haris_led Δημοσιεύτηκε January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2004 Λοιπόν θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές που έχουν απόσταση 100-120 μέτρα και μερικά σπίτια ενδιάμεσα:p Πείτε τι θα κάνω please! Πείτε και τιμές και url αν μπορείτε!!! :) Ευχαριστώ!!!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Και μερικά σπίτια ενδιάμεσα ? Να το ξεχάσεις.... :( Το wifi με εμπόδια δεν δουλεύει πάνω από 20-30 μέτρα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Taratsa,keraioula kai osa lene ta paidia sta analoga threads... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 (κεραιούλα = δορυφορικό πιάτο 65εκ ή 80εκ, +feeder από wirelesslan.gr στην Θεσσαλονίκη, δοκιμασμένη λύση που δουλεύει παντού και πάντα). Όχι στο κοτετσόσυρμα ! :D Υπόψιν ότι οι καρτούλες θα πρέπει να ρυθμίζουν ισχύ για να μην ξεπερνούν (μαζί με την κεραία - το καλώδιο) συνολικά τα 20db, το θεώρημα "ταρατσούλα, κεραιούλα", θέλει προσοχή... :) Υπόψιν οι μόνες κάρτες που έχω βρει μέχρι σήμερα να κατεβάζουν πράγματι την ισχύ εξόδου (και όχι απλά να λένε) είναι οι Cisco PCI 340 και πάνω, καθώς και οι Orinoco abg gold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Υπόψιν οι μόνες κάρτες που έχω βρει μέχρι σήμερα να κατεβάζουν πράγματι την ισχύ εξόδου (και όχι απλά να λένε) είναι οι Cisco PCI 340 και πάνω, καθώς και οι Orinoco abg gold. και οι Prism μωρό μου, αρκεί να κάνεις re-compile τον hostap driver με σωστά flags ;) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lewis ( 4 Φεβ. 2004 , 05:49) και οι Prism μωρό μου, αρκεί να κάνεις re-compile τον hostap driver με σωστά flags ;) Όντως γλυκέ μου, αρκεί να έχεις Linux ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Papashark esi pou kses ap auta, se auti tin priptwsi twn 2 pc pou 8elei o filos mas, prepei o enas na einai ap i ginetai kai oi 2 na einai "clients" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Εάν είναι σύνδεση μεταξύ δύο την θέτεις σαν Ad-hoc σύνδεση και είσαι οκ. Για AP χρειάζεσαι διαφορετικό εξοπλισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (16 Φεβ. 2004 , 07:39) Papashark esi pou kses ap auta, se auti tin priptwsi twn 2 pc pou 8elei o filos mas, prepei o enas na einai ap i ginetai kai oi 2 na einai "clients" ? Καταρχάς χρειάζετε οπτική επαφή, και μετά τα βάζει όπως είπε και ο vroxopoios σε ad hoc. (αμάν ρε παιδιά με αυτά τα greeklish, μου βγάζουν τα μάτια) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts