diehard Δημοσιεύτηκε April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2008 Καλησπερα σας.Εχω ενα προβλημα με το dvd shrink.Ενω ολοκληρωνεται η διαδικασια κανονικα και ειναι επιτυχημενη η εγγραφη,οταν το βαζω να παιξει σε επιτραπεζιο dvd player αλλες φορες δεν το αναγνωριζει και γραφει error και αλλες το διαβαζει κανονικα αλλα παιζει τα κεφαλαια μπερδεμενα.Ξεκιναει απο το τελος η απο την μεση του εργου,αν πατησεις επομενο σε παει στους τιτλους της αρχης,μετα στη μεση,γενικα ολο το εργο ειναι ανακατεμενο.Τι μπορει να φταιει δεδομενου οτι μεχρι σημερα ολα λειτουργουσαν τελεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Αναφέρεσαι στο ίδιο dvd ή σε διαφορετικά? Εάν βάζεις το ίδιο και συμπεριφέρεται διαφορετικά κάθε φορά έχει πρόβλημα το dvd player σου. Διαφορετικά είναι θέμα προστασιών που έχουν τα dvd οι οποίες είναι μεταγενέστερες του dvd shrink και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diehard Δημ. April 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Μεχρι να το καταλαβω εχω χαλασει 10 dvd.Δηλαδη το κανει σε ολα.Και ειναι τσεκαρισμενα ολα σε 3 διαφορετικα επιτραπεζια dvd player.Θεμα προστασιας δεν υφισταται γιατι ολα ειναι καθαρισμενα με RIPIT4ME+FIXVTS(καταλαβαινεις τι εννοω).Δεν ειμαι πρωταρης στην εγγραφη αλλα τωρα εχω πελαγωσει!Εχω τρεις μερες που εκανα φορματ στα windows και δεν καταλαβαινω τι συμβαινει.Να τα εχει παιξει καποιο writer η το CD-ROM?Μηπως δεν συνεργαζεται με το NERO 8 που εχω?Μηπως δεν συνεργαζεται με το convertxdvd και το winavi που εγκατεστησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 To Ripit4me είναι πλέον παλαιό και δεν ανανεώνεται, πρέπει να ψαχτείς για καλύτερη και πιο σύγχρονή λύση, έχω σταματήσει να κάνω τέτοιες κόπιες και δεν ξέρω τι "παίζει αυτή την εποχή, κάνε καμιά αναζήτηση στο forum ή στο google να δείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diehard Δημ. April 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Το ξερω οτι εχει πολυ καιρο να ανανεωθει αλλα την κανει καλα την δουλεια του.Μεχρι και 3 μερες πριν ολα ηταν τελεια,σημερα ξαφνικα μου συμβαινει αυτο.Ηταν ενας ειδημων στο forum με το ονομα zavlakas που ισως μπορουσε να βοηθησει αλλα που να τον βρω.Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση και το ενδιαφερον φιλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts