savvvas Δημοσιεύτηκε May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2008 χθες μου ειπαν οτι εχει ερθει ενα αμαξι απο εξωτερικο, στυλ του smart. ειναι 400 κυβικα, και μου ειπαν οτι αυτος που το εχει, το οδηγει με διπλωμα 50αριου!!!!!!! Δεν μου ειπαν την μαρκα του.Παντως μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχω ερωτησει αυτον που το εχει, και θα μαθω περισοτερα(γιατι δεν πιστευω κιολας οτι το οδηγας με 50αρι διπλωμα!!!). Αν ξερει κανεις τιποτα, ας μου το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 nomizo einai ena ilektrokinito still smart pou pianei teleiki 30-40 xil kai to eixe parousiasei o papadakis prin apo kairo.einai poli oraio gia rota kai pes mas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Το ειχα δει περυσι στις ειδησεις που το ανεφεραν και οτι χρειαζεται διπλωμα μηχανης.Το μονο που θυμαμαι ηταν που ανεφεραν οτι εχει και Air condition. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. May 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 νομιζω οτι το βρηκα: http://www.powernatural.gr/pebase.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 αντε ολοι απο μια μπριζα στην αγκαλια ! φανταζομαι δεν θα χρεωνουν και τελη κυκλοφοριας ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 6χιλ!!!! υπαρχουν κ βενζινοκινητα παρομοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αυτα δεν εχουν τελος ταξινομισεις και αυτο μετραει αρκετα στην τιμη με σχεση βενζινης-πετρελαιου Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. May 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 υπαρχουν κ βενζινοκινητα παρομοια μπορεις να μου πεις που υπαρχουν βενζινοκινητα τετοια, γιατι δεν μπορω να βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Yparxoun diafora tetoia montela...Sthn ekswteriko kykloforoun polla tetoia... Gia des ta AIXAM nomizw oti yparxei antiproswpeia edw.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Δλδ στο τελος θα κατεληξουμε να λεμε: "Ο Ταδε πηρε το PowerCity το GTi...αυτο με τα 6.5kW" :D Να παρτε και μακρια μπαλαντεζα... Πλακα θα εχει να οδηγας κανα τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 δειτε ενα βιντεο για αλλη μαρκα ΕΔΩ Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 παιδια υπαρχει και το ειχε βγαλει το MEGA και ειχαν πει οτι ειναι 50cc και οτι με διπλομα 50αριου το οδηγουσες!! επισης ειχε πει οτι ειχε περιπου 12 χιλ.ευρω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=12561 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. May 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=12561 Εισαι θεος!!!! Αυτο που εψαχνα!!! Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts