tsouf Δημοσιεύτηκε January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2004 Παίδες βοήθειάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά. Έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω... Σκέφτομαι να "πετάξω" τον υπολογιστή που έχω μιας και δεν πάει βήμα... 600 mhz με overlocking δεν λένε και πολλά.... Ωραία μέχρι εδώ... Αλλά... Σκέφτομαι να δώσω τώρα 1000 ευρώ και να πάρω έναν κανονικό υπολογιστή για το σπίτι στα 2,8g pentium με 512 μνήμη κτλ κτλ ή να περιμένω το καλοκαίρι που κατα 99% θα παω παλι Αμερική να φέρω ένα laptop που το γουστάρω τρελά? Ορίστε χαρακτηριστικά του pc: Επεξεργαστής: Intel pentium 4 2,8ghz northwood Μνήμη: 512 mb κτλ κτλ κτλ με κόστος κοντά στα 1000 ευρώ, με όλα πάνω να πετάει. Χαρακτηριστικά του laptop: Intel Pentium 4 processor 2.8GHz, with 533MHz system bus 512MB DDR SDRAM for multitasking power, expandable to 1.0GB Internal DVD-ROM/CD-RW combo drive 15" XGA TFT display with 1024 x 768 resolution 40.0GB hard drive ATI Mobility RADEON IGP 345M graphics with 64MB video memory i.LINK (IEEE 1394) interface; Sony Memory Stick media slot 10Base-T/100Base-TX Ethernet card with RJ-45 interface Integrated V.90 modem Weighs 7.72 lbs. with one battery; about 2.25" thin for easy portability; high-capacity LiIon battery Windows XP Home Edition operating system preinstalled Αυτά κυρίως... Ό,τι άλλες πληροφορίες χρειάζεστε εδώ είμαι να σας τις πω, αρκεί να μου δώσετε λύση. Δεν ξέρω τι να κάνω. ΥΓ: Το laptop θα παει γύρω στα 1000 (ίσως και λιγο πιο κατω) ευρά (είναι sony βλέπετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Προσοχη με το recorder του φορητου... Δεν ξερω γιατι, αλλα ενας φιλος που εφερε ενα laptop απο τα βοδια περα απο τον ατλαντικο, εχει προβληματα με την εγγραφη... CD εχει γραψει, DVD ουτε για δειγμα... Ειπανε στους γονεις του οι τυποι εκει, πως δεν θα μπορει να γραψει dvd στην Ελλαδα. Στειλ'τους κανενα mail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Apla einai diaforetikou region to amerikaniko dvd.Logiko einai afto! Diorthonetai omos me katallilo programa. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Πλεον δεν ειναι αλλο region... Εκανα τις απαραιτητες ενεργειες. Αλλα και region 1 να ητανε, γιατι να μην μπορει να ΓΡΑΨΕΙ dvd??? Ιδεες ευπροσδεκτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Isos giati opos les einai DVD-ROM / Cd-rw,opote diavazei kai grafei cd kai diavazei(mono) dvd.Den einai dvd-r.Lithike to provlima? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 ΕΕΕ, λοιπον, το μοντελο του dvd ειναι MATSHITA DVD-RAM UJ-811 Ειναι dvd-rw kai dvd-ram... Με μια μικρη ερευνα στο internet βρηκα οτι πολλοι ειχαν το αντιστοιχο προβλημα, αλλα δεν ειδα καμια λυση :blink: Ελεγα μηπως και υπαρχει κανενα firmware, αλλα... Οταν λες καταλληλο προγραμα, τι εννοουσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoKo Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Λέω να περιμένεις να πάρεις το φορητό από την Αμερική... :) Εγώ πάντως θα σου πρότεινα ένα άλλο επεξεργαστή, ένα Pentium M στα 1,4 GHz, ας πούμε, που συγκρίνεται με τον επεξεργαστή που έχεις διαλέξει. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα αλλάξει (αυξηθεί) η τιμή. Έπειτα, ο δίσκος στις πόσες στροφές είναι;;; Έλεγξε το και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Γκαντέμη τσέκαρέ αυτό το σάιτ, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου. Όντως πολύ κουφό αυτό που γίνεται με το αντιγραφικό ντιβιντί... προσωπικά δε βλέπω κανένα λόγο να μη γράφει επειδή είναι ζώνης 1 :cry: αν και τι να πει κανείς με τα βόδια στο αμέρικα και τις ρυθμίσεις που μπορεί να του έχουν κάνει... βρε μπας κι είναι απλά ελαττωματικό? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis (15 Ιαν. 2004 , 21:47) Ειπανε στους γονεις του οι τυποι εκει, πως δεν θα μπορει να γραψει dvd στην Ελλαδα. Αν άλλαζε τις ρυθμίσεις στην ζώνη ώρας? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. January 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JoKo (16 Ιαν. 2004 , 13:50) Λέω να περιμένεις να πάρεις το φορητό από την Αμερική... :) Εγώ πάντως θα σου πρότεινα ένα άλλο επεξεργαστή, ένα Pentium M στα 1,4 GHz, ας πούμε, που συγκρίνεται με τον επεξεργαστή που έχεις διαλέξει. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα αλλάξει (αυξηθεί) η τιμή. Έπειτα, ο δίσκος στις πόσες στροφές είναι;;; Έλεγξε το και αυτό. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ (όπως και όλα τα παιδιά) που απάντησες-αν. Mobile Intel® Pentium® 4 processor 2.8GHz - M with 533MHz system bus αυτό πάει 1700 δολάρια με 60αρι δισκο στις 4200. Πες μου τι ακριβώς μου προτείνεις για να ψάξω να το βρω. Επίσης το Μ τι διαφορά έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 ρε φιλε γιατι δεν περιμενεις ακομα λιγο αν παρεις το Laptop?? βεβαια θα πρπει αν πας εσυ εκει και αν τσεκαρεις την κατασταση..τι περιεχει και τα συναφη δηλαδη ;) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis (16 Ιαν. 2004 , 12:28) ΕΕΕ, λοιπον, το μοντελο του dvd ειναι MATSHITA DVD-RAM UJ-811 Ειναι dvd-rw kai dvd-ram... Με μια μικρη ερευνα στο internet βρηκα οτι πολλοι ειχαν το αντιστοιχο προβλημα, αλλα δεν ειδα καμια λυση :blink: Ελεγα μηπως και υπαρχει κανενα firmware, αλλα... Οταν λες καταλληλο προγραμα, τι εννοουσες? Eipa oti an ipirhe provlima me to region,iparhoun programata region free.Alla mallon allo einai to problem... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis (16 Ιαν. 2004 , 12:28) ΕΕΕ, λοιπον, το μοντελο του dvd ειναι MATSHITA DVD-RAM UJ-811 Ειναι dvd-rw kai dvd-ram... Με μια μικρη ερευνα στο internet βρηκα οτι πολλοι ειχαν το αντιστοιχο προβλημα, αλλα δεν ειδα καμια λυση :blink: Ελεγα μηπως και υπαρχει κανενα firmware, αλλα... Οταν λες καταλληλο προγραμα, τι εννοουσες? Φιλε μου απο οσο γνωριζω το συγκεκριμενο DVD-RAM αποκλειεται να ειναι και dvd-rw. Κατα πασα πιθανοτητα λοιπον ειναι λογικο το να μην μπορεις να αντιγραψεις dvd γιατι το φορμα του DVD-RAM κανενα απο τα συγχρονα προγραμματα "backup" DVD δεν το υποστηριζει. Εαν τωρα εισαι σιγουρος οτι ειναι και dvd-rw (γεγονος που μπορεις να τσεκαρεις με καποιο απο τα προγραμματα που περιγραφουν τις συσκευες που εχεις στο laptop ή το desktop) τοτε τι να πω κατι αλλο πρεπει να κανεις λαθος γιατι δεν παιζει κανεναν ρολο το οτι ειναι περιοχης 1, αυτο επηρεαζει μονο τα dvdακια (εργα) που θα μπορει να παιξει και οχι την συσκευη, γεγονος που επισης μπορεις να παρακαμψεις με τροπους που ηδη σου εχουν πει αλλα παιδια. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 MATSHITA -> UJ-811 Manufacturer : MATSHITA Model : UJ-811 Support Writing Method: [DAO/SAO] [RAW SAO] [RAW SAO+SUB] [DVD DAO] BURN-Free supported: [burnProof] Best Writing Speed: Support Media: [CD-R] [CD-RW] [DVD-RAM] Τα παραπανω ειναι τα φορμα που μπορει το DVD-RAM μου σου να γραψει οπως τα δινει η εταιρια. Επισης δοκιμασες το alcohol120%? ειναι ισως το μοναδικο απο τα συγχρονα προγραμματα που μπορει να σε βοηθησει. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Support Media: [CD-R] [CD-RW] [DVD-RAM] Επισης να συμπληρωσω οτι απο τα παραπανω φαινεται ξεκαθαρα οτι η συσκευη σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DVD-RW αλλα DVD-RAM που υποστηριζει και εγγραφη CD ειτε CR-R ειτε CD-RW. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Λοιπον... Το συγκεκριμενο laptop φαινεται ΕΔΩ Στα χαρακτηριστικα του φαινεται το εξης: DVD Multi Drive—functions as a DVD burner (DVD-R/RW) and 2nd HDD (DVD-RAM) with up to 9.4GB storage capacity using DVD-RAM media Το φορητο ειναι ενος φιλου μου και δεν μπορω να το ψαξω διεξοδικα... Το μοντελο του dvd το βρηκα στο device manager. Ετσι εμφανιζεται. Λες να του εχουν κανει καμια λαδια τα βοδια απο'κει περα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkantemis (17 Ιαν. 2004 , 12:00) Λοιπον... Το συγκεκριμενο laptop φαινεται ΕΔΩ Στα χαρακτηριστικα του φαινεται το εξης: DVD Multi Drive—functions as a DVD burner (DVD-R/RW) and 2nd HDD (DVD-RAM) with up to 9.4GB storage capacity using DVD-RAM media Το φορητο ειναι ενος φιλου μου και δεν μπορω να το ψαξω διεξοδικα... Το μοντελο του dvd το βρηκα στο device manager. Ετσι εμφανιζεται. Λες να του εχουν κανει καμια λαδια τα βοδια απο'κει περα? Exεις δικιο συμφωνα με αυτα που ειδα στο site της Toshiba υποστηριζει και DVD-R/RW αλλα και DVD-RAM ομως συμφωνα με το site που βρηκα τις δυνατοτητες της συσκευης σου, και με ποια προγραμματα υποστηριζεται η συσκευη ειναι DVD-RAM και CD-R/RW μονο. Μαλλον λαδια υποψιαζομαι αν και οι αμερικανοι δεν κανουν τετοια λαθη απο οσο τουλαχιστον γνωριζω απο φιλους και συγγενεις που ζουν εκει. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouf Δημ. January 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Ρε παιδιά απαντήστε μου τι να κάνω, και αφήστε τα dvd... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Βασικα... ειναι δικια σου αποφαση... Αν γουσταρεις φορητο παρε το φορητο. Αν προτιμας παιχνιδια κλπ, θα σου προτεινα το desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts