pythagoras_7 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 λοιπον το πειρα από κοτσοβολο στα 88€ εντυπωσεις αργότερα! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Μεγεια σου!:) Πες μας οταν το δεις καλυτερα!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Με γεια.παντως αν μπαινεις στο ιντερνετ μεσω κινητου θα απογοητευτεις.γενικα εκτος απο εμφανιση δν λεει πολλα.για 88€ βεβαια ειναι υπεροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Μεγεια σου!:) Πες μας οταν το δεις καλυτερα!:rolleyes: το είδα καλύτερα φίλε και ένα έχω να πω.τα σπάει!πρώτα απόλα εξωτερικά είναι τέλειο!Ακομα και οι καθηγητές μου (καθηγιτριες κυρίως :p) αντι να μου πουν να το κρίψω μου λένε τι ωραίο κινητο που έχω. όσον αφορά την οθόνη.πολύ καλή ευκρήνια.απόλυτα ευχαριστημένος! όσον αφορά τη κάμερα ε δεν είναι και τέλειο αλλά για 1.3 καλά είναι.το συμαντικό είναι ότι δε μου τις βγάζει θολές πράγμα που φοβόμουν όταν το αγόραζα!;) για το ηχείο έχω να πω τα καλύτερα λογια!δυνατό,με μπάσα χωρις να δινει ένα μουντο μονοτονο ήχο που δίνουν άλλα τηλέφωνα,πχ το ks20...επίσης είναι αρκετά ευχάριστο το πρόγραμμα αναπαραγωγής του! γενικά δε πιστεύω με τίποτα πως έκανα λάθος επλογή.Για 88€ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!! Με γεια.παντως αν μπαινεις στο ιντερνετ μεσω κινητου θα απογοητευτεις.γενικα εκτος απο εμφανιση δν λεει πολλα.για 88€ βεβαια ειναι υπεροχο κυρίως σαν mp3 player και κινητο το πείρα.δε με ενδιαφέρει τόσο το internet.για αυτό έχω το lg ks20;):p Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ενταξει για 88€ ειναι πολυ καλο.εμενα μεσα σε ενα τετραμηνο τα φτησε.Δεν ανοιγει.Αυτο θα πει αντοχη.Καμια σχεση με το sony ericsson w300i με το οποιο εκανα οτι κ σ'αυτο και πολλα χειροτερα,αλλα ακομα αντεχει μετα απο 2,5χρονια!Μπραβο Sony ericsson.Οσο για την LG....μακρια και αγαπημενοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ενταξει για 88€ ειναι πολυ καλο.εμενα μεσα σε ενα τετραμηνο τα φτησε.Δεν ανοιγει.Αυτο θα πει αντοχη.Καμια σχεση με το sony ericsson w300i με το οποιο εκανα οτι κ σ'αυτο και πολλα χειροτερα,αλλα ακομα αντεχει μετα απο 2,5χρονια!Μπραβο Sony ericsson.Οσο για την LG....μακρια και αγαπημενοι! φίλε πρέπει να είσαι μεγάλος βασανιστής.:pΕμένα με μέσο όρο 4 ώρες μουσική τη μέρα,μόλις 5 τούμπες :D και αρκετή χρήση κυριώς με μηνύματα και λιγότερο ομιλία είναι άψογο!!!:D γιατι δε το στέλνεις με εγγύηση στην lg??? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ειμαι λιγουλακι...δεν το φτιαχνω.θα παρω καινουργιο μαλλον το sony k770i η ενα απο τα motorola v9 κ z8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Λοιπόν χτες έκανε τη πρώτη πατατιά του...Βέβαια έφτεγα και γω.Μετά από μια super τούμπα αν και παρέμεινε ανοιχτό διαγράφτηκε μια επαφή και όλα μου τα μνμτα....μόνο τα mms δε διαγράφτηκαν....:cry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 να ρωτήσω παιδιά από που βρίσκουμε και πως περνάμε java ξέρει κανείς?:shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts