Pitsikoulina Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Βρε παιδιά, τέτοι θέμα νεκρό;! Απαράδεκτο! :p Λοιπόν, αγαπημένες μου κλασσικές ταινίες Disney! Snow White (η πρώτη ταινία του Disney -1938-, αναμνήσεις!) Cinderella (το παραμύθι που όλα τα κοριτσάκια θα ήθελαν να ζήσουν..) Beauty and the Beast (θεϊκή!!) Treasure Island (ακόμα ερωτευμένη με τον Jim..) Alice in Wonderland (περίεργη.. αλλά γοητευτική!) 101 Dalmatians (μου θυμίζει έντονα την παιδική μου ηλικία..) The Rescuers (πολύ συγκινητικό...) The little mermaid (ακόμα θυμάμαι την στρουμπουλή κακίστρω..) Fantasia (απλά κλασσική..) The Lion King (δεν θα μπορούσε να έλλειπε από τη λίστα..) Pocahontas (απίθανη απεικόνιση της Φύσης, τέλεια μουσική, αξέχαστη ταινία..) The Hunchback of Notre Dame (αγαπημένη..) Tangled (τη λατρεύω! μου αρέσε πολύ περισσότερο απ' ότι περίμενα!) Επίσης Toy Story, Monsters Inc., Nemo, Recess εννοείται :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Μπράβο Δώρα, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τέλεια όλα όσα ανέφερες...Να προσθέσω The AristoCats Lady and the tramp To Lion King είναι το πιο αγαπημένο μου! Μεγάλη λατρεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Penoulaa Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 μηπως μπορεις να μου πεις απο σιτε κατεβαζεις τις παιδικες ταινιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 δυστυχώς δεν μπορεί, μιας και η συζητήσεις για παράνομο downloading copyrighted υλικού απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ! ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts