Jump to content

MSI STAR KEY 2.0 Πρόβλημα με e-shop και ανοιγμένη συσκευασία

zaxus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα ένα bluetooth adapter: MSI STAR KEY 2.0, και όταν πήγα να το ανοίξω φαινόταν πως έχει ήδη ανοιχθεί. Η συσκευή δεν φαινόταν χρησιμοποιημένη, αλλά το βιβλιαράκι οδηγιών, εγγύησης και κυρίως το CD φαινόταν να έχει χρησιμοποιηθεί-αλλαχθεί(το εξώφυλλο ήταν ένα ασπρο κοινό εξώφυλλο cd φθαρμένο ανοιχτό και χωρίς κανένα διακριτικό μάρκας σειριακό αριθμό, ετικέτα ή κάτι άλλο). Αφού έκανα εγκατάσταση του προγράμματος και αναβάθμιση(το software είναι της Bluesoleil) μου ζητούσε ενεργοποίηση και εισαγωγή σειριακού αριθμού ο οποίος όμως δεν υπάρχει πουθενά.

Το πηγαίνω στο ε-shop για αντικατάσταση και μετά από μία μέρα μου επίστρέφουν το ίδιο λέγοντάς μου ότι είναι ανοιχτά τα cd και δεν παρέχεται πιθανόν σειριακός αριθμός και άλλες δικαιολογίες. Επικοινώνησα με την Όκταμπιτ που είναι αντιπροσωπεία της MSI στην ελλάδα δίνοντας το σειριακό αριθμό της συσκευής αλλά δεν την είχαν καταχωρημένη και μου είπαν να ρωτήσω στο e-shop από που έχουν προμηθευθεί το προϊον, οι οποίοι μου λένε ότι δεν μπορούν να μου δώσουν αυτή την πληροφορία.

Τι μπορώ να κάνω για να μάθω αν στη συσκευασία του CD περιέχεται σειριακός αριθμός(πιστεύω ότι κάποιος άλλαξε το εξώφυλλο και χρησιμοποιεί το σειριακό αριθμό της συγκεκριμένης συσκεύης), το e-shop μπορεί να αρνείται να δώσει πληροφορίες για τον προμηθευτή, μπορεί να το κάνει αυτό?

Έχει κάποιος τη συσκεύη αυτή ώστε να ξέρει τι ακριβώς περιλαμβάνει η συσκευασία?

Εγω θα σου προτεινα να καταγγειλεις το γεγονος στην προστασια καταναλωτη μηπως και βρεις καμμια ακρη γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως.Αγοραζεις ενα προιον δινεις τα ωραια σου λεφτακια σου δινουν κατι χρησιμοποιημενο και υστερα ολοι κανουν τον κινεζο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Ακριβως.Θα τους πεις πως αν δεν σου βρουν λυση θα τους καταγγειλεις καθως δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το προιον.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό σκέφτηκα να κάνω και εγώ. Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν ήταν κάτι μεγάλης αξίας. Πάντως με το e-shop δε βλέπω να το ξαναχρησιμοποιώ για τις αγορές μου. Και αν τύχει ξανά, μόνο με παραλαβή από εκεί, άνοιγμα και έλεγχο πριν την παραλαβή.