teitzis Δημοσιεύτηκε April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 27, 2008 :!: Αγαπητά μέλη, θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες διευθύνσεις service points S.E. για Αθήνα (δοκιμασμένα κατά προτίμηση). Επίσης γνωρίζετε αν η Omnitech είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των S.E. κινητών; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια & Χριστός Ανέστη σε όλο το Myphone:happy: ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 :!: Αγαπητά μέλη, θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες διευθύνσεις service points S.E. για Αθήνα (δοκιμασμένα κατά προτίμηση). Επίσης γνωρίζετε αν η Omnitech είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των S.E. κινητών; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια & Χριστός Ανέστη σε όλο το Myphone:happy: ;) Αληθώς Ανέστη φίλε μου!!! Αν θες την γνώμη μου μακριά απο omnitech!!!!Δεν υπάρχει χειρότερο σερβις απο αυτο κατα την γνώμη μου!!!:rolleyes::X:cry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Σ' ευχαριστώ. Εκτός από την Procordia, τι άλλο υπάρχει για Αθήνα; Μήπως γνωρίζει κανείς αν το 9Volto επισκευάζει S.E. που καλύπτονται από εγγύηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Σ' ευχαριστώ. Εκτός από την Procordia, τι άλλο υπάρχει για Αθήνα; Μήπως γνωρίζει κανείς αν το 9Volto επισκευάζει S.E. που καλύπτονται από εγγύηση; Για εγγυηση μονο σε service point sony ericsson & Germanos. Τωρα εδω μπορεις να κατεβασεις τον αναλυτικο αδηγο με ολα τα service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Για εγγυηση μονο σε service point sony ericsson & Germanos. Τωρα εδω μπορεις να κατεβασεις τον αναλυτικο αδηγο με ολα τα service Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε RAVER. Τελικά στην Procordia βλέπω να καταλήγω. Δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για την Omnitech, αν και είναι αλυσίδα.. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε RAVER. Τελικά στην Procordia βλέπω να καταλήγω. Δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για την Omnitech, αν και είναι αλυσίδα.. :confused: Tην Ominitech την βγαζεις απο την μεση.πολυ καλο ειναι στην καλλιθεα και στον πυργο Αθηνων.τα εχω επισκεφτει και εφυγα ευχαριστημενος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εχει δοκιμασει κανεις το MARINE CENTER ( ΣΥΡΙΧΑΣ) ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22? Ρωταω γιατι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου κ θα με βολευε αν ηταν αξιοπιστο σερβις να αφησω εκει το κινητο μου. Αλλιως θα προτιμησω καποιο απο αυτα που ανεφερε ο RAVER που κατι παραπανω θα ξερει... (σε ποιο απο τα δυο που ειναι στην Καλλιθεα πηγες RAVER?) Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts