Jump to content

συλλογη στοιχείων απο web site

elpa02
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι δυνατον με αυτοματο τροπο να αντιγραψει κανεις στοιχεία απο καποιο site ωστε να γλυτωσει απο εκαντονταδες κλικ και copy- paste σε φύλλο word ή excel??
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Αν δεν κάνεις πιο συγκεκριμένο αυτό που ρωτάς, τότε δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κάποιος.

οκ

πχ. σε καποιο site εχω βρει 300 συνταγες μαγειρικής. Προκειμένου να τις συμμαζέψω σε ένα word αρχείο πρέπει να κανω copy - paste στον word ξανα στο site για να επιλέξω την επόμενη κα πιαλι απο την αρχη

Ολη αυτη η διαδικασία συν τα minimize των παραθυρων να το κανεις 300 φορες χρειαζεσαι πολύ χρονο .

Αυτη η διαδικασια υπαρχει τροπος να αυτοματοποιηθεί? Καποιο προγραμματακι ίσως που να κανει αυτη τη δουλεια?

Που να σκεφτω δηλαδη ότι αυτα τα στοιχεία θα τα προτιμούσα σε excel αρχείο σε διαφορετική στηλη το καθενα πχ τα υλικα, ο χρονος ψησιματος η εκτελεση κλπ .

Ελπίζω να το εκανα πιο κατανοητο αυτο που ψαχνω

Ευχαριστω εκ των προτερων

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Χμμμ... Δύσκολο μου φαίνεται εκτός κι αν χρησιμοποιείται ένα συγκεκριμένο format με το οποίο γράφουν τις συνταγές. Για να τα εισάγεις πάντως στο Word θα μπορούσες να κάνεις ένα View->Page Source (μιλάω για Firefox, κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στον explorer) και να σβήσεις τα υπόλοιπα που δεν σε ενδιαφέρουν.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Υπάρχουν διάφορα utilities που κατεβάζουν ολόκληρα sites. Συνήθως μπορείς να ρυθμίσεις τι ακριβώς κατεβάζουν (π.χ. το είδος του αρχείου). Ίσως κάποιο από αυτά να σου κάνει.

καταρχην ευχαριστω πολύ

μηπως μπορείς να μου πεις κανα τετοιο utility γιατι δεν ξέρω ουτε πως να το ψαξω (ορολογία κλπ)

καταρχην ευχαριστω πολύ

μηπως μπορείς να μου πεις κανα τετοιο utility γιατι δεν ξέρω ουτε πως να το ψαξω (ορολογία κλπ)

Δες αυτά εδώ: http://www.tucows.com/software.html?t=689&pf=win

Ωραία εφαρμογή αλλα είναι ενας registry booster.

Μηπως ειναι λάθος το link?

Ψαχνω μια εφαρμογή που να αντιγραφει συσγκεκριμένα στοιχεία απο web site αυτοματα

Παντως ευχαριστω

Ωραία εφαρμογή αλλα είναι ενας registry booster.

Μηπως ειναι λάθος το link?

Ψαχνω μια εφαρμογή που να αντιγραφει συσγκεκριμένα στοιχεία απο web site αυτοματα

Παντως ευχαριστω

περίεργο το σύστημα του tucows με τα links... τεσπα

πήγαινε http://www.tucows.com

αριστερά στο μενού επιλέγεις Internet

αριστερά στο καινούριο μενού επιλέγεις offline browsing

Το βρηκα το κατεβασα το τρεξα

βεβαια δεν ξερω αν εκανα τις σωστες ρυθμίσεις γιατι μου κατεβασε ολο το site ενω ήθελα συγκεκριμένα παραματα.

Παντως όπως και να χει παλι εχω πολύ copy paste να κανω για να μεταφερω αυτα που χρειάζομαι σε word ή excel αρχείο