crazy Δημοσιεύτηκε April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2008 Το πρόβλημά μου είναι το εξής: το laptop μου αργεί πάρα πολύ να ξεκινήσει και να τερματίσει. Αφού απενεργοποίησα διάφορα startups, έκανα ελέγχους της registry, έκανα όλα τα microsoft updates, έτρεξα και διάφορα benchmarks κ.λ.π το πρόβλημα συνεχίζει. Επιπλέον κάθε φορά που ξεκινά ο υπολογιστης ανοίγει ένας windows installer του microsoft office xp professional with frontpage και μου ζητάει το proplus.msi!!!! τι γίνεται???παρακαλώ βοηθήστε όσο μπορείτε γιατί το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι εργαλείο δουλείας και πρέπει να επιδιορθωθεί άμεσα!!! ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Θα σου πώ κάτι που ίσως να μη σου αρέσει αλλα το αποτελεσμα θα σου αποφέρει τα μέγιστα. Παρε backup βρες απο πρίν drivers και τα προγράμματα και κάνε ενα format γιατι η καθαριότητα ως γνωστόν (ισχύει και στο pc) είναι η μισή αρχοντιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η εύκολη και ''γρήγορη'' λύση. Όμως δεν θέλω να το κάνω!ρε γμτ κάποιος τρόπος θα υπάρχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 κατέβασε tuneup 2008 κανε ολα τα τεστ για registry, disk cleanup κλπ σβησε οτι αχρηστο αρχείο έχεις και απεγκατέστησε τα αχρηστα προγράματα κανε defragment κανε απεγκατάσταση το office και ξανα install με επιλογή για προχωρημένους και βάλε τικ σε όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 έκανα όλα αυτά και άλλα τεστ αλλά μάλλον θα πρέπει να πειράξω registry μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 έκανα όλα αυτά και άλλα τεστ αλλά μάλλον θα πρέπει να πειράξω registry μου φαίνεται! συνηθως οπως συμβαινει και στους επιτραπεζιους υπολογιστες αυτο το προβλημα το δημιουργουν κακογραμμενοι drives καρτων γραφικων και ηχου ..... Για κανε αναβαθμιση drives .... μπορει και καποιο flash drive ....στο δικο μου επιτραπεζιο μολις εβγαζα το flash disk απο το usb , εκανε αμεσως επανεκινηση ενω αλλιως εκανε 5 λεπτα ....:X Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 λες κακογραμμένοι drives να επηρεάζουν το start up και shutdown time???δεν νομίζω..καμιά άλλη ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 εκανες reinstall το office και κάνει το ίδιο πρόβλημα??? Οταν λές θα πειραξεις registry τι εννοείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 όχι, δεν έκανα reinstall το office, αλλά κατέβασα το proplus.msi οπότε όταν θα μου το ξαναζητήσει θα το κάνω install.Το βασικό πρόβλημα είναι το ξεκίνημα και ο τερματισμός. Όταν λέω registry εννοώ να πειράξω π.χ την τιμή του WaitToKill service, και άλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 φίλε μου αφού είναι laptop ένας λόγος παραπάνω να προχωρήσεις στο format. Συνήθως στα laptop τα format είναι εύκολα, γρήγορα και καθαρά! στα windows όσο ψάχνεις και σκαλίζεις τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα! Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts