Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2008 Λειπουν αρχεια τα οποια ειμαι 100% σιγουρος πως δεν εχω σβησει. Μιλαμε για πολλα τραγουδια, μολις το αντιληφθηκα και τα εχω παρει. Ενω σε εκεινο το φακελο ειχε πολλους υποφακελους κτλ τωρα εχει μονο ενα φακελο και μερικα χυμα mp3. Εγω δεν τα εσβησα, πως εξαφανιστηκαν? Και ισως το πιο σημαντικο...υπαρχει τροπος να τα ξαναβρω μεσω του σκληρου δισκου? :cry: επισης προσεξα πως το συγκεκριμενο φακελο τον ανοιγει σχετικα αργα αν και ειναι μικρος σε μεγεθος πια. Αλλους μεγαλυτερους τους ανοιγει γρηγοροτερα Μολις ειδα οτι λειπουν κι αλλα, θα τρελαθω. Τα αγαπημενα μου τραγουδια!!!! Και στους 2 φακελους μερικα ειναι σβησμενα και μερικα υπαρχουν μα εγω δεν εσβησα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Δεν μας δινεις περισσοτερες πληροφοριες για τον δισκο σου?ειναι συνθεση δισκος+κουτι,πατενταρισμενος εξωτερικος δίσκος,τί μαρκα?δοκιμασες να κανεις για αρχη ένα check disc? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 βασικα ειναι δισκος μεσα σε κουτι. ειναι 80αρης, εκανα ανασυγκροτηση αλλα δεν εγινε τιποτα. Συγνωμη αλλα γιατι ειμαι παντελως ασχετος πως θα κανω check disk? προσφατα συνδεθηκε με pc που εχει vista ενω εγω μεχρι τωρα το χρησιμοποιουσα και το χρησιμοποιω σε xp. Βασικα μετα απο αυτο ας ξαναβρω τα αρχεια που χαθηκαν (τραγουδια πολυ σημαντικα για μενα) και μετα θα τον σπασω με σφυρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Για να κανεις check disk.Start->Run->cmd.Σου ανοιγει ενα παραθυρο Dos.Πληκτρολογεις το γραμμα του εξ.δισκου με την μορφη x: και πατας enter.Μετα βαζεις την εντολη chkdsk /f και πατας enter. Μηπως τον δισκο τον έβγαλες απο το κουτι του και τον έβαλες σε κανενα υπολογιστη ως εσωτερικο? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 βασικα ειναι δισκος μεσα σε κουτι. ειναι 80αρης, εκανα ανασυγκροτηση αλλα δεν εγινε τιποτα. Συγνωμη αλλα γιατι ειμαι παντελως ασχετος πως θα κανω check disk? προσφατα συνδεθηκε με pc που εχει vista ενω εγω μεχρι τωρα το χρησιμοποιουσα και το χρησιμοποιω σε xp. Βασικα μετα απο αυτο ας ξαναβρω τα αρχεια που χαθηκαν (τραγουδια πολυ σημαντικα για μενα) και μετα θα τον σπασω με σφυρι. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα που κάνει undelete αν και θα είναι δύσκολο να βρεις τα αρχεία εάν τα έχεις διαγράψει επειδή έκανες ανασυγκρότητση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 οχι δεν τον εβγαλα απο το κουτι του ποτε. μπορειτε να προτεινετε καποιο recovery προγραμμα? ειναι δυσκολο να σωθουν? καποιο προγραμμα ευκολο στο χειρισμο θα ηθελα μιας και δεν ειμαι ο πλεον γνωστης :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Get data back for NTFS ή Fat32 (αναλογα με το τί ειναι ο δίσκος σου).To μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει να εχεις ένα δευτερο σκληρο με ίδια ή και μεγαλυτερη χωρητικοτητα κενη ετσι ώστε να κανεις ανακτηση-αντιγραφη των αρχειων απο τον εξωτερικο σου δισκο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 δυστυχως δεν εχω! με λιγα λογια μαλλον να ξεχασω τα τραγουδια και να παρω νεο σκληρο ε? υπαρχει προγραμμα που να μη χρειαζεται δευτερο δισκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 η συνδεση μεταξυ pc και σκληρου ειναι οκ; το κουτι, το καλωδιο; σε ρωταω γιατι ειχα κανει εναν εσωτερικο εξωτερικο με ενα καλωδιο μονο usb to sata και οποτε ηθελε εβλεπε αρχεια, οτι ηθελε εκανε και εφταιγε το καλωδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Οτιδήποτε γίνεται σε έναν δίσκο μετά από διαγραφή/πρόβλημα μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες να ανακτηθούν δεδομένα. Το file system είναι φτιαγμένο ώστε αν κάτι θεωρηθεί διαγραμμένο, τότε στη θέση του να μπορεί να γραφτεί κάτι άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts