KOZANIN95 Δημοσιεύτηκε April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2008 Γεια χαρά είμαι ένας κάτοχος ενός acer της σειράς travelmate μπορείτε να μου εξηγήσετε τον τρόπο αναλυτικά για το πως μπορούμε να βάλουμε ένα πρόγραμμα στο laptop (δωρεάν κατά προτίμηση αν φυσικά υπάρχει κάτι αξιόλογο)όσο αφορά το hardware δεν έχω πρόβλημα με το να αγοράσω κάποιον δεκτή gps for car τονίζω ότι δεν με ενδιαφερει αν είναι ενσύρματος η ασύρματος να σημειώσω ότι είμαι εντελώς άσχετος περί προγραμμάτων κλπ είμαι ένας απλός χειριστής-χρήστης pc Το δεύτερο ερώτημα μου είναι κατά πόσο και αν μπορεί το κινητό μου ΝΟΚΙΑ Ν95 να εκτελέσει χρέη δέκτη για το pc η ένα mio c510 που μπορεί να έρθει στην κατοχή μου ανά πάσα στιγμή ...... υπάρχει κάποια τέτοια δυνατότητα η λέω βλακείες ????? Αρα έχουμε και λέμε σαν ανακεφαλαίωση Στην κατοχή μου: Α' acer travelmate 2480 win XP (WLAN 802.11 - BLUETOOTH) Β΄ NOKIA N95(την παλιά συσκευή όχι αυτήν με τα 8 giga) Λειτουργικό Symbian OS οπου εκεί χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα GPS Garmin Maps Mobile™ XT Γ΄ Mio C510 (PNA) με χάρτες miomap και λειτουργικό Win CE NET 4.2 Δ΄ Και τέλος έναν φορτιστή αυτοκινήτου για laptop Τι χρειάζομαι οπωσδήποτε? (λειτουργικό free ,receiver αν <είναι δυνατόν πείτε λεπτομερώς και όχι στο στυλ κοιτά το τάδε φόρουμ) γιατί θα μπερδευτώ περισσότερο αλήθεια τι???????????????????????????? Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZANIN95 Δημ. April 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Κανείς ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 καλημερα φιλε μου!να σε ενημερωσω οτι υπαρχει προγραμμα πλοηγησης για τον υπολογιστη.και συγκεκριμενα το destinator.το εχω βρει απο torrent site.αν θελεις το προγραμμα στειλε μου pm για να σω πω λεπτομερεις. για το αλλο ερωτημα που εθεσες δεν γνωριζω να σου απαντησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 OziExplorer Πρόγραμμα με το οποίο συνδέεις GPS-Laptop και έχεις onscreen το στίγμα σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις GPS των Magellan, Garmin, Lowrance, Eagle, Brunton/Silva και MLR. Μπορείς να βάλεις δικούς σου χάρτες πχ. τοπογραφικούς της ΓΥΣ, με την προϋπόθεση ότι είναι γεωαναφερμένοι. :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 TopoNavigator της Αναβασης αλλα ειναι ακριβο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZANIN95 Δημ. April 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 μπες στο topic των nokia s60 στο θεμα garmin και δες τα τελευταια post. 1)εκει θα δεις ενα προγραμμα της garmin το garminpc mobile που ποσταρα.θα δεις οτι αυτο δουλευει σε pc και χρησιμοποιει μεσω bluetooth gps receiver. 2)επισης υπαρχει pc drive για το sygic navigation (και αυτο δουλευει μεσω bluetooth με gps receiver). 3)υπαρχει και destinator pc drive (και αυτο δουλευει μεσω bluetooth με gps receiver) εγω τα δοκιμασα και τα τρια αυτα στο laptop μου με bluetooth gps receiver και δουλευουν μια χαρα με το bluetooth με gps receiver που εχω και δεν ειναι της garmin η οτιδηποτε αλλα ενα απλο gps αφου βεβαια τα ξεκλειδωσεις. τωρα το αν μπορεις να χρησιμοποιησεις το n95 (που το εχω και εγω) η μονη ελπιδα ειναι να κατεβασεις μια java εφαρμογη extgps λεγεται η οποια οταν την εχεις εγκατεστημενη και βλεπεις μεσω bluetooth τις υπηρεσιες στο κινητο προσθετει υποτιθεται μια υπηρεσια μου χρησιμοποιει το n95 σαν gps .δε το χω δοκιμασει με αυτο το τροπο γιατι οπως ειπα εχω και bluetooth gps.δεν εχεις τιποτα να χασεις να δοκιμασεις.αυτα ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZANIN95 Δημ. April 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 μπες στο topic των nokia s60 στο θεμα garmin και δες τα τελευταια post. 1)εκει θα δεις ενα προγραμμα της garmin το garminpc mobile που ποσταρα.θα δεις οτι αυτο δουλευει σε pc και χρησιμοποιει μεσω bluetooth gps receiver. 2)επισης υπαρχει pc drive για το sygic navigation (και αυτο δουλευει μεσω bluetooth με gps receiver). 3)υπαρχει και destinator pc drive (και αυτο δουλευει μεσω bluetooth με gps receiver) εγω τα δοκιμασα και τα τρια αυτα στο laptop μου με bluetooth gps receiver και δουλευουν μια χαρα με το bluetooth με gps receiver που εχω και δεν ειναι της garmin η οτιδηποτε αλλα ενα απλο gps αφου βεβαια τα ξεκλειδωσεις. τωρα το αν μπορεις να χρησιμοποιησεις το n95 (που το εχω και εγω) η μονη ελπιδα ειναι να κατεβασεις μια java εφαρμογη extgps λεγεται η οποια οταν την εχεις εγκατεστημενη και βλεπεις μεσω bluetooth τις υπηρεσιες στο κινητο προσθετει υποτιθεται μια υπηρεσια μου χρησιμοποιει το n95 σαν gps .δε το χω δοκιμασει με αυτο το τροπο γιατι οπως ειπα εχω και bluetooth gps.δεν εχεις τιποτα να χασεις να δοκιμασεις.αυτα ελπιζω να βοηθησα.Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts