dimangelid Δημοσιεύτηκε January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2004 Επειδή θέλω να κάνω κάτι και να δέχομαι πληρωμές με πιστωτική κάρτα έψαξα στην 2checkout πόσο χρεώνουν και έπαθα πλάκα! Εφάπαξ 49$, 0,45 $ για κάθε συναλλαγή και 5,5% για κάθε συναλλαγή :blink: :blink: Ξέρω και το ikobo.com, που είναι πολύ καλή λύση, αλλά δεν γράφομαι για κάποιους λόγους και επειδή από ότι κατάλαβα στο site τους θέλουν 19,95 $ για να στείλουν την κάρτα σε χώρες εκτός των Η.Π.Α. . Υπάρχει κάτι αξιόπιστο εκτός από την 2checkout που να μην χρεώνει τόσα λεφτά για τις συναλλαγές; Και κάτι στο στυλ του ikobo.com θα ήταν καλύτερο. Ξέρω και το paypal για business account, έχω γραφτεί αλλά για να μπορώ να δέχομαι πληρωμές απευθείας μέσω πιστωτικής χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί ο άλλος στο paypal θέλει να χρεώσει σε πιστωτική κάρτα γύρω στο 1$ αλλά η attica gift card visa που είχα τέλειωσε... Το paypal το αποκλείω... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την dimangelid Επειδή θέλω να κάνω κάτι και να δέχομαι πληρωμές με πιστωτική κάρτα έψαξα στην 2checkout πόσο χρεώνουν και έπαθα πλάκα! Εφάπαξ 49$, 0,45 $ για κάθε συναλλαγή και 5,5% για κάθε συναλλαγή :blink: :blink: Ξέρω και το ikobo.com, που είναι πολύ καλή λύση, αλλά δεν γράφομαι για κάποιους λόγους και επειδή από ότι κατάλαβα στο site τους θέλουν 19,95 $ για να στείλουν την κάρτα σε χώρες εκτός των Η.Π.Α. . Υπάρχει κάτι αξιόπιστο εκτός από την 2checkout που να μην χρεώνει τόσα λεφτά για τις συναλλαγές; Και κάτι στο στυλ του ikobo.com θα ήταν καλύτερο. Ξέρω και το paypal για business account, έχω γραφτεί αλλά για να μπορώ να δέχομαι πληρωμές απευθείας μέσω πιστωτικής χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί ο άλλος στο paypal θέλει να χρεώσει σε πιστωτική κάρτα γύρω στο 1$ αλλά η attica gift card visa που είχα τέλειωσε... Το paypal το αποκλείω... Kanenas den xerei? Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (15 Ιαν. 2004 , 23:29) Ξέρω και το paypal για business account, έχω γραφτεί αλλά για να μπορώ να δέχομαι πληρωμές απευθείας μέσω πιστωτικής χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί ο άλλος στο paypal θέλει να χρεώσει σε πιστωτική κάρτα γύρω στο 1$ αλλά η attica gift card visa που είχα τέλειωσε... Το paypal το αποκλείω... H καλύτερη λύση είναι το Paypal, για το συγκεκριμένο θέμα που ενδιαφέρεσε. Τι είναι 1$ ? Κάτι λιγότερο και από 1€ ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την supernet Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (15 Ιαν. 2004 , 23:29) Ξέρω και το paypal για business account, έχω γραφτεί αλλά για να μπορώ να δέχομαι πληρωμές απευθείας μέσω πιστωτικής χωρίς να χρειάζεται να γραφτεί ο άλλος στο paypal θέλει να χρεώσει σε πιστωτική κάρτα γύρω στο 1$ αλλά η attica gift card visa που είχα τέλειωσε... Το paypal το αποκλείω... H καλύτερη λύση είναι το Paypal, για το συγκεκριμένο θέμα που ενδιαφέρεσε. Τι είναι 1$ ? Κάτι λιγότερο και από 1€ ;) Den stelnoun omos epitagi...Ti noima ehei to paypal an ta lefta menoun ekei mesa? Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιαν. 2004 , 16:27) Den stelnoun omos epitagi...Ti noima ehei to paypal an ta lefta menoun ekei mesa? Σωστή ερώτηση! Είναι πραγματικά ένα πρόβλημα αυτό. Αλλά σκέψου το διαφορετικά. Απλά θα έχεις έναν λογαριασμό (και μια κάρτα π.χ. Visa Εlectron συνδεδεμένη με τον λογαριασμό), τον οποίο θα μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς για αγορές μέσω net, στα μαγαζιά έξω κλπ κλπ. ΜΟΝΟ Cash δεν θα μπορείς να έχεις, στο χέρι. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου αυτό. Και να σου πω και κάτι που μου συνέβη παλιά. Είχα κερδίσει μια επιταγή πριν 3-4 χρόνια, των $100. Πήγα στην Εθνική για να την εισπράξω... και με κάμποσες κρατήσεις από Αμερική και από τους δικούς μας εδώ... πήρα στα χέρια μόνο 60$. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την supernet Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιαν. 2004 , 16:27) Den stelnoun omos epitagi...Ti noima ehei to paypal an ta lefta menoun ekei mesa? Σωστή ερώτηση! Είναι πραγματικά ένα πρόβλημα αυτό. Αλλά σκέψου το διαφορετικά. Απλά θα έχεις έναν λογαριασμό (και μια κάρτα π.χ. Visa Εlectron συνδεδεμένη με τον λογαριασμό), τον οποίο θα μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς για αγορές μέσω net, στα μαγαζιά έξω κλπ κλπ. ΜΟΝΟ Cash δεν θα μπορείς να έχεις, στο χέρι. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου αυτό. Και να σου πω και κάτι που μου συνέβη παλιά. Είχα κερδίσει μια επιταγή πριν 3-4 χρόνια, των $100. Πήγα στην Εθνική για να την εισπράξω... και με κάμποσες κρατήσεις από Αμερική και από τους δικούς μας εδώ... πήρα στα χέρια μόνο 60$. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ;) Ti ennoeis me tin visa electron?Exigise mou analitika an sou einai efkolo :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιαν. 2004 , 16:53) Ti ennoeis me tin visa electron?Exigise mou analitika an sou einai efkolo :) Μιλάω πάντα για Paypal, οκ? 1) Aνοίγεις έναν λογαριασμό σε τράπεζα (μην αρχίσουμε, τα πως και τα γιατί... Έχει συζητηθεί το θέμα αυτό σε άλλα threads). 2) Συνδέεις τον λογαριασμό αυτό, με κάρτα VISA Electron (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ -όχι ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ). Όλες οι τράπεζες σου βγάζουν κάρτα (Visa, Maestro κλπ) για να μπορείς εξάλου να τη χρησιμοποιείς στα ΑΤΜ τους. 3) Κάνεις εγγραφή στο Paypal, δηλώνοντας την κάρτα αυτή. 4) Αυτό το 1$ που λες... είναι για να πιστοποιηθείς/ελεχθείς ως προς το αν έχεις δώσει σωστή κάρτα. Πλέον θα είσαι verified user. ;) To καλό είναι, ότι στα μέσα του Φεβρουαρίου η Paypal, ανοίγει... το PayPal (Europe) Ltd. Και πλέον bye bye Αμέρικα :lol: Οκ? :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την supernet Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιαν. 2004 , 16:53) Ti ennoeis me tin visa electron?Exigise mou analitika an sou einai efkolo :) Μιλάω πάντα για Paypal, οκ? 1) Aνοίγεις έναν λογαριασμό σε τράπεζα (μην αρχίσουμε, τα πως και τα γιατί... Έχει συζητηθεί το θέμα αυτό σε άλλα threads). 2) Συνδέεις τον λογαριασμό αυτό, με κάρτα VISA Electron (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ -όχι ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ). Όλες οι τράπεζες σου βγάζουν κάρτα (Visa, Maestro κλπ) για να μπορείς εξάλου να τη χρησιμοποιείς στα ΑΤΜ τους. 3) Κάνεις εγγραφή στο Paypal, δηλώνοντας την κάρτα αυτή. 4) Αυτό το 1$ που λες... είναι για να πιστοποιηθείς/ελεχθείς ως προς το αν έχεις δώσει σωστή κάρτα. Πλέον θα είσαι verified user. ;) To καλό είναι, ότι στα μέσα του Φεβρουαρίου η Paypal, ανοίγει... το PayPal (Europe) Ltd. Και πλέον bye bye Αμέρικα :lol: Οκ? :) Perimeno tin visa electron me ton logariasmo pou anoixa me tin mana mou stin trapeza peiraios.To thema einai oti ta lefta tha menoun sto paypal kai ego ta thelo se metrita i ston logariasmo mou.I paypal europe tha stelnei epitagi stin ellada?An nai tote tha kano afto.Kai na mou ta evazan ston logariasmo tha itan to kalitero! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιαν. 2004 , 17:12) To thema einai oti ta lefta tha menoun sto paypal kai ego ta thelo se metrita i ston logariasmo mou.I paypal europe tha stelnei epitagi stin ellada?An nai tote tha kano afto.Kai na mou ta evazan ston logariasmo tha itan to kalitero! Δες εδώ, έχοντας κατά νου το Paypal Europe: Will I get charged for making electronic transfers from my PayPal account to my bank account? No. PayPal will not charge you for making transfers from your PayPal account to your U.S. bank account. However, some banks charge their customers a fee for electronic funds transfers. PayPal can make no assurances that you will not be charged by your bank. Please ask your bank whether it charges for electronic fund transfers before you initiate a withdrawal. Όταν θα λειτουργήσει η Paypal Europe, στην οποία συμπεριλαμβάνουν και την χώρα μας... εύχομαι να ισχύσει το ίδιο όπως και παραπάνω. ;) How do I receive money? Anytime someone sends you money using PayPal, you will receive a "You've Got Cash!" email notification. If you have a bank account added to your PayPal account, the funds will be instantly credited to your account balance . If you don't have a bank account, you will need to manually accept each payment you receive, since the only method you have to withdraw those funds is to send a PayPal balance payment. Αυτό που λες παραπάνω, ισχύει ΜΟΝΟ αν δεν έχεις λογαριασμό. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts