει σχετική ισορροπία. Πάντως λίμπα δεν πρόκειται να τα κάνει, καθώς όσο μπουρδέλο είναι ο ελληνικός στρατός, τόσο μπουρδέλο είναι και ο τουρκικός.

Εάν κατά τη γνώμη σου δεν φοβάται την Ελλάδα (με την έννοια ότι και εάν νικήσει θα είναι πύρρειος νίκη), τότε ποιον φοβάται; Την ΕΕ; Εδώ έχει χεσμένο τον ΟΗΕ και τα ψηφίσματά του για την Κύπρο και τους Αμερικανούς τους έχεσε με το Ιράκ, την κωλό-ΕΕ θα φοβηθεί; Τι να σου πω. Πραγματικός τρόμος θα τους πιάνει.

Εγώ σου είπα, αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η εδαφική ακεραιότητα της χώρας (το θεωρώ απόλυτα θεμιτό), τότε καλά κάνεις και έχεις αυτές τις απόψεις. Εάν σε ενδιαφέρει, τότε πρέπει να πήξει πολύ ακόμη το μυαλό σου. Έχε πάντως υπόψην σου ότι εάν πχ η Ελλάδα δεν έχει ικανοποιητικό στρατό δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει και ικανοποιητική οικονομία (με τις παρούσες συνθήκες). Καμία σοβαρή επιχείρηση δεν θα έκανε επενδύσεις σε μία χώρα που δεν μπορεί να εξασφλαίσει ούτε καν την ακεραιότητά της.

οσοι εχουν παει ομως στρατο και ειδικα οπως ειπα ε.δ ξερουν οτι η ελλαδα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα απεναντι σε ολες τις χωρες(οτι εχει πολλα εως αηδιας νησια και εχει μεγαλα βουνα αυτα τα δυο κανουν μεγαλη διαφορα σε καθε πολεμο που κανεις να δω φρεγατα αμερικανικη να κανει μανουβρες αναμεσα στα βραχακια οπως κανουν οι δικοι μας τοτε θα πω ναι οι αμερικανοι εχουν @@)

Κόψε κάτι ρε συ, μειονέκτημα είναι τα νησιά, όχι πλεονέκτημα (από στρατιωτικής απόψεως).

ksereis ta radar den pianoun kati stamathmeno ama einai sthn allh pleyra enos nhsiou kai epeidh exw gnwsei gia ayta poy sou lew ayta didaxthka (diakladhkothta gar) ama entopiseis prwtos to kseno karavi kai arxiseis thn epithesh den exei kamia elpida to idio ysxiei gia ta ypovrixia (kai to ksanalew den ta exw pei mono egw alla kai to usmc united states marine corps)

Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι ο φαντάρος να πατήσει το πόδι του στη χώρα, αυτή θα έχει γίνει πρώτα λιάδα από την αεροπορία. Στο Ιράκ δλδ ρε παιδιά τι έγινε? Τους κάνανε για 2 βδομάδες λιάδα με τους βομβαρδισμούς και μετά κατέβηκαν τα φανταράκια με τα high-tech οπλάκια και κάνανε τους Ιρακινούς σακάτηδες. Στις 2-3 βδομάδες που διάρκησε η εκστρατεία οι Αμερικάνοι χάσανε υπερβολικά λίγους στρατιώτες για πόλεμο. Οι βασικές του απώλειες έχουν συμβεί από τους αντάρτες μετά την τυπική κατάκτηση της χώρας.

Kατ'αρχήν χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου.

Έπειτα, προφανώς θα την κάνουν λιάδα την χώρα. Αφού δεν κοστίζει τίποτα από άποψη πολιτικού κόστους τουλάχιστον. Έπειτα όμως; Πρέπει όπως είπα να πατήσει η μπότα του φαντάρου...

Μου κάνει εντύπωση πάντως που θεωρείς ότι το Ιράκ έχει κατακτηθεί. Αν δεν σταματήσουν να επιστρέφουν φέρετρα στις ΗΠΑ ΔΕΝ θα έχει κατακτηθεί.

Και στην σερβία το ίδιο έγινε. Ο μιλόσεβιτς δεν έπεσε από τους Αμερικάνους, ούτε και θα έπεφτε ποτέ. Εκ των έσω έπεσε. Ο Τίτο είχε σκάψει όλα τα βουνά της Σερβίας, κανένα αφράτο αμερικανάκι δεν θα επιβίωνε, ό,τι οπλάκια και αν είχε.

Έχε πάντως υπόψην σου ότι εάν πχ η Ελλάδα δεν έχει ικανοποιητικό στρατό δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει και ικανοποιητική οικονομία (με τις παρούσες συνθήκες). Καμία σοβαρή επιχείρηση δεν θα έκανε επενδύσεις σε μία χώρα που δεν μπορεί να εξασφλαίσει ούτε καν την ακεραιότητά της

Δεν θα συμφωνούσα απόλυτα με αυτήν την διατύπωση. Θα έλεγα ότι μάλλον το αντίθετο ισχύει. Χωρίς ισχυρή οικονομία, δεν μπορείς να έχεις ισχυρές ένοπλες δυνάμεις (όπως και καλή παιδεία, υγεία κλπ)

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Αυτό που το έμαθες, γιατί εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο. Αν έχεις κάποιο links θα ήμουν ευγνώμων.

.

Το link δε ξέρω αν μπορώ να το βρώ μιας και είναι είδηση ενός με ενάμιση χρόνου (το είχα διαβάσει και στο in.gr μάλιστα)

Ειχε ψηφιστεί με άλλα μαζί και θυμάμαι που το είχα δει και έλεγα αααα, τελικά 11 θα πάω. φυσικά έτυχε και έκοψα αναβολή νωρίτερα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει. Πάντως αν τελικά ισχύσει, απο ότι μου είπανε είναι οτι οσοι θα είμαστε μέσα, το πιθανότερο είναι να το κάνουμε και εμείς 1 μηνα λιγότερο. Not much αλλά ενας μήνας είναι ενας μήνας....

:X

Εγω πιστευω πως την Ελλαδα την συμφερει την Ελλαδα να ειναι η Τουρκια στην Ε.Ε. γιατι πολυ απλα αν κανει κατι απλα θα λυθουνε οι εδαφικες διαφορες μεσω της Ε.Ε. και δεν την συμφερει αυτο(αποψη μου)

Δευτερον γιατι να πουμε οχι στην Τουρκια να λεει μετα οτι εμεις βαλαμε ΒΕΤΟ?

Τριτον η διπλωματια παιζεται σε πολλα πεδια και τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

Οτι υπηρξε σχεδιο για επιλυση του Κυπριακου ηταν προς την σωστη κατευθυνση.Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.Δηλαδη να υποχρεωσουμε την Τουρκια να φυγει απο την Κυπρο επειδη εμεις δεν θελουμε?

Ναι ε?

Και πες οτι το κανει.Τι θα κερδισει?Για τα καλα μας τα ματια θα φυγουνε?

Εδω τοσα χρονια η Ε.Ε. και ο ΟΗΕ παιζουν μην πω τι..Γιατι να αλλαξουνε δηλαδη οι ισορροπιες και να υπαρχουν φιλοΚυπριακες τασεις?

Απλα πεδια δεν ειμαστε μονοι μας στον κοσμο και τοσο η Ελλαδα οσο και η Τουρκια δεν ειναι οι ισχυροτερες χωρες απο καμμια αποψη.Απλα ναι η Ελλαδα ειναι καλυτερη απο την Αλβανια..Ομως σε τι εχει να μοιασει με την Ιταλια η την Ολλανδια κτλ?

Τι να πουμε και για την Κυπρο..Νταξει μην βαρατε..Συμφωνοι οι Αγγλοι καναν την κινεζο και σιγουρα αν δεν συμμετειχαν σιγουρα ειχαν ανοχη απεναντι στους Τουρκους..Η Τουρκια παραδεχτειτε το οτι ειναι καλυτερος συμμαχος απο την Ελλαδα..

Και μην πειτε οτι με Ολυμπιαδες και Ευρω κανεις πολιτικη γιατι ειδαμε τι ειπε ο Αμερικανος για τα Σκοπια..

Ξεφυγαμε λιγο αλλα δεν το ξεκινησα εγω το θεμα.Οποιος θελει ας απαντησει..

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Δυστυχώς άκουσα στον Alpha (Βερύκιος) ότι θα σταματήσει η μείωση της θητείας λόγω αλλαγής της τακτικής του στρατού (με τη μείωση θα άλλαζε η δομή του στρατού και θα χάνονταν 37, αν θυμάμαι καλά, θέσεις στρατηγών) οπότε τώρα οι στρατιωτικοί πιέζουν την κυβέρνηση να μη χαθούν οι θέσεις αυτές...

Δυστυχώς άκουσα στον Alpha (Βερύκιος) ότι θα σταματήσει η μείωση της θητείας λόγω αλλαγής της τακτικής του στρατού (με τη μείωση θα άλλαζε η δομή του στρατού και θα χάνονταν 37, αν θυμάμαι καλά, θέσεις στρατηγών) οπότε τώρα οι στρατιωτικοί πιέζουν την κυβέρνηση να μη χαθούν οι θέσεις αυτές...

ε βεβαια ολοι τα λεφτα εχουν στο μυαλο τους τιποτα αλλο την ελλαδα την εχουν χεσμενη για να μην πω τιποτα αλλο αντε με τους μ....ες :mad: :mad:

Οι στρατηγοί είναι το πρόβλημα; Αν χαθούν 37 θέσεις στρατηγών (που δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ακόμη και εάν βάλουμε και τους υποστράτηγους), θα χαθούν και 100 θέσεις ταξίαρχοι, 200 συνταγματάρχες, 500 αντισυνταγματάρχες κλπ κλπ και 5000 ανθυπολοχαγοί :p

Άραγε συνεχίζουν να παίρνουν τον ίδιο αριθμό ατόμων στην Ευελπίδων κάθε χρόνο, ή τους έκοψε ότι πρέπει να παίρνουν λιγότερο.

Σε κάθε περίπτωση η θητεία εξ όσων γνωρίζω παραμένει 12 μήνες. Αν κάποιος έχει άλλες πληροφορίες ας δώσει και ένα link να ξέρουμε. Εμένα δε με νοιάζει βέβαια, καθώς έχω υπηρετήσει ήδη.

Τι βαρετο θεμα συζητησης!!Η Ελλάδα φοβάτε την τουρκια???Οι τουρκοι στρατιωτικοι ειναι καλύτεροι απο τους Έλληνες?Πωπ ρε παιδια ασχολείστε με τιποτα αλλο εκτος απο πυραύλους και χειροβομβίδες?

Το περίεργο είναι οτι συνέχεια ακόω στρατιωτικούς να λένε έχουμε καλύτερα οπλα και εκπαίδευση απο τους τούρκους.Ρε θύματα αυτά τα λένε ωστε να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να νομίζεται οτι θα βγείται και νικητές σε μία μάχη!Κρεας θέλουν να έχουν για να πετάνε στην μάχη.Και τι αν εχουμε καλυτερα όπλα εσυ στην μάχη θα προλάβεις να το δείς οταν σκάσει η νάρκη κατω απο τον κώλο σου.

Αναρωτιέμαι τι ονειρα εχετε??Να φατε εναν τουρκαλά?Να ανατινάζεται πράγματα στον αέρα??Να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος ωστε να έχετε όσες γκόμενες θέλετε?Τι ακριβώς περιμένετε απο τον στρατό σας?

Λοιπόν αντε φυγετε απο αυτό το thread γιατι σε αυτο γράφουν οσοι ελπίζουν και ποθούν την μείωση της θητείας?Παρτε τα πιστολια σας και πηγαινετε αλλου.

Τι βαρετο θεμα συζητησης!!Η Ελλάδα φοβάτε την τουρκια???Οι τουρκοι στρατιωτικοι ειναι καλύτεροι απο τους Έλληνες?Πωπ ρε παιδια ασχολείστε με τιποτα αλλο εκτος απο πυραύλους και χειροβομβίδες?

Το περίεργο είναι οτι συνέχεια ακόω στρατιωτικούς να λένε έχουμε καλύτερα οπλα και εκπαίδευση απο τους τούρκους.Ρε θύματα αυτά τα λένε ωστε να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να νομίζεται οτι θα βγείται και νικητές σε μία μάχη!Κρεας θέλουν να έχουν για να πετάνε στην μάχη.Και τι αν εχουμε καλυτερα όπλα εσυ στην μάχη θα προλάβεις να το δείς οταν σκάσει η νάρκη κατω απο τον κώλο σου.

Αναρωτιέμαι τι ονειρα εχετε??Να φατε εναν τουρκαλά?Να ανατινάζεται πράγματα στον αέρα??Να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος ωστε να έχετε όσες γκόμενες θέλετε?Τι ακριβώς περιμένετε απο τον στρατό σας?

Λοιπόν αντε φυγετε απο αυτό το thread γιατι σε αυτο γράφουν οσοι ελπίζουν και ποθούν την μείωση της θητείας?Παρτε τα πιστολια σας και πηγαινετε αλλου.

χμμμ κοιτα τα πιο πολλα που λες ειναι μονο στο πεζικο διοτι εκει μονο για γοπιγκ ειναι τωρα οσο αναφορα για ε.δ οντως ειναι ετσι διοτι αμα δεις τους τρουκους θα σκασεις στα γελια :whistle: παντως εμενα μου αρεσει να ανατιναζω πραγματα απο μικρος που εβαζα δυναμιτακια στα playmobil μου :lol:

Αναρωτιέμαι τι ονειρα εχετε??Να φατε εναν τουρκαλά?Να ανατινάζεται πράγματα στον αέρα??Να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος ωστε να έχετε όσες γκόμενες θέλετε?

ΝΑΙ.... θέλω να φάω ένα τούρκο και να έχω ένα χαρέμι δικό μου.

:p ;)

http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png