Jump to content

Πρόβλημα: Δε δέχεται κάρτα γραφικών...

kostassl45i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικά αξιοσημείωτα κατά τη γνώμη μου:

Tελικά με την δανεική pixel view ge-force 4 mx 440-8x που μας δώσανε ο υπολογιστής μπούταρε κανονικότατα όλα τα σχετικά με την κάρτα εγκαταστάθηκαν άμεσα και μετά από 2 συνεχόμενα benchmark, ένα παιχνίδι και αρκετή ώρα σερφάρισμα στο ίντερνετ κανένα κόλλημα δε παρατηρήθηκε :!:

Το γεγονός ότι οι κάρτες που η μητρική δε δέχτηκε ήταν και οι 2 αρκετά παλιές με κάνει να ξανασκέφτομαι μήπως είναι όντως προβληματική η 9600 προ που επιστρέψαμε για αλλαγή μέσω εγγύησης και απλά η μητρική του είναι πολύ ιδιότροπη με τις παλιές κάρτες (μπορεί και να μην υποστήριζε τη διαφορετική τάση με την οποία μάλλον δουλεύουν οι παλιές).

Όπως και να 'χει να ευχαριστήσω κι εγώ το κατάστημα για την εξυπηρέτηση του για την οποία έχω αναφερθεί και στο παρελθόν εδώ (τελευταίο ποστ): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=3159

Και φυσικά ευχαριστώ όλα τα παιδιά που εξέφρασαν τη γνώμη τους σε αυτό το θέμα και με συμβούλευσαν σωστά :) (εμένα και τον μικρό dread :happy: )

Λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βρήκα αυτό:

http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/agpcompatibility.html

:alien:

Η μητρική σου έχει AGP Pro 4X.

Αν το κοιτάξεις θα καταλάβεις γιατί δε λειτουργούσε η κάθε κάρτα που έβαζες.

H club Radeon 9600 Pro σου έχω την εντύπωση ότι έιναι ασύμβατη με την εν λόγω slot Agp Pro 4X και έιναι πολύ παράξενο που δούλεψε όσο δούλεψε.

Ομολογουμένως κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια...

Το θέμα είναι ότι είχα την απαίτηση όπως στη δικιά μου (ASUS A7V333) δουλεύουν και οι παλιές και οι καινούργιες κάρτες, έτσι και σε αυτόν να γίνεται το ίδιο.

Και η δικιά μου agp pro έχει, αλλά έχει αναγωρίσει σωστά όλες τις agp κάρτες που έχω βάλει κατά καιρούς. Το ερώτημα είναι γιατί οι κάρτες, οι παλιές τελικά δεν αναγνωρίζονταν.... Δυστυχώς δεν έχω πια χρόνο να μπαίνω για πολλή ώρα (εξεταστική γαρ) οπότε δε προλαβαίνω να διαβάσω όλο το λινκ σου :(

Άμα μπορείς μετέφερε μου συνοπτικά τα τμήματα που με αφορούν... :)