chris_2005 Δημοσιεύτηκε May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2008 Έρχεται το νέο The Sims 3! Υπομονή μέχρι το 2009! http://thesims3.ea.com/home.php?languageCode=27 Όπως βλέπω αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Απελευθέρωση παντού! Στο σχεδιασμό, στις γειτονιές... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 αντε με το καλο να μας ερθει! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 αντε,μετα το κολλημα με το the sims 2 ερχεται το κολλημα με το τριτο μερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Η πλάκα είναι στο The Sims 2 όταν βάλεις έναν χαρακτήρα να παίξει στον υπολογιστή στα διαθέσιμα παιχνίδια έχει το The Sims 3 και έχει κανονικά screenshots! Προφανώς θα μπήκε με το τελευταίο Stuff pack... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 ^ Το Sims 3 περιλαμβάνεται στο Mr. Humble's PC από το Free Time. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 To Sims 3 δεν υπάρχει τώρα πιά για PS3;;) Πήγα στα Multirama + Πλαίσιο και το έχουν μόνο για Η/Υ!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 To Sims 3 δεν υπάρχει τώρα πιά για PS3;;) Πήγα στα Multirama + Πλαίσιο και το έχουν μόνο για Η/Υ!:confused: Τι εννοείς "πια"; Το Sims 3 έχει κυκλοφορήσει για PC, Mac και iPhone. ΠΟΤΕ δεν κυκλοφόρησε για PS3, Xbox360 ή Wii και δεν έχει ανακοινωθεί και το πότε/αν θα κυκλοφορήσει. Και καλα, τόσο άσχετοι ήταν οι πωλητές που πήγες και ρώτησες; Κανένας δεν ήξερε κάτι τόσο βασικό για να σε ενημερώσει; Έλεος πια... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Παιδια καταρχας χρονια πολλα και καλη χρονια..Πηρα το sims 3 το εγκατεστησα αλλα δεν παιζει...οταν φορτωνει ξαφνικα κλεινει και δεν βγαζει καμια ειδοποιηση....ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Παιδια καταρχας χρονια πολλα και καλη χρονια..Πηρα το sims 3 το εγκατεστησα αλλα δεν παιζει...οταν φορτωνει ξαφνικα κλεινει και δεν βγαζει καμια ειδοποιηση....ξερει κανεις τι παιζει? Νομίζω φταίνε οι drivers. Αυτό μου είχε τύχει με το Shift. Όταν το είπαμε σε έναν φίλο μου μου είπε πως και άλλοι φίλοι του το είχαν πάθει με το Shift. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Νομίζω φταίνε οι drivers. Αυτό μου είχε τύχει με το Shift. Όταν το είπαμε σε έναν φίλο μου μου είπε πως και άλλοι φίλοι του το είχαν πάθει με το Shift. τελικα ποια λυση βρηκατε....? πιους drivers ενοειται..?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 τελικα ποια λυση βρηκατε....? πιους drivers ενοειται..?? δοκίμασε να περάσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών. μήπως έχεις τη σπασμένη έκδοση? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts