Draken Δημοσιεύτηκε January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2004 Σκοπευω να αγορασω μια οθονη για PC...TFT για να ειμαι ακριβης...Επειδη εως τωρα ειχα CRT μονο θα ηθελα την βοηθεια σας...Ξερω οτι οι TFT εχουν αδυνατο σημειο τα καμμενα pixels ποια θα μου προτεινατε απο πλευρα αξιοπιστιας και μονο (μιλαμε για 15αρα παντα)...Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις LG (και σε καλυπτουν on site απο το πρωτο καμμενο pixel με αντικατασταση της οθονης για 3 χρονια :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Εγώ έχω μια Viewsonic VE155 και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Ούτε καμμένο pixel, ούτε παρατράγουδα. Δουλεύει άψογα σε όλες τις ...υπερωρίες που την υποβάλλω. Και όταν την πήρα ήταν από τις φτηνές. Τώρα πρέπει να είναι ακόμα πιο φτηνή... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου... Κατά πόσο τελικά είναι "ακατάλληλες" οι TFT για παιχνίδια? Το πρόβλημα είναι η έλλειψη 3D αίσθησης που νομίζω είχα διαβάσει κάπου ή άλλο/α??? Έχει αλλάξει σ'αυτό το θέμα κάτι τώρα που εξελίχθηκαν οι TFT?? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Εγω στο new pc παρηγγειλα μια 17" SONY TFT SDM S71R :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevian Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Samsung SyncMaster 172T (DVI + RGB) ή την καινούργια 172X Πάντως αν θες να μη 'κάψεις' τα χρήματά σου κοίτα όποια TFT και να πάρεις να είναι DVI (ή να έχει και DVI) αλλιώς αργά η γρήγορα θα το μετανοιώσεις!!!!!! Trust me on this! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Το πρόβλημα που υπήρχε (και ίσως υπάρχει ακόμα σε κάποιες) στις TFT σε σχέση με τα παιχνίδια ήταν ο χαμηλός ρυθμός ανανέωσης. Δεν αναφέρομαι σε αυτόν με τα χέρτζ αλλά στο χαρακτηριστικό των ms (millisecond). Οθόνες με ρυθμό ανανέωσης πάνω από 25ms, παρουσίαζαν κάποια ίχνη στα πολλά χρώματα των παιχνιδιών, κάτι σαν blur... Εγώ έχω μια 17 Sampo και είμαι κατευχαριστημένος. Δεν έχει κάψει κανένα εικονοστοιχείο ακόμα και είναι 16ms. Κανένα απολύτως πρόβλημα με τα παιχνίδια! Αυτό έλλειπε θα μου πείτε με 450 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. January 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nevian (17 Ιαν. 2004 , 21:25) Samsung SyncMaster 172T (DVI + RGB) ή την καινούργια 172X Πάντως αν θες να μη 'κάψεις' τα χρήματά σου κοίτα όποια TFT και να πάρεις να είναι DVI (ή να έχει και DVI) αλλιώς αργά η γρήγορα θα το μετανοιώσεις!!!!!! Trust me on this! Επειδη ειμαι ψιλοασχετος what's DVI??? Οσο για 17αρες δεν ενδιαφερομαι...αυστηρα 15αρα...thx ολους για την απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Digital Video In.....Να το κοιταξεις αυτο. Οι περισοτερες καρτες οθονης οι καινουριες εχουν και απλα δεν παει το σημα απ την καρτα στην οθονη αναλογικα και εκει μετατρεπεται αλλα παει κατευθειαν ψηφιακο! Εγω εχω την Samsung 191T (19αρα) και ως τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Draken (17 Ιαν. 2004 , 18:49) Σκοπευω να αγορασω μια οθονη για PC...TFT για να ειμαι ακριβης...Επειδη εως τωρα ειχα CRT μονο θα ηθελα την βοηθεια σας...Ξερω οτι οι TFT εχουν αδυνατο σημειο τα καμμενα pixels ποια θα μου προτεινατε απο πλευρα αξιοπιστιας και μονο (μιλαμε για 15αρα παντα)...Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις LG (και σε καλυπτουν on site απο το πρωτο καμμενο pixel με αντικατασταση της οθονης για 3 χρονια :cool: ) Όσον αφορά για τις LG εκτός από τα 3 χρόνια εγγύηση και τα 0 καμμένα pixel που προσφέρει έχει επίσης την ιδιότητα να βλέπεις την οθόνη από οποιαδήποτε γωνία και να φαίνεται κανονικά. Αν παρατηρήσεις μια κοινή TFT θα δεις ότι για να βλέπεις σωστά τα χρώματα πρέπει να είσαι ακριβώς μπροστά στην οθόνη και όχι σε γωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts