Jump to content

Θέλω να αγοράσω κάρτα για Wlan μεταξύ 2 pc's

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν θέλω να συνδέσω 2 υπολογιστές που έχουν απόσταση 100-120 μέτρα και μερικά σπίτια ενδιάμεσα:p

Πείτε τι θα κάνω please! Πείτε και τιμές και url αν μπορείτε!!! :)

Ευχαριστώ!!!!! :cool:

(κεραιούλα = δορυφορικό πιάτο 65εκ ή 80εκ, +feeder από wirelesslan.gr στην Θεσσαλονίκη, δοκιμασμένη λύση που δουλεύει παντού και πάντα).

Όχι στο κοτετσόσυρμα ! :D

Υπόψιν ότι οι καρτούλες θα πρέπει να ρυθμίζουν ισχύ για να μην ξεπερνούν (μαζί με την κεραία - το καλώδιο) συνολικά τα 20db, το θεώρημα "ταρατσούλα, κεραιούλα", θέλει προσοχή... :)

Υπόψιν οι μόνες κάρτες που έχω βρει μέχρι σήμερα να κατεβάζουν πράγματι την ισχύ εξόδου (και όχι απλά να λένε) είναι οι Cisco PCI 340 και πάνω, καθώς και οι Orinoco abg gold.

• 3 weeks later...
Υπόψιν οι μόνες κάρτες που έχω βρει μέχρι σήμερα να κατεβάζουν πράγματι την ισχύ εξόδου (και όχι απλά να λένε) είναι οι Cisco PCI 340 και πάνω, καθώς και οι Orinoco abg gold.

και οι Prism μωρό μου, αρκεί να κάνεις re-compile τον hostap driver με σωστά flags ;)

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lewis ( 4 Φεβ. 2004 , 05:49)

και οι Prism μωρό μου, αρκεί να κάνεις re-compile τον hostap driver με σωστά flags ;)

Όντως γλυκέ μου, αρκεί να έχεις Linux ! :p

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (16 Φεβ. 2004 , 07:39)

Papashark esi pou kses ap auta, se auti tin priptwsi twn 2 pc pou 8elei o filos mas, prepei o enas na einai ap i ginetai kai oi 2 na einai "clients" ?

Καταρχάς χρειάζετε οπτική επαφή, και μετά τα βάζει όπως είπε και ο vroxopoios σε ad hoc.

(αμάν ρε παιδιά με αυτά τα greeklish, μου βγάζουν τα μάτια) :p