filipsyros Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Δεν καταλαβα..ποια η διαφορα με το g502??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_991 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 παιδια γεια σας εχει μια φιλη μου ενα G502 και μαθημενος απο το iphone εψαξα μοιπος υπαρχει κατι σε unlock,αυτο ειναι απο βουλγαρια και ειναι κλειδωμενο και δεν διαβαζει αριθμους (sim card)της Qcard7vodafon και δεν αναγνωριζει καμια αλλη καρτα εκτος απο cosmote υπαρχει κατι σχετικο που να μπορω να κανω? ευχαριστω Θανασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Καλημέρα σε όλους Σε λίγες μέρες θα φύγω διακοπές και θα χρειάζομαι ιντερνετ περιστασιακά. Ενεργοποίησα την προσφορά της Wind με 9,9 1GB Δεν έχω ιντενετ στικ αλλά ο υπάλληλος μου είπε οτι αν έχω κινητό με μοντεμ αυτό είναι εντάξει. Πραγματικά το G502 SonyErricson που έχω έχει μόντεμ. Προσπαθώντας όμως να συνδεθώ μέσω του PC Suite η οθόνη μένει στο initialising και δεν πάει παρακάτω. Να πω οτι πέρσι με το ίδιο κινητό έκανα μια χαρά την ιδια δουλειά με το cosmote wirelles 5GB Απο την σελίδα της Wind έχω ζητήσει και έχω εγκαταστήσει ρθυμίσεις. Στο APN έβαλε gint.b-online.gr Στα άλλα δε βλέπω τίποτα Τι μπορεί να φταίει καμιά ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εσυ στο κινητο θες να μπαινεις ιντερνετ η στον υπολογιστη? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Στο laptop παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εγω προσωπικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει για το κινητο..πιστευω θα μπορουσες να παρεις usb modem και θα ειχες ιντερνετ τωρα..αλλα η επιλογη δικια σου;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viser Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Τωρα τελευταια ο φωτισμος του τηλεφωνου ακομα κ η οθονη δεν δουλευουν,το τηλ δουλευει κανονικα...ξερει καποιος καποιο προγραμμα που να δω το μενου κ να το λειτουργω το τηλ κ να παρω τα μυνηματα κ ολα τα αρχεια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Τωρα τελευταια ο φωτισμος του τηλεφωνου ακομα κ η οθονη δεν δουλευουν,το τηλ δουλευει κανονικα...ξερει καποιος καποιο προγραμμα που να δω το μενου κ να το λειτουργω το τηλ κ να παρω τα μυνηματα κ ολα τα αρχεια ?? Μπορείς να δεις την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή μέσω του MyPhoneExplorer, αλλά και να κάνεις backup επαφών, μηνυμάτων, αρχείων, κλπ. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts