Jump to content

Εγκατάσταση Destinator σε PNA/GPS;

babiss24
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas paidia 8a h8ela na kanw mia erwthsh, mhpws exei valei kaneis destinator se navimate xtreme 330, an nai as me boh8isei kapios, giati egw to evala ala den trexei, mhpws 8elei na to valw se alh karta h mhpos 8elei na kanw kapia ri8misi? eyxaristw poly...:D

Αγόρασα πρόσφατα ένα ΡΝΑ με χαρακτηρηστικά

Processor ARM920T

RAM size 64MB

και τρέχει Windows Mobile CE version 5.0

προσπαθώ να τρέξω Destinator6 or 7 αλλά μου βγάζει ότι δεν είναι valid windows εφαρμογή ξέρει κανείς κάτι

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα σε όλους

Εχω την ευτυχία ή ατυχία να είμαι κάτοχος μιας συσκευής GPS, την οποία έχει φέρει ο θείος μου απ' τον Χονγκ Κονγκ. Είμαι ευτυχής διότι με ελάχιστα χρήματα, εχω συσκευή GPS με bluetooth, video & MP3 player, δέκτη από σήμα κάμερας οπισθοπορείας, αλλά πολύ ατυχής διότι το μηχανάκι είναι ΟΕΜ, με συνέπεια να μην μπορώ να βρώ τρόπο να του βάλω τους χάρτες.

Συγκεκριμένα, έχω βάλει στην κάρτα μνήμης ενα φάκελο με τα DestinatorApps

-Destinator

-Common

-GreeceG

-Language

-Skin

-UserData

-Voice

-SlidePlayer

-Language

-Picture

-Scenario

με τα παρελκόμενα αρχεία. Ο χάρτης είναι ευγενική προσφορά μέλους τους forum. Αλλά, όταν κάνω reset το GPS (έχει μια τρυπούλα...), όταν φορτώνει βγαίνει στην κεντρική μάσκα, απ' όπου πατάω το "κουμπί" navigation και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα λάθους :

Fatal Application Error

A security error of unknown cause has been detected which has corrupted the program's internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated.

Program: Destinator.exe

Τα μόνα στοιχεια που έχω για το μηχανάκι ειναι τα παρακάτω (απ' το SYS info της συσκευής) :

RomVersion: 32B.GX.4.T.9.3.26

Processor: ARM920T

RAM Size: 64MB

Software Version: V2.0.0.1.15

ID:2D1D559E00000075

Παρακαλώ, όλα τα μέλη του forum, αν μπορούν να σκεφτούν μια λύση για να εγκαταστήσω τους χάρτες...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα μου διαθέσετε...

Γιατί αν δε δουλεψει το ρημάδι, θα το πετάξω απ' το παράθυρο:blink:

Το destinator το έχεις αγοράσει? Αν όχι, συνέχισε την κουβεντα σου αγαπητέ μου με το μέλος που σου εκανε την χορηγία του χάρτη να σου βγάλει το φιδι απο την τρύπα. Εδώ στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ngi και της Mls για το ωραίο πρόγραμμα πλοήγησης που διαθέτουν στην αγορά! Για περισσότερα δες εδώ http://www.navimania.gr

Ναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Εγω ο ίδιος έγραψα στο συσκεκριμένο φορουμ ότι, ειμαι κατά του παράνουμου λογισμικού και ΘΕΛΩ να το αγοράσω. Αλλά, πρέπει να ειμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα παίζει στο μηχανάκι μου. Αν εσύ έχεις 220€ να πετάξεις (γιατι θέλω και τους χαρτες Ευρώπης), εγώ προσωπικά δεν τα έχω!!! Και μια και δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με της NGI (5 φορες πήρα, "το θέμα ειναι πολύ τεχνικό και δεν το γνωρίζουμε, οι τεχνικοί λείπουν, πάρτε το πρωί" [πράγμα αδύνατο] ή "δεν περνάτε μια βόλτα το πρωί που θα είναι όλοι εδώ με το μηχανάκι να το δούμε" [δυστυχώς μένω επαρχία] ή "δεν μπορούμε να δώσουμε demo του προγράμματος"), θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτώ είναι να βάλω μια οποιαδήποτε τέτοια έκδοση επάνω...

Τώρα, αν εσύ και οποιοσδήποτε άλλος χρήστης του φόρουμ, το κρίνεται κατακριτέο, με συγχωρείς αλλά θα διαφωνήσω. Εγώ ότι ήταν να κάνω πριν αρχίσω να ψάχνω, το έκανα και με το παραπάνω!!!

Αυτά... Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο που μου αφιέρωσες...

Αφού σου είπε η επίσημη Εταιρεία ότι δεν διαθέτει demo έκδοση, λες να την εχει καποιος εδω και να μην στην δίνει? Εν πάσει περιπτώση, χαίρομαι που είσαι κατα του παράνομου λογισμικού και σου αναφέρω οτι θα παίξει και στη δικη σου συσκευή αφού είναι μια κλασσική pna συσκευή με windows ce. Αφού αγοράσεις το πρόγραμμα απο εδω http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=21&category=69977985 με € 199 και όχι με €220 όπως λες, πας εδω http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 και ανοίγεις λογαριασμό για να εχεις συμμετοχή στο download χαρτων, και όχι μόνο, ως νόμιμος χρήστης:D

Καλές διαδρομές:dance: