DimitrisAndNiki Δημοσιεύτηκε April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2008 Αν ενδιαφέρεστε να βάλετε το εν λόγω λειτουργικό, μπείτε εδώ για να πάρετε μια πολύ καλή ROM... Αν και η απορία μου είναι: Αφού τα WM5 δουλεύουν τέλεια, γιατί θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε τις συσκευές μας; (μπορεί να μου απαντήσει κανείς; ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Δεν ξέρω ποια ακριβώς συσκευή έχεις, αλλά στη δική μου(hx2490b), τα wm5 ήταν απαράδεκτα. Με wm6 η συσκευή είναι δυο φορές πιο γρήγορη. Με την οφισιαλ ρομ έκανε 1 1/2 λεπτό να μπει στο λειτουργικό και με τα wm6 μπαίνει σε 30-40 δευτερόλεπτα, και γενικότερα η λειτουργία και ανταπόκριση της συσκευής είναι ταχύτερη. Μεγάλη διαφορά με την οφίσιαλ wm5 rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Δεν ξέρω ποια ακριβώς συσκευή έχεις, αλλά στη δική μου(hx2490b), τα wm5 ήταν απαράδεκτα. Με wm6 η συσκευή είναι δυο φορές πιο γρήγορη. Με την οφισιαλ ρομ έκανε 1 1/2 λεπτό να μπει στο λειτουργικό και με τα wm6 μπαίνει σε 30-40 δευτερόλεπτα, και γενικότερα η λειτουργία και ανταπόκριση της συσκευής είναι ταχύτερη. Μεγάλη διαφορά με την οφίσιαλ wm5 rom. εχω και εγω το ιδιο ακριβως pda με το zaxus και επιβεβαιωνω 100% αυτα που γραφει. Μερα με την νυχτα η αποδοση και η ταχυτητα του με τα WM6... Τυχεροι ειμαστε που ασχοληθηκαν καποιοι και εβγαλαν WM 6.0 και 6.1 ROM. Γιατι ειναι μια αξιολογη συσκευη και πολυ καλη κατασκευη. zaxus να υποθεσω το avatar για τηλεφωνο και το HP για PDΑ-GPS ? :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Την έστησα και εγώ (στο hx2790 μου), άντε να δούμε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Την έστησα και εγώ (στο hx2790 μου), άντε να δούμε... Πως παει? ολα καλα? :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Όχι, περισσότερο είναι μια λύση όλα σε ένα που ελπίζω να μπορεί να αντικαταστήσει το 2490(η αγορά έγινε πολύ πρόσφατα) το οποίο και σύντομα θα πάει για πώληση. Πάντως είναι πολύ δυνατή συσκευή, και έχει λειτουργήσει άψογα ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Πως παει? ολα καλα? :) Να σου πω, αν λάβουμε υπ όψιν τον δυνατό επεξεργαστή του hx2790 δεν περίμενα να δω τρελή διαφορά... Μετά το φλασάρισμα, το boot time ήταν μόνο 20" :w00t: Το κακό είναι πως στήνοντας τα (στάνταρ για μένα) today plugins άρχισαν οι καθυστερήσεις... :X Γενικά η εγκατάσταση ήταν ΠΟΛΥ εύκολη, και δεν συνάντησα κανένα bug για την ώρα... Ο καιρός (και η χρήση) θα δείξουν... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Το μηχανάκι πετάει και όλα λειτουργούν ΑΨΟΓΑ!!! :) Να ναι καλά ο Tommy που έφτιαξε την συγκεκριμένη ROM Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts